Mlad je Hamzic za A, ali bi se mogao probiti u mladoj i preskociti kadete.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Sinanovic tvrdi da je i Mujakic na spisku. Vidjet cemo do 03.11...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Mujakic je siguran, a za Zolotica je samo ss.ba prenio
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
nadam se da su oba
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Šarić strijelac danas u pobjedi Antalyaspora nad Başakşehirom.
Dzumic , zolotic, saric( dao gol za pobjedu) po 90 minuta.. hajra 70, hadziahmetovic 90, mujakic 90, dzokanovic, dal I bajic usli sa klupe.. prcic I besic klupa.. gojak ni u protokolu..
Gojak je igrao zadnjih 10 minuta, to mu je prva ligaška utakmica ove sezone.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Odmah mu zaduzit 10-ku u reprezentaciji

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje su pobogu nasli ovog Hidajeta?
pa zar nije bolje da su pogledali ovog Dinko Horkasa? Nadam se da je ovo tacno za Mujakica i Zolotica.

Već 6 godina otprilike muku mučimo sa lijevim krilom. Tu smo suplji od odlaska Lulica. Medjuti, Omerovic je u poslednje tri utakmice odlican u Osijeku i igra na lijevom krilu, cini se da nije vise bek. Gledam highlightse sa Istrom, strašan je bio. Iako to nije mjerilo, meč sa Istrom, činjenica je da covjek zna fudbal, da je brz i da Osijek ove sezone moze bit u samom vrhu. Ja bi ga pozvao na sl spisak. Mozda jest prerano, al bas mi je drago da napokon ima na vidiku neko lijevo krilo. Samo da povrede izostanu.
A čuj Nihad yebeni Mujakic. 

Mujakic, Zolotic, Hankic i Hajradinovic su prava osvjezenja, idemo u potpuni remont i podmladjivanje.
Bice to sve dobro, mozemo bod u luksemburgu izvuci:-)
Bice to sve dobro, mozemo bod u luksemburgu izvuci:-)
Ovo je falilo reprezentaciji, 5 godina unazad ako ne i više mi samo zovemo iste igrače. Zovi nove jer ovi očigledno nisu kvalitetni. Ja iskreno ne bi zvao ni igrače ala Cimirot jer igra u turkmenistanskoj ligi, dovodi samo iz Evrope.
ja sam se samo malo zezao Bosnjace...u pravu si ti sa tim sto kazes, ali nece nas usreciti ni gore pobrojani:-)
da dodam i Tabakovica, dok debituje, imace i on 30 kuka.
kontas da si dobio barem pristojne igrace poput barisica, tahirovica, anela...ali vraga, svi u nikad gorim generacijama tih timova.
Koji smo mi peh da se basel i ajax bore za goli zivot:-)
- Goalgetter
- Kontakt:
Zalosno je sto su nam oni bas i logicne opcije jer nemamo koga osim njih - od sviju navedenih Zolotic je donekle i nekako logicna odluka po meni jer bi se mogao probati, iako se debelo precjenjuje.
Od Hajradinovica sam u ovih 5-6 utakmica u repci dovoljno vidio, opet nece iskoristiti svoju sansu kao i do sada.
-
- Kontakt:
Hankić je najgluplje što je iko mogao povući. Savo i čelnici saveza ili ko već ove poteze vuče su puno gluplji i veći populisti nego što sam čak i ja mislio.
Kakvo crno osvježavanje ekipe kad je nemaš čime osvježiti. Hidajet igra u timu koji se ne bi borio za titulu u našoj ligi milijardu posto i ne briljira ni tu. Bolji je golman Veležov Hadžikić, iako ni njemu normalno nije mjesto u reprezentaciji.
U ovoj reprezentaciji apsolutno nikakvih kriterija nema, u nju može ući svako. Što je najgore, javnost koja je nepismena pozdravit će ovo "proširivanje" kadra, iako apsolutno ništa nećemo dobiti u kontekstu kvalifikacija za EURO, a vjerovatno ni u kontekstu dalje budućnosti. Možda Mujakića, ali i to će ovisiti od klupske karijere i eventualnog napretka prije svega.
Kakvo crno osvježavanje ekipe kad je nemaš čime osvježiti. Hidajet igra u timu koji se ne bi borio za titulu u našoj ligi milijardu posto i ne briljira ni tu. Bolji je golman Veležov Hadžikić, iako ni njemu normalno nije mjesto u reprezentaciji.
U ovoj reprezentaciji apsolutno nikakvih kriterija nema, u nju može ući svako. Što je najgore, javnost koja je nepismena pozdravit će ovo "proširivanje" kadra, iako apsolutno ništa nećemo dobiti u kontekstu kvalifikacija za EURO, a vjerovatno ni u kontekstu dalje budućnosti. Možda Mujakića, ali i to će ovisiti od klupske karijere i eventualnog napretka prije svega.
-
- Kontakt:
Hajradinovic je davno trebao biti u reprezentaciji jos u vrijeme kad je dominirao u Osijeku. Da je tada bio pozivan mozda bi napravio bolji transfer i bolju karijeru. Odlican prekid i centarsut ima taman ako ganjamo rezultat zadnjih 20tak minuta.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.