FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 29 okt 2023, 20:41

Eto malo sreće i Zrinjski kiksa

Znači ako dobijemo Borca iduću i kad Zrinjski odradi zaostalu sa Širokim što će vjerujem dobiti bit ćemo 3 boda iza, oni egal. Nije to ni loše toliko, čuvati taj razmak do 4-5 bodova pa onda na zimu čistku odraditi i proći normalne pripreme, pojačati se, pa šta bude na proljeće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 29 okt 2023, 20:45

jurisicduska je napisao/la:
29 okt 2023, 20:09
Osman Hadzikic će put Sarajeva na zimu.
E sad baš da ćemo se usrećiti... Zna odbraniti mrtvi zicer ko danas protiv Zvijezde (iako je ono bio i loš šut, al nema veze), a vala zna se i svjetski, u nivou naših golmana, provaliti kao protiv Zrinjskog. Po meni, nivo Šahe s tim da je puno stariji.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 okt 2023, 20:45

Tarik Ramic je ovim crvenim više pomogao Sarajevu, nego u sve i jednoj utakmici koju je odigrao za nas.

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 29 okt 2023, 20:46

Bice ovo mrtva trka do kraja rajice, ali opet utakmice protiv ekipa sa sredine/dna tabele su presudne. Borac ih rijesava sve redom, prosuli su bodove protiv Zelje, Zrinjskog i nas.

Evo Posusje je uzelo Zrinjskom 4 boda, nama Sloga 6.

Mora da grmi protiv karinasa, da znaju gdje su dosli. Zaboraviti Slogu, uzeti Borac. Do kraja nas cekaju 3 gostovanja u Hercegovini.
"To je jednostavno SARAJEVO"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 okt 2023, 20:52

Zutti je napisao/la:
29 okt 2023, 20:45
E sad baš da ćemo se usrećiti... Zna odbraniti mrtvi zicer ko danas protiv Zvijezde (iako je ono bio i loš šut, al nema veze), a vala zna se i svjetski, u nivou naših golmana, provaliti kao protiv Zrinjskog. Po meni, nivo Šahe s tim da je puno stariji.
I meni nit smrdi nit mirise. Malo sigurniji od Sahe djeluje, dobro si opisao.

Nego gledao sam zrinjski, i pogledajte im kretnje kod prvog gola. Kako se tacno zna gdje koji utrcava, dovedeno na jedan vrlo visok nivo. Valjda samo tako i mozes ugroziti ove ekipe s kojima igraju europu. Brzo, konkretno, jednostavno. Svaki korak, svaka promjena pravca odlucuje i svaka se mora ispratiti.
Moramo i mi napad automatizovati tako da svakog igraca max. Iskoristimo.

Kakvim igracima mozes hajmo reci tolerisati koji dodir vise. je npr onaj kapiten Legije. Covjek je ubica, pregled igre ala Ozil. Ali on uvijek 99% izabere najbolje moguce rijesenje. Kod nas to igraci pojedini hoce da furaju ali ne ide
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 okt 2023, 20:59

Amin :pray:
Ko li ide?Prodaja Sahinovica ili raskid sa Rogicem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2023, 21:28

Lucas je napisao/la:
Tarik Ramic je ovim crvenim više pomogao Sarajevu, nego u sve i jednoj utakmici koju je odigrao za nas.
On i Jukić mrtva trka koje loši bio.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 29 okt 2023, 21:29

Nadam se da je istina, u tom slucaju vjerujem da Sahinovic ide i takodjer nadam se nekom konkretnom transferu, nova generacija se vrti na golu, a aBd imat cemo vjerujem finih U21 igraca za gurat. :D
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 okt 2023, 21:31

Ako se uzmu utakmice SARAJEVA zrinjskog i borca i pogledas faktore sve SARAJEVO je u ovih 11-12 kola najuboitije. NARAVNO treba posteno reci da zrinjskog dosta trosi evropa i veoma moguce da bi zrnjski bio najbolji da nema evrope..

Ali ovo sto vidimo dosad

Gdje borac gubio damu je sudija donio minimum 10 bodova, plus od 12 utakmica 9 kuci

Takodje ako se uzme utakmica zrinjski borac, borac je bio mozda za nijansu bolji ali ni blizu nisu bili kao mi protiv zrinjskog..

Takodje veliki faktor koji moze bit i plus a i minus jeste sto im je trener vec godinu dana, mozese desit da sa par losih rezova budu smjenili istog, jer ako uporedimo staje rozman uradio za 2 mjeseca vinko nije mogao za godinu..

Da sam ibricic vec bi dogovorio golmana, jer sehinovic nije za ovo SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2023, 21:42

Pitar6785 je napisao/la:
29 okt 2023, 21:31
Ako se uzmu utakmice SARAJEVA zrinjskog i borca i pogledas faktore sve SARAJEVO je u ovih 11-12 kola najuboitije. NARAVNO treba posteno reci da zrinjskog dosta trosi evropa i veoma moguce da bi zrnjski bio najbolji da nema evrope..

Ali ovo sto vidimo dosad

Gdje borac gubio damu je sudija donio minimum 10 bodova, plus od 12 utakmica 9 kuci

Takodje ako se uzme utakmica zrinjski borac, borac je bio mozda za nijansu bolji ali ni blizu nisu bili kao mi protiv zrinjskog..

Takodje veliki faktor koji moze bit i plus a i minus jeste sto im je trener vec godinu dana, mozese desit da sa par losih rezova budu smjenili istog, jer ako uporedimo staje rozman uradio za 2 mjeseca vinko nije mogao za godinu..

Da u medjusobnim smo bolje izgledali al titulu donose utakmice Posušje, Doboj, Gošk, Igman, Zvjezda. Borac ima 6 bodova vise zato sto je ove protivnike rijesio lagano.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 29 okt 2023, 21:59

Mene bas sad vise boli poraz od Sloge zbog ovog kiksa laznih
Mostaraca….
Mora se raditi na psihickom stanju igraca i ugraditi **** mentalitet.

Sad je sve opet na nama, treba napraviti hajp veci nego na derbiju, da se Kosevo sto vise napuni i momcima dati podrsku. Sto se tice igraca , moraju poraditi na sebi ( vidi se poslije derbija da smo sve utakmice lose odigrali ) i da moraju dati 120 % sebe ako misle da pobjede. Tako je to, nema nazad .
Mosa Rajvosa
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 29 okt 2023, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 29 okt 2023, 21:59

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 okt 2023, 17:24
ZGAZITE IH!

Idealan scenario,80.minut rezultat 2-0 onda da uvede neke sa klupe da im pokidaju sve ligamente,da im polome i ruke i noge hinjski.Da im pola tima nema sljedece kolo.Pa da vidim kome ce se onda kurciti majke im se nayebem pickaste.Znaju li oni ko je Sarajevo?Momci samo jako i u kost,mi cemo na tribinama odraditi svoje!Nasi su!
I obavezno uvesti Baltu od prve

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 29 okt 2023, 23:16

Sljedeća tri gostovanja Posušje, Velež i Zrinjski, kući Borac i Tuzla. Ova tri gostovanja ne zna se koje je gore...na hajr i na dobro...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 29 okt 2023, 23:31

Ja sa Čatakovićem nisam siguran u pobjedu ni protiv Zvijezde 09,jedan od najgorih napadača u ligi nevjerovatan downgrade u odnosu na Renana pa radije ni ne stavljati napadača nego sa njim početi protiv bilo koga,čudno Historičar još nije preporučio Amera Bekića mada ja mislim da bi i on više doprinjeo od Hamze.Na zimu pokušati završiti Oyewusia ili Vidića iz Sloge a Hamzu na posudbu u Tuzla City ili Velež.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 29 okt 2023, 23:35

Zutti je napisao/la:
Rogic je 10 puta bolji od njega.

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 30 okt 2023, 01:11

bodi123 je napisao/la:
29 okt 2023, 20:41

Znači ako dobijemo Borca iduću i kad Zrinjski odradi zaostalu sa Širokim što će vjerujem dobiti bit ćemo 3 boda iza, oni egal. Nije to ni loše toliko, čuvati taj razmak do 4-5 bodova pa onda na zimu čistku odraditi i proći normalne pripreme, pojačati se, pa šta bude na proljeće.
Malo li smo čistki odradili pa de još jednu...

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 30 okt 2023, 01:59

BordoSaga2 je napisao/la:
30 okt 2023, 01:11
bodi123 je napisao/la:
29 okt 2023, 20:41

Malo li smo čistki odradili pa de još jednu...

Pa vidis da je to neminovno...
Saha se dohavizao, lijevi bekovi haj solidno, desno nam treba jedan da se bije za prvih 11 sa Begom!

Stoper za prvih 11 bar jedan, Avrama nabit na nogu iskopat covjeka, danas neko napisa bar 5/6 golova i 5/6 assist, covjece od Avrama nema nista!
Trebat ce nam po covjek na oba krila jer ne vjerujem da ce Ziljkica ovakvog Rozman htjet gledat, a ko zna sta ce s Penom biti na drugoj strani, govore Kyemereh dogovren transfer ima i imas Hasica na posudbi, Renanu nemamo zamjenu!

Plus Simon je dosao na "tudju" ekipu pa shodno s tim ocekuj 5/6 novih igraca, nadam se pojacanja!

Samo da se ne odlijepe puno do pauze...
Ne sumnjam ni sekunde ni u Simona ni u Senijada!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 okt 2023, 02:30

bordobijeli je napisao/la:
29 okt 2023, 21:42
Pitar6785 je napisao/la:
29 okt 2023, 21:31

Ali ovo sto vidimo dosad

Da u medjusobnim smo bolje izgledali al titulu donose utakmice Posušje, Doboj, Gošk, Igman, Zvjezda. Borac ima 6 bodova vise zato sto je ove protivnike rijesio lagano.
Te sve utakmice borac igrao kuci i u par utakmica cinimi se goska i posusja sudija donijo bodove borcu

A realno protiv nas i zrinjskog borac bio tanak i velka he floskula je da se titule uzimaju na malim ekipama mnogo jelakse uzet titulu ako ti uzmes borac zrinjski sb velez i zelju 3x u sezoni ti si prvak skoro 99% dok ako ti pobjedis ove ispod 5 mjesta nisi ni 60%

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 30 okt 2023, 07:29

Zimski rok nama trebaju 3-4 igrača, ako dođu ponude za igrače na tim pozicijama, obavezno prodati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 30 okt 2023, 08:23

Trebao je prije godinu dana vec da dodje. Dudic i Hadzic nisu bili zato....

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”