Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
ne ocekujem od tebe da znas procente
siuuuu
siuuuu
Nulatridva je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:39Pozdravila te Senada i Aki benzinac, dvije najpoznatije osobe u TZ, na to se omladina fura da budu kurve i narkomani, što se može i vidjeti kad se izađe u TZ noćne klubove...

Nema ih ni na google-u

ps i na googleu su poznati po studenticama

075
- prisonbreak
- Kontakt:
Ovaj frajer za popunjeost glup za medalju 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Stanje redovno, kozje ludilo i dalje hara temom. Treba neki karantin uvesti, da se ne prosiri.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Necu više upozoravati. Tema je Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu ili nogometu. Dakle, ovdje se piše o tome. Ove bljuvotine koje citam su za svaku osudu, no budite sigurni da necu vise trpiti i da ce oni koji misle da je tema njihova i da mogu raditi sta im je onoj stvari cejf, biti odstranjeni sa foruma. I potrudit cu se da ni pod laznim nickovima se nikada ne vrate.
sta kazes
kazem ja nismo mi losi ali nismo konsolidovani nemamo igre neke a daleko od toga da smo za ispast
sad se vec lakse dise
Hvala Bogu, pa si se oglasioadmin je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:22Necu više upozoravati. Tema je Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu ili nogometu. Dakle, ovdje se piše o tome. Ove bljuvotine koje citam su za svaku osudu, no budite sigurni da necu vise trpiti i da ce oni koji misle da je tema njihova i da mogu raditi sta im je onoj stvari cejf, biti odstranjeni sa foruma. I potrudit cu se da ni pod laznim nickovima se nikada ne vrate.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Druze pogledaj raspored, mi smo do zadnjeg kola u borbi za opstanak. Gostujes 3 od prva 4 kola druge polusezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nisam vidio raspored odma
ali dobro kod sviju je isto moraju svi proci teze utakmice
nas zeza sto igramo dosta van bihaca al opet ne sumnjam u opstanak.. ti si bas tesko pesimista bgm
Pa to je nasa realnost ima vec 10 i kusur godina, ja svake godine gledam taj cirkus do zadnjeg kola. Ne znam otkad ti pratis Jedinstvo al to je tradicijaZaniolo je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:24nisam vidio raspored odma
ali dobro kod sviju je isto moraju svi proci teze utakmice
nas zeza sto igramo dosta van bihaca al opet ne sumnjam u opstanak.. ti si bas tesko pesimista bgm

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:26Pa to je nasa realnost ima vec 10 i kusur godina, ja svake godine gledam taj cirkus do zadnjeg kola. Ne znam otkad ti pratis Jedinstvo al to je tradicija![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
Previse zaista tolerises silne uvrede i psovanja. Koliko god ovaj forum bio znatno tolerantniji u odnosu na neke druge, ipak ovdje su sve granice se presle.admin je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:22Necu više upozoravati. Tema je Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu ili nogometu. Dakle, ovdje se piše o tome. Ove bljuvotine koje citam su za svaku osudu, no budite sigurni da necu vise trpiti i da ce oni koji misle da je tema njihova i da mogu raditi sta im je onoj stvari cejf, biti odstranjeni sa foruma. I potrudit cu se da ni pod laznim nickovima se nikada ne vrate.
Spucaj par trajnih banova i vozdra druze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- prisonbreak
- Kontakt:
Sa obe strane.Beduin je napisao/la: ↑30 okt 2023, 15:40Previse zaista tolerises silne uvrede i psovanja. Koliko god ovaj forum bio znatno tolerantniji u odnosu na neke druge, ipak ovdje su sve granice se presle.admin je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:22Necu više upozoravati. Tema je Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu ili nogometu. Dakle, ovdje se piše o tome. Ove bljuvotine koje citam su za svaku osudu, no budite sigurni da necu vise trpiti i da ce oni koji misle da je tema njihova i da mogu raditi sta im je onoj stvari cejf, biti odstranjeni sa foruma. I potrudit cu se da ni pod laznim nickovima se nikada ne vrate.
Spucaj par trajnih banova i vozdra druze.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Bolest ne biraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:43![]()
![]()

-
- Kontakt:
Mislim da ne postoji osoba u drzavi koja bi pozeljela da Jedinstvo ispadne.harden je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:01Bolest ne bira![]()
tacno sam i zavolio cirkus koji se zove Federalna, ako ikad izadjemo iz ove lige bice mi cudno.
Klub koji je veliku nepravdu pretrpio od svog grada i cijele Krajine.
Nadat se da se iscupate i da konacno neko ima sluha tamo, pa da vas podigne.
I kad smo se borili one godine za ulazak sa vama, svi su imali maksimalni respekt prema vama.
Volim tebe, više od sebe
Jest tema postala dosadna hahaha
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Di je brat MicoTruhlo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:02NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:42
Vidiš da si u obavještenju samo.
Baš ste ko u srednjem vijeku, kralj bere porez, vi gunđate po ćoškovima.
Znate noja slikat, i smijat se, a nepotizam, kriminal, tu maca pojela jezik.![]()
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Spala knjiga na 2 slova.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:48Di je brat MicoTruhlo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:02NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:42
Vidiš da si u obavještenju samo.
Baš ste ko u srednjem vijeku, kralj bere porez, vi gunđate po ćoškovima.
Znate noja slikat, i smijat se, a nepotizam, kriminal, tu maca pojela jezik.![]()
![]()
![]()
Mi ili vi u PL.
Pikaću već sad na -15.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hvala Bogu.admin je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:22Necu više upozoravati. Tema je Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu ili nogometu. Dakle, ovdje se piše o tome. Ove bljuvotine koje citam su za svaku osudu, no budite sigurni da necu vise trpiti i da ce oni koji misle da je tema njihova i da mogu raditi sta im je onoj stvari cejf, biti odstranjeni sa foruma. I potrudit cu se da ni pod laznim nickovima se nikada ne vrate.
Koje frustracije.MoodyHank je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:00Vaš grad treba opasati zidinama i granatirati dok ne ostane samo prah, toliko ste retardirani i neobrazovani, da se slučajno ne razmožavate dalje. Kad Sloboda igra na Tušnju, stadion je popunjen nekih 35 % kapaciteta, a kad vaši bogalji igraju na -15, stadion vam je pun nekih 18 %.
Ovo je slucaj za SIPE, a nije lose ni neku komunu poslat da ga zavezu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.