Postao/la Espiritosanto » 30 okt 2023, 15:53
Sa Hadzikicem je pokrenuta priča o produženju ugovora i prije priprema.Nije želio odmah produžiti jer je skontao da je oživio karijeru.Dogovor je bio da ako odemo u europu da će produžiti.
Pred kraj prelaznog roka Sarajevo je poslalo ponudu za njega.
Naši su odbili iz razloga jer je ostalo malo vremena i vjerojatno ne bi mogli naći adekvatnog golmana.
Ako on ode u Sarajevo oni će imati tri golmana.
Šahinović ili Rogić idu.Ako oni ne prodaju Šahinovića na zimu nema logike da im bude treći golman i da nema nikakve koristi od njega.
Rogić ima masnu platu sad hoće mu raskinuti ugovor ili će on ostati da se bori za jedinicu pitanje je.
Što se Šerbedzića tiče ja koliko se sjećam navijači Sarajeva su pisali nekad u augustu da on mora imati mjesto u reprezentaciji.Ko prati forume o reprezentaciji može vidjeti to.
Sad ovom treneru on ne paše zašto misterija je nama.
Trener vjerojatno zna isto kao što je misterija zašto Klafuriću ne odgovaraju Anđušić, Vukčević, Yaroslav.
Što je Amar pustio Radovca i tako.To treneri znaju.
Besima sam ja viđao i prošle i ove sezone na Vipu, stvarno ne znam razlog što momak dođe gledati Veleža.
Ako bi on došao možda bi trener mogao upariti njega i Brunu a recimo Hrkaća nekada koristiti kao zadnjeg veznog.
A igramo na proljeće i ligu i kup a bit će i suspenzija i povreda.
Tako da ja u potpunosti podržavam njegov dolazak.
Što se golmana tiče za to najmanje brinem,naćemo golmana.
Pa Hadzikic nije igrao dvije godine prije dolaska kod nas, nemam pojma ni kako smo ga izvukli i odakle.
Sad ako se mogne dogovoriti posudba Šahinovića da nam brani u drugom dijelu,U21 igrač,reprezentativac igrao bi redovno kod nas a ostavlja se prostor da u polju imamo dobra rješenja bez Kadrića i ekipe.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara