Hahahaha, kaži da se šališ, čisti prosjek i ništa više. Najbolje golmane ima Borac i Zrinjski, ne znam samo gdje ih iskopaše, a mi našli Rogića (pa i on je bolji od tog Hadžikića. Popustite ljudi više sa tim Hadžikićem, da je išta valjao ostao bi u Austriji (gdje su i u drugoj ligi bolje plate daleko nego u Veležu i drugim našim klubovima).
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ne dolazi Hadzikic sta vam je. Duska lupeta kao po običaju.
Rogiću samo treba utakmica i kontinuitet da pokaže da je top golman. Mislim da nema potrebe za Hadžikićem ili nekim drugim.
Prodat besima gulasa sehinivica kupit od borca golmana dat ljudima milion eurica i TO JE TO
SA GOLMANOM NEMA EKSPERIMENTISANJA, ako pokazuje znakove za iskustvo postije ekipe poput zelje veleza sloboda.. netreba se nanama ucit..
Zrinjski je kupio posusje i gabelu tamo salje na staziranje, za uzvrat bodevi.. =18
Mi moramo kupit velez slobodu i celik i koristat ih ko labaratoriju
SA GOLMANOM NEMA EKSPERIMENTISANJA, ako pokazuje znakove za iskustvo postije ekipe poput zelje veleza sloboda.. netreba se nanama ucit..
Zrinjski je kupio posusje i gabelu tamo salje na staziranje, za uzvrat bodevi.. =18
Pa gdje si brate mili......popravi mi ova dva dana.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:54Prodat besima gulasa sehinivica kupit od borca golmana dat ljudima milion eurica i TO JE TO
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Evo mene AVNOJ nadgledam forumsku tribinu
Pogledaj Jagode kakoje rasirila borcu noge ko najveca prostitutka
Gabela posusje uzmu bod zapadnom velezu samo radi maskiranja
Nama tc sloboda igman zeljko bi bacili bombu da mogu a ne uzeli bodeve..
Zato fino pokupujes ublehaske klubove tog ranga koristis ih za igrace koji imaju pontecijala uzimas bodove prvak svake godine..
Prepisat od slavka mamica kako se to radi ako neznam dat covjeku 5-6 stanova na marindvoru da nas poduci
Pogledaj Jagode kakoje rasirila borcu noge ko najveca prostitutka
Gabela posusje uzmu bod zapadnom velezu samo radi maskiranja
Nama tc sloboda igman zeljko bi bacili bombu da mogu a ne uzeli bodeve..
Zato fino pokupujes ublehaske klubove tog ranga koristis ih za igrace koji imaju pontecijala uzimas bodove prvak svake godine..
Prepisat od slavka mamica kako se to radi ako neznam dat covjeku 5-6 stanova na marindvoru da nas poduci
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Haj sve ali Slavko Mamic hahhahahahahhahahahahah
KRALJU najjaci u istoriji foruma
KRALJU najjaci u istoriji foruma

Jao poziva

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Skloniše objavu ,a top je bila .
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja nisam, sta je bilo?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja nisam vidio, samo sam na Viberu upratio da piše na slici VAR, ali kako krenu da kliknem da vidim, tako i nestade slika

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jednostavno nas SŠ je misljenja da je Lovre “tanak” golman. Cuo sam licno u Tz pred utakmicu sa Cityjem. Nisam talasao nista, ali eto kockice se slazu. Jer da vrijedi Simonu on bi pravio neku drugu kombinaciju za 21.
Vratili su je
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nema var-a nema problemaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2023, 20:49Ja nisam vidio, samo sam na Viberu upratio da piše na slici VAR, ali kako krenu da kliknem da vidim, tako i nestade slika![]()

-
- Kontakt:
Evo je opet 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.