Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
Kakva voznja Hamiltona. Opet skoluje zabarske lihvare. Jos na kraju najbrzi krug. 

-
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kralj kraljeva Maksmilijan.
Probio na startu Ferarije, rutinski na restartu.
Novi rekord 16. pobjeda u sezoni, niko nikad kao Maksmilijan. GOAT
Probio na startu Ferarije, rutinski na restartu.
Novi rekord 16. pobjeda u sezoni, niko nikad kao Maksmilijan. GOAT
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Norris bi u ove dvije sezone sa Mečkom sigurno došao do pobjede. Kad je mogao Russell može i on. Lujo to nije mogao.Invincibles14 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 23:11Poslije Maxa i Lewisa.
Lik vozi četvrti najbolji bolid na gridu. Ovo što vozi je izvanredno.
Lujo je imao dosta sreće kao i uvijek. Da nije bilo SC pitanje je da li bi došao do drugog mjesta jer je Leclerc bio u dobroj poziciji.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Cuj da nije bilo SC pa da nije bilo SC u Abu Dabiju 2021 Luis bi imao 8 sampionata a Max 2 pises gluposti
-
- Kontakt:
https://www.si.com/fannation/racing/f1b ... s-dnf-lm22
Debili napali navijaca Ferarija na tribinama zbog incidenta sa Checom
Debili napali navijaca Ferarija na tribinama zbog incidenta sa Checom

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 29 okt 2023, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Tad je pravda zadovoljena. Britanski smrad je namjerno u bolnicu poslao Maxa u Britaniji. Zatim nije kočio u Monzi. + namjerno izazvao incident u S. Arabiji. Da ne spominjem Bottasa kamikazu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 okt 2023, 23:21Cuj da nije bilo SC pa da nije bilo SC u Abu Dabiju 2021 Luis bi imao 8 sampionata a Max 2 pises gluposti
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Jedino sto je sigurno je da Aston Martin iz utrke u utrku donosi downgrejde umjesto apgrejda. Likovi su uspjeli napraviti sporiji bolid od onog proslosezonskog ovih zadnjih nekoliko utrka. Tamo bi trebali pljustati otkazi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ozbiljne je komplekse Lewis nabioIceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 23:25Tad je pravda zadovoljena. Britanski smrad je namjerno u bolnicu poslao Maxa u Britaniji. Zatim nije kočio u Monzi. + namjerno izazvao incident u S. Arabiji. Da ne spominjem Bottasa kamikazu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 okt 2023, 23:21Cuj da nije bilo SC pa da nije bilo SC u Abu Dabiju 2021 Luis bi imao 8 sampionata a Max 2 pises gluposti

Drugi/treći od Austrije. A kad su bili najkonkurentniji u Kataru je napravio grešku u kvalama i bacio borbu za pobjedu (njegove riječi)
Slično prošlu trku kad je napravio grešku kao lider čim je ugledao Maxa u retrovizoru. (tu nije imao pace da dobije ali pokazuje pattern pucanja pod pritiskom).
Danas naravno kapa dolje. Bolesno dobra trka
Kakva voznja Norisa i Hamiltona
Steta sto je Noris juce kiksao, danas je imao tempo za postolje.
Max rutinski. Kad su Shumaher, Vetel i Hamilton dominirali, znali su praviti greske povremeno. Max ne pravi nikad. Strasna konstanta.

Steta sto je Noris juce kiksao, danas je imao tempo za postolje.
Max rutinski. Kad su Shumaher, Vetel i Hamilton dominirali, znali su praviti greske povremeno. Max ne pravi nikad. Strasna konstanta.
-
- Kontakt:
Polako pocinjem gubiti nadu u Russela da moze nesto napraviti u svojoj karijeri. Ako vozac nema osjecaj o zavoju kada ga ne vidi od bolida ispred yebi ga
Sinoc na stepen meksim gumama nije mogao nista Sainzu jer nema taj vozacki osjecaj kako je trebao proci kroz zadnje dvije krivine da bi mu bio blizu za preticanje na ciljnom pravcu
Zao mi sto nije bio jos jedan krug da ga Ricardo odvede u skolu i pokaze
Sinoc na stepen meksim gumama nije mogao nista Sainzu jer nema taj vozacki osjecaj kako je trebao proci kroz zadnje dvije krivine da bi mu bio blizu za preticanje na ciljnom pravcu
Zao mi sto nije bio jos jedan krug da ga Ricardo odvede u skolu i pokaze
-
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Uje.ba kisa vjerovatno najbolje kvale u zadnjih 20 godina. Bukvalno bi bilo osam vozaca u 0.150...
- ferroviario
- Kontakt:
Šteta bgm. A vidi nevremena jbt za sekund mrkli mrak, vjetar i pljusak. I opet Norris usra krug. Aston iznenađenje.AshburtonG je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:15Uje.ba kisa vjerovatno najbolje kvale u zadnjih 20 godina. Bukvalno bi bilo osam vozaca u 0.150...
Čudi me da je Sainz chokirao. Živim za dan kad će otići iz Ferkana.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- AshburtonG
- Kontakt:
Steta i za Norrisa i za Lewisa. Prvi je bio najbrzi ubjedljivo sve do tog zadnjeg runa pred kisu, a drugi je napravio gresku u prvom sektoru kroz S i izgubio oko pola sekunde samo tu. Cak je i u Q2 letio zadnji kraj kod Lewisa, tako da sam siguran da je on uz Norrisa i Maxa blizu. Pitanje je kakav ce bit race pace.ferroviario je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:21Šteta bgm. A vidi nevremena jbt za sekund mrkli mrak, vjetar i pljusak. I opet Norris usra krug. Aston iznenađenje.AshburtonG je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:15Uje.ba kisa vjerovatno najbolje kvale u zadnjih 20 godina. Bukvalno bi bilo osam vozaca u 0.150...
Ako Mercedes moze pratit tempo RBa i McLarena, onda tipujem na Lewisa ovdje. Norris i Verstappen iza njega. Red bi bio da uzme nakon dvije godine.
- ferroviario
- Kontakt:
Volio bih kad bi tako bilo. Ali ne vidim šansu kako da ne pobijedi Max sa pola.AshburtonG je napisao/la: ↑03 nov 2023, 21:44Steta i za Norrisa i za Lewisa. Prvi je bio najbrzi ubjedljivo sve do tog zadnjeg runa pred kisu, a drugi je napravio gresku u prvom sektoru kroz S i izgubio oko pola sekunde samo tu. Cak je i u Q2 letio zadnji kraj kod Lewisa, tako da sam siguran da je on uz Norrisa i Maxa blizu. Pitanje je kakav ce bit race pace.ferroviario je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:21Šteta bgm. A vidi nevremena jbt za sekund mrkli mrak, vjetar i pljusak. I opet Norris usra krug. Aston iznenađenje.AshburtonG je napisao/la: ↑03 nov 2023, 20:15Uje.ba kisa vjerovatno najbolje kvale u zadnjih 20 godina. Bukvalno bi bilo osam vozaca u 0.150...
Ako Mercedes moze pratit tempo RBa i McLarena, onda tipujem na Lewisa ovdje. Norris i Verstappen iza njega. Red bi bio da uzme nakon dvije godine.
Kad god imaju neku sansu, Mclaren uprska nesto. Peh ili amaterizam, haj ga znaj. Nadam se da ce bar u sprintu uspjeti uraditi bolji posao. Ocito je da brzinu itekako imaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.