Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kad Rafa opet zabije 2x na Maradoni i utisa Kvaru kao prosle sezone 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovo sto je Roma odigrala se ne moze nazvati nogometom, nisam nista bezmudije vidio nikad. Veca muda zene imaju u 2023. od Mourinha.
Ne uci u zadnju trecinu protivnika za poluvrijeme
Ne uci u zadnju trecinu protivnika za poluvrijeme

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma dobro al' ova Roma je svakako nekvalitetna da bi se nadigravala u derbijima + Mourinho na klupi i dobiješ ovakav autobus.
Sa tim što on nerijetko iz ovakvih utakmica čak i pobjede izvlači, mada ne vjerujem da će se to desiti večeras jer Inter obično lomi ove bunkeraške ekipe zadnjih godina.
Sa tim što on nerijetko iz ovakvih utakmica čak i pobjede izvlači, mada ne vjerujem da će se to desiti večeras jer Inter obično lomi ove bunkeraške ekipe zadnjih godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Strasna nepravda bi bila da ovako bezmuda igra uzme bod. Odvratan, odvratan nogomet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mourinhov fudbal davno ispuhao, ali eto jos ima pristalica pa i ovdje cak, kazu nije do njeg, ekipa rang ne znam recimo Bologne. Roma bi do bodova uvijek na neku foru na kraju, ne moze izgleda uvijek.
Nije los Thuram, igra covjek.....
Nije los Thuram, igra covjek.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Inter kvalitetom par koraka ispred konkurenata, a najmanje deset koraka ispred Mourinhove Rome.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Napoli redovna mušterija Giroudu 
Napoli napada, Milan zabija.
Napada klinac, ne izlazi se iz šesnaesterca Napolija ahahaha.
Pa ljudi došli po bod, i branili ga koliko su mogli. Nisu uspjeli. Ali koliko se god takva igra gledateljima ne sviđala, nije to nikakva nepravda. Nepravda bi bila da je Interu recimo poništen čist gol ili sl.
Da, i šta onda? Već 20 minuta ne mogu doći do lopte hahahaha
Hahaha.
Hahahaha.
Hahahahahah.
Ok. Samo od tih situacija nije prošlo 20 min
Hahahah.
Aj pozz.
Hahahaha.
Hahahaha.
Hahahahahah.
Ok. Samo od tih situacija nije prošlo 20 min
Hahahah.
Aj pozz.
Hahahaha.
Dečko ne provaljuj se 
Milan ugazio Napoli nogama u prvom poluvremenu. Imaju sreću da je samo 2:0.
Milan ugazio Napoli nogama u prvom poluvremenu. Imaju sreću da je samo 2:0.
Ne znam koju ti utakmicu gledaš drug al napolitanci mogu biti zadovoljni što je samo 0:2
Il Club più titolato al mondo!
I onda kazu prskaju nas iz zraka......
Stativa ili precka recimo se ne broje kao sut u okvir gola a velike su sanse, tako da to sto pricas je nigdje veze, ko god gleda vidi da smo ubili Napoli u svakom segmentu.
Pa tvojom logikom Napoli nije imao nijednu šansu
Poklopi se i uživaj 

Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.