RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 30 okt 2023, 13:14

Mrtvi pitar koji nece da raskine ugovor i prima 10k na tribinama :mrgreen:
Pa u sta ljudi vjeruju ovo nema u PM. Ostat ce i cekat sansu kod trenera koji mu je rekao da nece igrati ni pod kojim uslovima :rol:

Majstore, dali ste momku 5k eura. Normalno da nece ici nakon mjesec dana, jos da ga pljujete sto je uzeo puni ugovor. Ovako ce vam raditi kao nama Ovcina, lezi hljebu da te jedem :D

Da je mrtvi pitar, rekao bi da ide negdje drugo i da nece da bude na teret klubu, zar ne?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 okt 2023, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 30 okt 2023, 13:14

OnlyLeft22 je napisao/la:
30 okt 2023, 13:11
Cuj FK Sarajevo :rol:

Pa vidjeli smo sve prije godinu dana u Zenici. Sarajevo-Zenica 60 kilometara a Mostar Zenica 180 kilometara. Nas doslo 6500 iz Mostara a vas jedva 3000. Jesmo losi poslije rata ali smo opet najveci klub u drzavi i mi se ovdje pitamo. Ljetos smo odbili ponudu za Hadzikica i opet cemo odbiti ponudu ako tako odlucimo

Pozdrav iz Mostara
Niste dobro informisani.

Ponuda za Hadzikica je prihvacena bez pogovora. Ja sam samo govorio o mogucim corrections, ako bude potrebe za tim.

Pozdrav.

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 30 okt 2023, 13:15

Vratit Marka jovicica olako otpisan momak koji je po meni bio vise nego korektan i koji redovno prati velez

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 okt 2023, 13:18

Ja bih prihvatio Zeljkovic + Serbecic = Hadzikic

I onda naci nekog novog golmana i nek Ribic dobije sansu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 30 okt 2023, 13:19

30 okt 2023, 13:18
Ja bih prihvatio Zeljkovic + Serbecic = Hadzikic

I onda naci nekog novog golmana i nek Ribic dobije sansu
+1 :bow:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 okt 2023, 13:31

killafrommanilla je napisao/la:
30 okt 2023, 13:14
Pa u sta ljudi vjeruju ovo nema u PM. Ostat ce i cekat sansu kod trenera koji mu je rekao da nece igrati ni pod kojim uslovima :rol:

Majstore, dali ste momku 5k eura. Normalno da nece ici nakon mjesec dana, jos da ga pljujete sto je uzeo puni ugovor. Ovako ce vam raditi kao nama Ovcina, lezi hljebu da te jedem :D

Da je mrtvi pitar, rekao bi da ide negdje drugo i da nece da bude na teret klubu, zar ne?
Pasa,znamo Zeljkovica i privatno,iz grada kako god zelis,nije ovo rekla kazala nego hoce da se izbori i da igra u Sarajevu,svakako je bio otpisan kao i Serbecic. Njemu isto dodje,svakako ce dobit sve pare po ugovoru,otisao na pozajmicu ili ne. I jeste mrtvi hordas od malena.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 okt 2023, 13:34

IsmirMirvic je napisao/la:

Pa vidjeli smo sve prije godinu dana u Zenici. Sarajevo-Zenica 60 kilometara a Mostar Zenica 180 kilometara. Nas doslo 6500 iz Mostara a vas jedva 3000. Jesmo losi poslije rata ali smo opet najveci klub u drzavi i mi se ovdje pitamo. Ljetos smo odbili ponudu za Hadzikica i opet cemo odbiti ponudu ako tako odlucimo

Pozdrav iz Mostara
Niste dobro informisani.

Ponuda za Hadzikica je prihvacena bez pogovora. Ja sam samo govorio o mogucim corrections, ako bude potrebe za tim.

Pozdrav.
Gospodine Mirvicu na iducem finalu kupa ako se sastanemo afirmisite tu malobrojnu navijacku masu da ne ispada kao da igramo protiv Orasja budite bar poput Gorazda :rol:

I kontrolisite se kada cugate po sarajevskim klubovima do ranih jutarnjih sati ne prilici da se kao predsjednik jednog takvog renomiranog kluba sa 3000 ljudi u finalu kupa provlacite po zutoj stampi :mrgreen:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 okt 2023, 13:38

CampobelloDiMazara je napisao/la:
30 okt 2023, 13:34
IsmirMirvic je napisao/la:

Pozdrav iz Mostara
Niste dobro informisani.

Pozdrav.
Gospodine Mirvicu na iducem finalu kupa ako se sastanemo afirmisite tu malobrojnu navijacku masu da ne ispada kao da igramo protiv Orasja budite bar poput Gorazda :rol:

I kontrolisite se kada cugate po sarajevskim klubovima do ranih jutarnjih sati ne prilici da se kao predsjednik jednog takvog renomiranog kluba sa 3000 ljudi u finalu kupa provlacite po zutoj stampi :mrgreen:
Bilo bih nas 10000+ da je veci stadion. A njih je bilo ispod 3000 i nama nesto nasli pricati :rol:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 okt 2023, 14:11

mosarajvosa83 je napisao/la:
30 okt 2023, 13:31

Pasa,znamo Zeljkovica i privatno,iz grada kako god zelis,nije ovo rekla kazala nego hoce da se izbori i da igra u Sarajevu,svakako je bio otpisan kao i Serbecic. Njemu isto dodje,svakako ce dobit sve pare po ugovoru,otisao na pozajmicu ili ne. I jeste mrtvi hordas od malena.
Nece, to se dogovori 3-4-5 plata unaprijed i raskid. Rijetko ko uspije pri raskidu naplatiti cijeli ugovor. Ali hajde. Ne osporavam da je Hordas i Pitar, jeste, ali isto tako kad ti neko zatvori i zakljuca vrata, onda nemas sta kucati ni zvoniti. Ako me razumijes, a normalno da nece rec libo me racq plata ide, ne moram ni igrat. Pa jel tako :mrgreen: Ko bi mu drugi i gdje bi drugo mogao imati 10k? Isto vrijedi i za Ovcinu koji je ovdje imao 11 pa je zato bojkotovao sve. A puna usta Veleza na ulici, place kad spomene Velez.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 30 okt 2023, 15:53

Sa Hadzikicem je pokrenuta priča o produženju ugovora i prije priprema.Nije želio odmah produžiti jer je skontao da je oživio karijeru.Dogovor je bio da ako odemo u europu da će produžiti.
Pred kraj prelaznog roka Sarajevo je poslalo ponudu za njega.
Naši su odbili iz razloga jer je ostalo malo vremena i vjerojatno ne bi mogli naći adekvatnog golmana.
Ako on ode u Sarajevo oni će imati tri golmana.
Šahinović ili Rogić idu.Ako oni ne prodaju Šahinovića na zimu nema logike da im bude treći golman i da nema nikakve koristi od njega.
Rogić ima masnu platu sad hoće mu raskinuti ugovor ili će on ostati da se bori za jedinicu pitanje je.
Što se Šerbedzića tiče ja koliko se sjećam navijači Sarajeva su pisali nekad u augustu da on mora imati mjesto u reprezentaciji.Ko prati forume o reprezentaciji može vidjeti to.
Sad ovom treneru on ne paše zašto misterija je nama.
Trener vjerojatno zna isto kao što je misterija zašto Klafuriću ne odgovaraju Anđušić, Vukčević, Yaroslav.
Što je Amar pustio Radovca i tako.To treneri znaju.
Besima sam ja viđao i prošle i ove sezone na Vipu, stvarno ne znam razlog što momak dođe gledati Veleža.
Ako bi on došao možda bi trener mogao upariti njega i Brunu a recimo Hrkaća nekada koristiti kao zadnjeg veznog.
A igramo na proljeće i ligu i kup a bit će i suspenzija i povreda.
Tako da ja u potpunosti podržavam njegov dolazak.
Što se golmana tiče za to najmanje brinem,naćemo golmana.
Pa Hadzikic nije igrao dvije godine prije dolaska kod nas, nemam pojma ni kako smo ga izvukli i odakle.
Sad ako se mogne dogovoriti posudba Šahinovića da nam brani u drugom dijelu,U21 igrač,reprezentativac igrao bi redovno kod nas a ostavlja se prostor da u polju imamo dobra rješenja bez Kadrića i ekipe.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 30 okt 2023, 16:00

Šerbečić je dobar igrač. Pishički zna da klone i onda je to problem, ali i tada je bolji od većine defanzivaca u ligi. Generalno, on bi Veležu legao ko budali šamar. U krajnjoj liniji, i njemu je to fin transferčić. Vjerujem da čak to Šerbečić-Hadžikić može biti razmjena posudbi, pa ako na kraju svi budu zadovoljni, da se realizuje i ko transfer.

Inače, iako bih volio da Hadžikić pređe kod nas, nisam baš siguran da je jednostavno zamijeniti golmana, barem ne takvog kvaliteta. Ovi golmani koji se vrte po našoj ligi su generalno nižerazredni za moderni fudbal.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 30 okt 2023, 16:06

zaostrog je napisao/la:
30 okt 2023, 16:00
Šerbečić je dobar igrač. Pishički zna da klone i onda je to problem, ali i tada je bolji od većine defanzivaca u ligi. Generalno, on bi Veležu legao ko budali šamar. U krajnjoj liniji, i njemu je to fin transferčić. Vjerujem da čak to Šerbečić-Hadžikić može biti razmjena posudbi, pa ako na kraju svi budu zadovoljni, da se realizuje i ko transfer.

Inače, iako bih volio da Hadžikić pređe kod nas, nisam baš siguran da je jednostavno zamijeniti golmana, barem ne takvog kvaliteta. Ovi golmani koji se vrte po našoj ligi su generalno nižerazredni za moderni fudbal.
Ma ja se iskreno ne sekiram za golmana.Mi zadnjih 5 godina od golmana iz naše lige samo smo Kjosevskog doveli.
Kako nam je Klafurić sada i trener i menadzer on će voditi prelazni rok i vjerojatno dovoditi igrače sa kojima je već radio.
Tako da očekujem nekog golmana iz Hrvatske.
Mi zadnjih 5 godina i nismo dovodili domaće golmane osim Vece Kjosevskog.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 30 okt 2023, 16:30

Odmah bih pristao na Hadzikic = Serbecic, Sahinovic i Zeljkovic. Sarajevo se rastereti a Velez dobije dva ipo top igraca.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 okt 2023, 16:37

Gdje bi Zeljković igrao kod nas sada?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 okt 2023, 16:42

Balorda je napisao/la:
30 okt 2023, 16:37
Na zadnjem veznom. Ko zna kakav ce Dino biti. A garantujem da bi bili puno cvrsci na ovakvim utakmicama poput Zvijezde, Sloge, Goska na strani s njim na zadnjem veznom. A duga je sezona, naigrat ce se sigurno.

Recimo, uloga koju ima Zlomislic u Zrinjskom
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 okt 2023, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 okt 2023, 16:44

Balorda je napisao/la:
Na zadnjem veznom

Haskic
? - Suljic - ?
Prses - Zeljkovic
Sturm - Serbecic - Hrkac - Orec
?

Nadam se da ce Prses produziti ugovor
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 okt 2023, 16:44

Momci Klafuric je u najjacim vodama kada su tokovi dobrih igraca u pitanju. Kakvi Zeljkovic i Serbecic ne treba to spominjati nikako :mrgreen:

Samo izgurati do zimske pauze i pustiti covjeka neka po svojoj zelji dovodi igrace. To je gospodin njemu je vise do stvaranja uspjeha na osnovu svojih kvaliteta nego do tala zbog neke sice

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 okt 2023, 17:00

30 okt 2023, 16:42
Balorda je napisao/la:
Na zadnjem veznom. Ko zna kakav ce Dino biti. A garantujem da bi bili puno cvrsci na ovakvim utakmicama poput Zvijezde, Sloge, Goska na strani s njim na zadnjem veznom. A duga je sezona, naigrat ce se sigurno.

2-3 godine nije igrao tu poziciju?

Šta znam, ja nisam za povratak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 30 okt 2023, 17:21

Ljudi moji ima li kakve sanse da ovaj Šuta iz Goška dodje u Velež. Lik svaku tekmu igra, kapiten i u21. Sa Anton bi bio najbolji stoperski par u Veležu zadnjih 12-13 godina sigurno. Danas i go dade 🔴🔴

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 30 okt 2023, 17:24

Balorda je napisao/la:
30 okt 2023, 17:00
30 okt 2023, 16:42
Balorda je napisao/la:

2-3 godine nije igrao tu poziciju?

Šta znam, ja nisam za povratak.

Ja bih ga sutra potpisao. Zeljkovic je u Evropi odigro vrhunski. On na zadnjem, Šuta i Ante na stoperu, Oreč desno, sa dobrim defanzivnim lijevim bekom ko bi nam da go? 🥹🥹

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.