I Norrisa. Piastri u istoj situaciji ekstra krug i lagan prolazak.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- ferroviario
- Kontakt:
- ferroviario
- Kontakt:
Re: Formula 1
Bit će ovdje bruku kazni.
Pa Noris je upropastio krug i onda isao u novi pokusaj i desi mu se Alonso. Vise je Norisova krivica, nego Mclarenova.ferroviario je napisao/la: ↑28 okt 2023, 23:22I Norrisa. Piastri u istoj situaciji ekstra krug i lagan prolazak.
- ferroviario
- Kontakt:
Naravno. Na kraju peh. Al je baš usro krug koji je imao. Šteta Mclaren izgleda jak.Evander je napisao/la: ↑28 okt 2023, 23:33Pa Noris je upropastio krug i onda isao u novi pokusaj i desi mu se Alonso. Vise je Norisova krivica, nego Mclarenova.ferroviario je napisao/la: ↑28 okt 2023, 23:22I Norrisa. Piastri u istoj situaciji ekstra krug i lagan prolazak.
- ferroviario
- Kontakt:
Odakle Ferrari ovo izvuče 

Double Pole.

Ma uvijek je njima ova staza štimala. Alfa Romeo u Q3, jedan Tauri. Eto ti odgovora.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Zato će ih po race paceu pojesti Red Bull, Mercedes i McLaren. Ferrari sve karte baca na jedan krug.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma Max pobjeđuje to je sigurno. S Perezom će već moći jer znamo da je nesposoban. S Mercedesom će biti borbe itekako. A McLaren nema šta tražiti ovdje, Piastri je spor, Norris starta sa začelja.Bundesliga je napisao/la: ↑29 okt 2023, 00:06Zato će ih po race paceu pojesti Red Bull, Mercedes i McLaren. Ferrari sve karte baca na jedan krug.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Ma ja setup namjesten za brzi krug. Sutra ce na 46 stepeni temperature staze pojest dva tri seta guma i zavrsit sa dvadeset sekunda minusaBundesliga je napisao/la: ↑29 okt 2023, 00:06Zato će ih po race paceu pojesti Red Bull, Mercedes i McLaren. Ferrari sve karte baca na jedan krug.

-
- Kontakt:
Ma Ferrari uveliko radi na bolidu za iducu sezonu. Race pace im je nikakav, gume im svakako ne mogu drzati, a tek u Meksiku. Ako bude 20 sekundi to ce biti premija. Iskreno mislim da ce ih Mercedesi pojesti, a i Perez vjerovatno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 okt 2023, 00:13Ma ja setup namjesten za brzi krug. Sutra ce na 46 stepeni temperature staze pojest dva tri seta guma i zavrsit sa dvadeset sekunda minusaBundesliga je napisao/la: ↑29 okt 2023, 00:06Zato će ih po race paceu pojesti Red Bull, Mercedes i McLaren. Ferrari sve karte baca na jedan krug.![]()
I am not yet born; O hear me.
Valjda u Mclarenu budu pametni pa promijene motor danas Landu. Bolje mu je da krene iz pit stopa.
Čini se da je Ferrari vratio one-lap pace iz prošle sezone.
Četiri polea u posljednjih šest trka.
Četiri polea u posljednjih šest trka.
Pa kako pustiše Maxa jbt dan 

- ferroviario
- Kontakt:
Perez pravi kloc.
Pa ne znam, meni RB djeluje k'o raketa za ovaj Ferrari, ne znam koliko su se pitali ovdje išta 

Ziva klocina ...lik ulazi u krivinu ko da je sam na stazi
- BosniaBoston
- Kontakt:
DRS bez utjecaja u ovim visokonadmorskim uslovima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Povucite Sainza u box da brani poziciju. Nesposoban je.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Kakav je to avatar jarane?
Što se tiče trke, ovo će biti preslikana kao ona prije 2 godine gdje su se Max i Hamo takmičili, a ovdje bi se mogli Leclerc i Max "strateški" boriti.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.