Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Problem thompsona je sto ima dosta neprijatan glas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- bavariapivo
- Kontakt:
Jedna od najboljih pjesama ikadAshburtonG je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:27Ja kad sam pijan, uvijek zaplacem na onu izvedbu gdje Skoro i on uzivo pjevaju na nekom koncertu "Sude mi".![]()
Imaju Hrvati te domoljubne pjesme prejake, nema sta. Mnogo bolje od nas i Srbijanaca.

Je, je ima lijepih i dobrih domoljubnih pjesama kod Hrvata općenito…
Recimo Sude mi može pjevat svako, nevezano za nacionalnost…
- bavariapivo
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sve kontam ukakit' ce se obojica koliko se naprezu kad pjevaju

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- bavariapivo
- Kontakt:
Jutarnja Vodka 

- VensanKasel
- Kontakt:
Znao sam ponekad ujutro rakiju drmnuti natenane , yeben osjećaj

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:
Dinamicno i kreativno radno okuzenje....
Zbog povecanog obima posla
99.9999% oglasa za posao.
Ne mogu da vjerujem da ne znaju nista drugo smislit
Zbog povecanog obima posla
99.9999% oglasa za posao.
Ne mogu da vjerujem da ne znaju nista drugo smislit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bavariapivo
- Kontakt:
To sam vidio kod djeda svog, a i stari ide njegovim stopama… moje to nijeVensanKasel je napisao/la: ↑31 okt 2023, 09:05Znao sam ponekad ujutro rakiju drmnuti natenane , yeben osjećaj![]()
Ima li gdje da se kupi? Bingo?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kaze dejan lovren u izjavi za rtl ,lupaju nam navijaci autobus bacali baklje ,provaljjivali u stan,nije siguran nikako u francuskoj,kao da zivi na dalekom istoku a ne u evropi
moze li ko da mu prenese da huliganizam sigurno nije nastao na dalekom istoku a tek provale u stanove.
ljudi uzimaju milione i gube sve i sad kao nesigurni kad navijaci malo zaprijete
moze li ko da mu prenese da huliganizam sigurno nije nastao na dalekom istoku a tek provale u stanove.
ljudi uzimaju milione i gube sve i sad kao nesigurni kad navijaci malo zaprijete

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
To da se razbudis, da se malo streses uz kafuVensanKasel je napisao/la: ↑31 okt 2023, 09:05Znao sam ponekad ujutro rakiju drmnuti natenane , yeben osjećaj![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Opcenito nikad nisam volio Francusku definitivno, sve neki aristokratski nivo a nigdje nisam smeca vidio kao u Parizu. Znaci da ne povjeruje covjek, u sred centra, ispod ajfelovog smece, definitivno najprljaviji glavni grad u EU.donDondon je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:16kaze dejan lovren u izjavi za rtl ,lupaju nam navijaci autobus bacali baklje ,provaljjivali u stan,nije siguran nikako u francuskoj,kao da zivi na dalekom istoku a ne u evropi
ljudi uzimaju milione i gube sve i sad kao nesigurni kad navijaci malo zaprijete![]()
Da ne bude da je suplja

Da se razumijemo svi veliki gradovi su prljavi, Barcelona, Frankfurt, posebno oko zeljeznicke i sl, ali u Parizu je definitivno najgore. Ne znam jel imaju problem sa odvozom smeca ili sta vec, ali definitivno to umanji dozivljaj- ne, nije kao u filmu, to se najbolje vidi u Parizu.
sta je ovo,nisam nikad bio u franc ali nije valjda ovako prvljavo,ovo je sigurno poslije nekog festivala,bio sam u pola evrope nigdje nisam ovako nesto vidionumanumaye22 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:25Opcenito nikad nisam volio Francusku definitivno, sve neki aristokratski nivo a nigdje nisam smeca vidio kao u Parizu. Znaci da ne povjeruje covjek, u sred centra, ispod ajfelovog smece, definitivno najprljaviji glavni grad u EU.donDondon je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:16kaze dejan lovren u izjavi za rtl ,lupaju nam navijaci autobus bacali baklje ,provaljjivali u stan,nije siguran nikako u francuskoj,kao da zivi na dalekom istoku a ne u evropi
ljudi uzimaju milione i gube sve i sad kao nesigurni kad navijaci malo zaprijete![]()
Da ne bude da je suplja![]()
Da se razumijemo svi veliki gradovi su prljavi, Barcelona, Frankfurt, posebno oko zeljeznicke i sl, ali u Parizu je definitivno najgore. Ne znam jel imaju problem sa odvozom smeca ili sta vec, ali definitivno to umanji dozivljaj- ne, nije kao u filmu, to se najbolje vidi u Parizu.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mislim da kod njih već dugo traje štrajk komunalaca..druga stvar, previše se peksina doselilo i takvi po običaju malo po malo zauzimaju centar grada..ja sam bio prije 15 godina u Parizu, dva puta, nikad nisam vidio ovako nešto i tad je baš bilo ono rigorozno,baciš papirić policija odma iza ćoška..Sad je gore haos nad haosima što se tiče tih stvari..stvarni život i ono kako mi zamišljamo Pariz je nebo i zemlja trenutno
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- ASD
- Kontakt:
To je zato što nigdje nema ljudi onoliko kao u Parizu.numanumaye22 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:25Opcenito nikad nisam volio Francusku definitivno, sve neki aristokratski nivo a nigdje nisam smeca vidio kao u Parizu. Znaci da ne povjeruje covjek, u sred centra, ispod ajfelovog smece, definitivno najprljaviji glavni grad u EU.donDondon je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:16kaze dejan lovren u izjavi za rtl ,lupaju nam navijaci autobus bacali baklje ,provaljjivali u stan,nije siguran nikako u francuskoj,kao da zivi na dalekom istoku a ne u evropi
Ja lično nigdje nisam vidio prosjaka i šibičara kao kao u okolini Ajfelovog tornja. Da se razumijemo, veliki sam ljubitelj Pariza.
Malo konjaka u kafu (pogotovo sad kad ide zima) i već od 07h sam ko ptičica.VensanKasel je napisao/la: ↑31 okt 2023, 09:05Znao sam ponekad ujutro rakiju drmnuti natenane , yeben osjećaj![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
- numanumaye22
- Kontakt:
Da covjek ne povjeruje, ja sam se blago receno sokirao kad sam vidio. Pa gore je nego kod nas 5 puta. Ne znam, mozda je tih dana bilo, ali onda sam procitao da se ljudi na to zale u Parizu, da je poznat po tome i da je jedan od razloga sto tesko da nadjes u Europi vise ljudi da zive tako zbijeno. Grad je veliki ali ni blizu dovoljan za broj stanovnika. Berlin je 9 puta veci od Pariza a ima puno manje stanovnika, to sve govori.donDondon je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:28sta je ovo,nisam nikad bio u franc ali nije valjda ovako prvljavo,ovo je sigurno poslije nekog festivala,bio sam u pola evrope nigdje nisam ovako nesto vidionumanumaye22 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:25Opcenito nikad nisam volio Francusku definitivno, sve neki aristokratski nivo a nigdje nisam smeca vidio kao u Parizu. Znaci da ne povjeruje covjek, u sred centra, ispod ajfelovog smece, definitivno najprljaviji glavni grad u EU.donDondon je napisao/la: ↑31 okt 2023, 13:16kaze dejan lovren u izjavi za rtl ,lupaju nam navijaci autobus bacali baklje ,provaljjivali u stan,nije siguran nikako u francuskoj,kao da zivi na dalekom istoku a ne u evropi
Pojavile su im se i stjenice sad. To je iskorjenjeno do 1950ih bilo. Za francuze vazi onaj sterotip da umjesto kupanja stave parfem. I davno prije je najgore bilo tamo, najvise smrdilo, bez kanalizacije.
U Barceloni recimo oni zeleni kamioni za smece odmah poslije partija, oko 3-4 ujutru sve kupe. Prljavo bude, ali ni blizu ko Pariz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.