FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kikso Zrinjski ili ne , mi necemo dobiti Posušje , Veleza u gostima 100%
-
- Kontakt:
Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
Ima dobar cv,vidi se sa nije skroz spreman sad ali ovo sto sam gledao ga sad bio je korektan u Mostaru.
Donio im pobjedu protiv Alkmara sa 2 gola,protiv Urartua asistirao odlicnim centarsutem u 90.za 0-1,protiv Zelje kad je usao donio je zivosti u igri i preokrenuli su.
Isplati li se uzeti i probati spremiti preko zime?
Ima dobar cv,vidi se sa nije skroz spreman sad ali ovo sto sam gledao ga sad bio je korektan u Mostaru.
Donio im pobjedu protiv Alkmara sa 2 gola,protiv Urartua asistirao odlicnim centarsutem u 90.za 0-1,protiv Zelje kad je usao donio je zivosti u igri i preokrenuli su.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ne isplati, potrošen igrač, šta će nam još jedan takav u ekipi da se moramo nervirati kad svaku treću utakmicu ko sad Aničić propušta radi povreda i nespremnosti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:59Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
Veza nam je ok, ne bih ja tu ništa puno dirao, treba Buljubašića što više igrati da se mali razvija jer je zvijer, donijet će nam novi milionski transfer. Mustafić i Julardžija isto sasvim ok. Vidjet samo šta ćemo sa desetkom, Avrama svakako treba produžiti, i po mogućnosti dovesti još neku konkrenciju mu i to je to u suštini, okrenuti se ostalim pozicijama.
Štoper je pod moranje, kao i lijevo krilo, a i golman.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadam se u dio grada gdje se nalazi najbolji pomočni stadion.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je Vrancic bivsi na zimu.Ili ce ga ostaviti do kraja sezone jer neko napisa da tad zavrsava karijeru pa eto ali ne vjerujem da ce imati zapazeniju ulogu kod Rozmana.Dobar igrac ali nema on motorike za ovaj njegov sistem igre.Znaci u veznom redu od playmakera ostaje ti samo Mustafic.Buljubasic i Julardzija su drugi tip veznjaka malo i oni se bore za mjesto mada ja bi gurao Buljubasica jer me odusevio momak,moze sigurno bolji transfer od Andreja napraviti.bodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:03Ma ne isplati, potrošen igrač, šta će nam još jedan takav u ekipi da se moramo nervirati kad svaku treću utakmicu ko sad Aničić propušta radi povreda i nespremnosti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:59Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
Veza nam je ok, ne bih ja tu ništa puno dirao, treba Buljubašića što više igrati da se mali razvija jer je zvijer, donijet će nam novi milionski transfer. Mustafić i Julardžija isto sasvim ok. Vidjet samo šta ćemo sa desetkom, Avrama svakako treba produžiti, i po mogućnosti dovesti još neku konkrenciju mu i to je to u suštini, okrenuti se ostalim pozicijama.
Avram ostao ili ne ostao nama treba jaca 10ka.Malo zivlji igac profila Rahmanovic,ne igrac 'poteza' tipa Avram,Stilic,Bodul.Neko sa malo damu da uzme i povuce loptu.Da pritisce stalno protivnicku zadnju liniju(Rahmanu se 100x isplatilo i bas iz te njegove borbenosti smo postizali golove).Najbolji primjer gol za 1-1 protiv Zrinjskog u Mostaru 2020,qurac bi Avram ono uradio sto je Amar.On je te polusezone imao 9 golova i 8 asistencija,sto Avram za 2 godine nema.
Po meni treba:golman,stoper,centralni i prednji vezni,lijevo krilo.To je pod moranje a ostalo zavisi od odlazaka
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 okt 2023, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne kažem da ga treba dovesti, niti ću ulaziti u te šeme, imaju ljudi koji su plaćeni za taj segment, ali kako možemo reći "POTROŠEN IGRAČ".bodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:03Ma ne isplati, potrošen igrač, šta će nam još jedan takav u ekipi da se moramo nervirati kad svaku treću utakmicu ko sad Aničić propušta radi povreda i nespremnosti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:59Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
To je igrač ekipe koja je zadnjih sezona na +20 bodova ispred nas. Igrač ekipe koja igra grupnu fazu euro takmičenja. Igrač koji je igrao u tim istim euro tekmama. Igrač koji pored sebe ima strašnu konkurenciju u najboljoj ekipi koju je BH fudbal imao od kada se igra liga u ovom formatu. Nije to Ramić, Bekić Jukić koje smo pustili, mada su nam sa istim nabrojanim ostavili navedenih 20 bodova.
Nemojte samo da nekog podcjenjujemo.
Kožulj je za Juraldžiju i Mustafića, Enzo Fernandez lično.Haver ! je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:16Ne kažem da ga treba dovesti, niti ću ulaziti u te šeme, imaju ljudi koji su plaćeni za taj segment, ali kako možemo reći "POTROŠEN IGRAČ".bodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:03Ma ne isplati, potrošen igrač, šta će nam još jedan takav u ekipi da se moramo nervirati kad svaku treću utakmicu ko sad Aničić propušta radi povreda i nespremnosti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:59Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
To je igrač ekipe koja je zadnjih sezona na +20 bodova ispred nas. Igrač ekipe koja igra grupnu fazu euro takmičenja. Igrač koji je igrao u tim istim euro tekmama. Igrač koji pored sebe ima strašnu konkurenciju u najboljoj ekipi koju je BH fudbal imao od kada se igra liga u ovom formatu. Nije to Ramić, Bekić Jukić koje smo pustili, mada su nam sa istim nabrojanim ostavili navedenih 20 bodova.
Kad kažem potrošen, mislim na to da više fizički ne može ispratiti potreban nivo i da nonstop vuče neke kratke povrede. Lik nije bio ni jedan meč ove sezone starter u Zrinjskom, sve što je igrao je ulazio sa klupe po 20-25 minuta, nije to džaba... i baš taj Ramić je ispred njega. Ne osporavam uopšte njegove igrače kvalitete, sigurno je bolji igrač od Mustafića ali samo kažem da nam ne treba još jedan koji ima snage za pola sata ko Penaranda, i koji će svako malo po bolnici biti ko Aničić.Haver ! je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:16Ne kažem da ga treba dovesti, niti ću ulaziti u te šeme, imaju ljudi koji su plaćeni za taj segment, ali kako možemo reći "POTROŠEN IGRAČ".bodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:03Ma ne isplati, potrošen igrač, šta će nam još jedan takav u ekipi da se moramo nervirati kad svaku treću utakmicu ko sad Aničić propušta radi povreda i nespremnosti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:59Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
A nije ni jeftin, zbog toga ga se Zrinjski i riješava, skontali su ljudi da se ne isplati držati u rosteru takvog igrača koji ne može igrati 90 minuta a uzima masnu lovu.
I da, nije on nikakav igrač ekipe koja je pobjegla 20+ bodova nama u prethodne dvije sezone, došao je tamo prije par mjeseci da oživi karijeru, jer je zadnje 3-4 godine više u bolnici proveo nego što je igrao, dakle očigledni problemi sa povredama su uzeli danak, i nema tu pomoći više.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ne znam Bgm i za Grahovca smo tako govorili kad je trebao doci.Istrosen igrac,stalno povrijedjen,nije godinu i po odigrao utakmicu a evo u Borcu bez priprema bez icega igra i to skoro uvijek 90 minuta i najbitnije dobro igra
I za Andjusica se ovdje svasta sralo pa i nije los.Mislim da ne bi puno izgubili kad bi doveli Kozulja ali eto neka odluce oni
I za Andjusica se ovdje svasta sralo pa i nije los.Mislim da ne bi puno izgubili kad bi doveli Kozulja ali eto neka odluce oni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Uozibiljete se, Penaranda i Viveros su nam dovoljni. Još jedan poput njih dvojice bi bili previše. Ne riješava se njega Zrinjski bezveze.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima razlog što napušta Zrinjski a prije par sedmica im je donio vrlo važne bodove. Igrač kao igrač je jako dobar i tu nema zamjerke na prvu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:59Kozulj raskida ugovor sa Zrinjskim.Sta mislite?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na stranu je li kvalitet da dođe kod nas ili nije, ali se ne riješava njega Zrinjski, nego je on zatražio raskid ugovora jer mu je mala minutaža.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ova svlacionica Zrinjskog, kako ono onako.
Nasa je za oni Premijer liga, i to Engleska.
Plus imaju jednu tribinu koja je polaa pustena u upotrebu.
Kojim carolijom su oni dobili licencu da igraju grupnu fazu, a mi nismo ni blizu.

Nasa je za oni Premijer liga, i to Engleska.
Plus imaju jednu tribinu koja je polaa pustena u upotrebu.
Kojim carolijom su oni dobili licencu da igraju grupnu fazu, a mi nismo ni blizu.
- FKS -
Hadžikić najbolji golman lige, super pojačanje ili bi ipak De Geu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što se tiče Hadžikića, ništa fenomenalno, ali za naše lige više nego dobar golman. Zna odbraniti nemoguće situacije, a zna vala i nešto jednostavno zasrati.
Uglavnom, ne bi bio loš deal, njima Besim nama Osman.
Riješimo se Rogića i imaš 2 sasvim dobra golmana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
imao je 2 kiksa za polusezonu, a poskidao 100 zicera. Iako nije dvometras, izlazi na lopte ko lud. Najbolji golman lige. Moja zelja vec 4 godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:22Što se tiče Hadžikića, ništa fenomenalno, ali za naše lige više nego dobar golman. Zna odbraniti nemoguće situacije, a zna vala i nešto jednostavno zasrati.
NEMA NAZAD
Dobar golman, bolji od svih koje trenutno imamo.holyman je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:39imao je 2 kiksa za polusezonu, a poskidao 100 zicera. Iako nije dvometras, izlazi na lopte ko lud. Najbolji golman lige. Moja zelja vec 4 godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:22Što se tiče Hadžikića, ništa fenomenalno, ali za naše lige više nego dobar golman. Zna odbraniti nemoguće situacije, a zna vala i nešto jednostavno zasrati.
You are someone else I am still right here
- luckystrike
- Kontakt:
Rogić ima ugovor do 2025. godine, kako se mislite riješiti Rogića? Ko bi ga uopće želio kupiti - jedina opcija jeste potencijalna zamjena sa Veležom, u suprotnom on ostaje u ekipi. Raskid ugovora uopće nije profitabilan, a i zašto bi Lovre pristao na to?
Vidim već se priziva i Šutković, ovdje se yebe Šahinoviću sve od do, a kao istrpili bi dijete na golu
Vidim već se priziva i Šutković, ovdje se yebe Šahinoviću sve od do, a kao istrpili bi dijete na golu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.