RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Trade Serbecic-Hadzikic na zimu done deal?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I ja sam isto čuo
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Bazinga12345
- Kontakt:
U tom tradeu bi Sarajevo bilo na dobitku, za nas nisam siguran.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Nadam se da ne jer onda smo stvarno klub za zbrinjavanje njihovih otpisanih igrača, ne znam onda čemu se nadamo i kakve su nam ambicije ako ćemo se samo trgovinom baviti..Hajd da nam Zeljkovića nude bez ucjenjivanja pa i nekako ali ovako najboljeg igrača dati za nekog za koga nemaš pojma u kakvom je stanju je samoubistvo. Dosta su Džafić i Suljić, pa i Gulaš - ništa pokazali nisu niti će vjerovatno, eto Gulaš barem trčkara ali ova dvojica kao da je eto nama čast da se pokažu u našem dresu..ni jedan ni drugi ne liče na sportiste. Za Džafića sam znao ali sam mislio da Suljić još nekakvog motiva ima da se dokaže međutim piši propalo! Nadam se da će Klaf ako je ozbiljan trener kakav se čini počistiti dobro svlačionicu jer nam je roster očajan stvarno..Potpuno bezidejni u sredini pogotovo, nevjerovatno da ne uputiš najgoroj ekipi u ligi udarac na gol za 90 minuta..Šta je sa Pršešom uopšte, kakva je povreda, kad će Kranjc nazad, zna li iko?
-
- Kontakt:
Serbecica smo zimus platili 200k eura sto je rekordni ulazni transfer za ligu.Medjutim kod nas nije mogao da se snadje ponovo.U sezoni 19/20 bio je odlican kroz citavu sezonu.Onda dolazi korona i sezona 20/21 tu je bio tanak u tome istice mu posudba i nasi su odlucili da ga ne otkupe od Rosenborga.Vratili smo ga zimus u nadi da se popravio i da ce liciti na onog igraca iz prve sezone,ali gubio se previse i kiksao.Kad je u formi bolji je od svakog stopera sto imate,ko zna mozda promjenom sredine ozivi.Prednost je sto nije star i moze ozivjeti karijeru sto mu je vjerujem u interesu.1.95 visok.Ako proigra mozete uzeti fine pare za njega
Nama bas treba golman a Hadzikic je po meni uz Marica najbolji golman lige.Naravno ovaj drugi je nedostizan.Mislim da je fer dogovor napravljen ako je ovo stvarno u pitanju i da bi mogli i jedni i drugi profitirati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Slazem se. Sjecam se da je bio strasan u onoj prvoj sezoni kad smo se mi vratili (19/20). Ne znam je li zavresno 100% ali su nasi bili u Sarajevu proslog ponedjeljka. Ja se ipak nadam da ce Hadzikic ostati, on je strasan golman i jako je siguran. Jest da je imao nekoliko losih utakmica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:47Serbecica smo zimus platili 200k eura sto je rekordni ulazni transfer za ligu.Medjutim kod nas nije mogao da se snadje ponovo.U sezoni 19/20 bio je odlican kroz citavu sezonu.Onda dolazi korona i sezona 20/21 tu je bio tanak u tome istice mu posudba i nasi su odlucili da ga ne otkupe od Rosenborga.Vratili smo ga zimus u nadi da se popravio i da ce liciti na onog igraca iz prve sezone,ali gubio se previse i kiksao.Kad je u formi bolji je od svakog stopera sto imate,ko zna mozda promjenom sredine ozivi.Prednost je sto nije star i moze ozivjeti karijeru sto mu je vjerujem u interesu.1.95 visok.Ako proigra mozete uzeti fine pare za njega
Nama bas treba golman a Hadzikic je po meni uz Marica najbolji golman lige.Naravno ovaj drugi je nedostizan.Mislim da je fer dogovor napravljen ako je ovo stvarno u pitanju i da bi mogli i jedni i drugi profitirati.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Prijatelju, bolji stoper od Hrkača nama ne treba, Šerbečić to nije sigurno..ali me iznenađuje da vama kojima je svaki prekid trauma on ne može pomoći sa 1.95 cm, to je malo čudno..Ne kažem da ne treba razmjenjivati igrače, naročito između klubova koji surađuju ali ne na takav način..Rado bi uzeli nekog kreativca recimo ili zadnjeg veznog ali takvih nam ne nudi niko..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:47Serbecica smo zimus platili 200k eura sto je rekordni ulazni transfer za ligu.Medjutim kod nas nije mogao da se snadje ponovo.U sezoni 19/20 bio je odlican kroz citavu sezonu.Onda dolazi korona i sezona 20/21 tu je bio tanak u tome istice mu posudba i nasi su odlucili da ga ne otkupe od Rosenborga.Vratili smo ga zimus u nadi da se popravio i da ce liciti na onog igraca iz prve sezone,ali gubio se previse i kiksao.Kad je u formi bolji je od svakog stopera sto imate,ko zna mozda promjenom sredine ozivi.Prednost je sto nije star i moze ozivjeti karijeru sto mu je vjerujem u interesu.1.95 visok.Ako proigra mozete uzeti fine pare za njega

-
- Kontakt:
Sta fali Gulishi?Bgm fino vam igra,ulazi stalno u sanse i trci dosta.Malo realizacija yebe ali kad prodje pripreme sa vama bit ce jos bolji.Bitno je da se bori i trudi,vjeruj i njemu je u cilju da se nametne i sto bolje odigra.Sambiliong je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:43Nadam se da ne jer onda smo stvarno klub za zbrinjavanje njihovih otpisanih igrača, ne znam onda čemu se nadamo i kakve su nam ambicije ako ćemo se samo trgovinom baviti..Hajd da nam Zeljkovića nude bez ucjenjivanja pa i nekako ali ovako najboljeg igrača dati za nekog za koga nemaš pojma u kakvom je stanju je samoubistvo. Dosta su Džafić i Suljić, pa i Gulaš - ništa pokazali nisu niti će vjerovatno, eto Gulaš barem trčkara ali ova dvojica kao da je eto nama čast da se pokažu u našem dresu..ni jedan ni drugi ne liče na sportiste. Za Džafića sam znao ali sam mislio da Suljić još nekakvog motiva ima da se dokaže međutim piši propalo! Nadam se da će Klaf ako je ozbiljan trener kakav se čini počistiti dobro svlačionicu jer nam je roster očajan stvarno..Potpuno bezidejni u sredini pogotovo, nevjerovatno da ne uputiš najgoroj ekipi u ligi udarac na gol za 90 minuta..Šta je sa Pršešom uopšte, kakva je povreda, kad će Kranjc nazad, zna li iko?
Za Suljica sam vam pisao da se necete usreciti.
A za Dzafica fkt ne znam sta ste ocekivali od lika koji prosle sezone kod nas 20 minuta nije mogao odigrati a da se ne zadise hahahaha.Jos 33 godine ima,potrcat ne moze 8 kafa na dan pije.
Za njih dvojicu ste se sami zayebali sto ste uopste doveli takve istrosene igrace od 31+ godina koji nemaju zelje za zivotom a ne za fudbalom.Ove posudbe u zadnje vrijeme dogovaraju se prema obostranoj zelji klubova
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
OUT:
Domic
Muminovic
Hasanovic
Vukcevic
Oreshkevich
Vehabovic
Peco
Domic
Muminovic
Hasanovic
Vukcevic
Oreshkevich
Vehabovic
Peco
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
S obzirom da Osmanu istice ugovor na kraju sezone ako nece da produzi bilo kakva razmjena je dobrodosla.
Ni meni Serbecic nije idealno rjesenje ali posto je mlad postoji dobra sansa da uzmemo lovu za njega ako se vrati u staru formu.
Tanka sredina, U21 rak rana, novi golman ocito, puno beskorisnih igraca...bit ce puno posla na zimu.
Ni meni Serbecic nije idealno rjesenje ali posto je mlad postoji dobra sansa da uzmemo lovu za njega ako se vrati u staru formu.
Tanka sredina, U21 rak rana, novi golman ocito, puno beskorisnih igraca...bit ce puno posla na zimu.
Haskic
? - Suljic - ?
Prses - D. Halilovic
Sturm - Serbecic - Hrkac - Orec
?
Treba nam jedan dobar U21 igrac. Dva krila i golman
? - Suljic - ?
Prses - D. Halilovic
Sturm - Serbecic - Hrkac - Orec
?
Treba nam jedan dobar U21 igrac. Dva krila i golman
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
nadam se da nismo tolike budale.... jednog od dva najbolja golmana lige za igraca koji je bio u formi 2019, i ni blizu prvih 11 u Sarajevu nije... i to na poziciji na kojoj imamo Hrkaca, Brunu, Bajrica u povratku, Mahmica...
Jel neko zna, je li RA ijednom na zadnja 3 gostovanja, pozvao igrace kod njih i hebao im milu mahjku za nezalaganje? To su apsolutno zasluzili od prvog do zadnjeg!!!!! Ukoliko ne pobjedimo u Gabeli, treba im se naprchit mile majke.
Hoćemo Bogdanovića nazad
Mada bi najbolja varijanta bila solidnog U21 golmana imati, otvara se prostor za bolje igrače u polju
Mada bi najbolja varijanta bila solidnog U21 golmana imati, otvara se prostor za bolje igrače u polju
- IsmirMirvic
Serbecic je odlican. To sto nije "blizu" prvih 11 u Sarajevu i nije bas relevantno u contextu Veleza. Radi se o omjeru snaga. Neki igrac koji nije "blizu" prvih 11 u Dinamu bi Lokomotivi bio ogromno pojacanje.
Ako su obje strane zadovoljne, onda nema potrebe za polemicom. Uvijek postoji mogucnost da se dodatno koriguje deal, da vam mozda posaljemo nekog naseg mladjeg igraca na kaljenje. Gulliashvili se sjajno snalazi u Mostaru, to je snazna poruka.
Jucer sam bio jako razocaran vasom predstavom protiv Zvijezde. Nadam se da je u pitanju samo los dan. Smatram da je Gospodin Klafuric dobar strucnjak kojeg vrijedi sacekati.
Sportski pozdrav za sve.
Neka dodaju i Zeljkovica i deal done!!
Samir 21.08 odigrao posljednju tekmu za Sarajevo. Ne računaju na njega, a nama bi igrao u prvih 11.
Samir 21.08 odigrao posljednju tekmu za Sarajevo. Ne računaju na njega, a nama bi igrao u prvih 11.
-
- Kontakt:
Zeljkovic je mrtvi Pitar. Kad je igrao kod vas jedva je cekao prvi mig Sarajeva. Odbio je da ode iz kluba,plakao i rekao da ce cekat sansu makar na tribinama. Upstalom 0pjma nemam sta ce Velezu Serbecic.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 30 okt 2023, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mozak ajmo odstranjuj ovakve debile. Hocemo li jos trollovima pustiti da pisu ovdje?IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 12:59Serbecic je odlican. To sto nije "blizu" prvih 11 u Sarajevu i nije bas relevantno u contextu Veleza. Radi se o omjeru snaga. Neki igrac koji nije "blizu" prvih 11 u Dinamu bi Lokomotivi bio ogromno pojacanje.
Ako su obje strane zadovoljne, onda nema potrebe za polemicom. Uvijek postoji mogucnost da se dodatno koriguje deal, da vam mozda posaljemo nekog naseg mladjeg igraca na kaljenje. Gulliashvili se sjajno snalazi u Mostaru, to je snazna poruka.
Jucer sam bio jako razocaran vasom predstavom protiv Zvijezde. Nadam se da je u pitanju samo los dan. Smatram da je Gospodin Klafuric dobar strucnjak kojeg vrijedi sacekati.
Sportski pozdrav za sve.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Cuj FK Sarajevo
Pa vidjeli smo sve prije godinu dana u Zenici. Sarajevo-Zenica 60 kilometara a Mostar Zenica 180 kilometara. Nas doslo 6500 iz Mostara a vas jedva 3000. Jesmo losi poslije rata ali smo opet najveci klub u drzavi i mi se ovdje pitamo. Ljetos smo odbili ponudu za Hadzikica i opet cemo odbiti ponudu ako tako odlucimo
Pozdrav iz Mostara

Pa vidjeli smo sve prije godinu dana u Zenici. Sarajevo-Zenica 60 kilometara a Mostar Zenica 180 kilometara. Nas doslo 6500 iz Mostara a vas jedva 3000. Jesmo losi poslije rata ali smo opet najveci klub u drzavi i mi se ovdje pitamo. Ljetos smo odbili ponudu za Hadzikica i opet cemo odbiti ponudu ako tako odlucimo
Pozdrav iz Mostara
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:04Zeljkovic je mrtvi Pitar. Kad je igrao kod vas jedva je cekao prvi mig Sarajeva. Odbio je da ode iz kluba,plakao i rekao da ce cekat sansu makar na tribinama. Upstalom 0pjma nemam sta ce Velezu Serbecic.
Čuj to.. znači radije će biti na tribini kod vas, uništiti će sebi karijeru, ali otići ne želi. Plitko razmišljanje Samire

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.