Naravno, da nije male Barce, nebi bilo ni velikog Reala. To je logicno... za Arsenal se nebum mesal, tu im je jedino zajednicko - MusakaSaurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Naravno, da nije male Barce, nebi bilo ni velikog Reala. To je logicno... za Arsenal se nebum mesal, tu im je jedino zajednicko - MusakaSaurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...
Boli ono i dva poraza u jednoj godini od tog rivala,na stranu kup..a vama Liverpool odavno nije rival,bar ozbiljan..majestic24 je napisao/la:Samo su titule bitne,nista drugo. Npr,ja kad vidim koliko navijaci Liverpoola slave kad dobiju MUFC. Zbog cega?? Zbog 3 boda?? Meni je iskreno svejedno.Vazna je titula na kraju sezone a to sto su oni izgubili od rivala...sta je gore : izgubiti od rivala utakmicu ili osvojiti prvenstvo ispred rivala???
96Saurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...
Rekao Mou da razmislja da izvede rezrv. sa tim da Casillasa nece ni pozvati u sastav.Brnjoo je napisao/la:Atletico nas nije dobio vise od desetljecaTrpamo ih kako stignemo i uvjeren sam da cemo bez ikakvih problema dobiti tu ekipu na Calderonu. Vec smo tri puta s njima ove sezone igrali i sva tri puta smo dobili - liga i dvaput kup. Sjecam se kako je Marcelo ownao na poziciji lijevog krila u uzvratnoj utakmici, Mourinho je ono sjajno odradio.
De Gea je problem, jer kako smo igrali trebali smo zaabiti jos najmanje 5 golova u ta tri ogleda s njima, ali te stopostotne sanse je sve on skinuo, svaka mu cast.
Ja jos uvijek stojim pri tome da su Bilbao, Barca i Valencia za nas najopasniji, a da cemo Villarreal, Atletico i Sevillu dobiti bez problema
Jedino ako nije usto iz groba nakon 20. godina?! Jbg, znas, neki su to i dozivjeli, tvoja stvar sto nogomet pratis od ere Ronaldinha.Dushi_Rob je napisao/la:kako ti nije mrsko kopat po historiji...
ajde od "tih" pet, franko je zabio 4 ...
Bjez' tam'.. Oces da me srcani safata.. Goni ih..LBJ MVP je napisao/la:Preksutrašnji scenarij onaj levat ostavlja Pjanića na klupi na našu sreću dok Ronaldo nespreman ne može od početka.Prvo poluvrijeme za nas 2:0 ulazi Pjanić u 46. minuti i zabija 2 golaodmah potom Mou nespremnog Ronalda uvodi koji nas svojim pogotkom vodi dalje
E jbg sad. Pa sve utakmice na domaćem terenu smo ove sezone dobili, uključujući i cup i LP. De budi jednom u životu realan. Real je najbolja domaća ekipa u EuropiSaurman je napisao/la:Prejaki ste kad gostuje Hercules Malaga itd Lyon ima svoje šanse nekako kroz maglu vidim da će vas Miralem opet zaviti u crno...prognoza 2:2...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.