AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Problem je sto Milan stagnira ( ne mislim na finansije i stabilnost ) vec igrom, igrackim kadrom, strucnim kadrom ( trener, fizio, kondicioni ) i to sigurno od skudeta, umjesto da se iskorak pravi da se naprijed ide, jok ko da smo u zacaranom krugu...al eto....
Nego izgleda da je ovaj Lijevi bek Juan Miranda iz Betisa dogovorio sve sa Milanom da dodje na ljeto besplatno. Milan ce cak poslati ponudu i u Januaru od neka 3M da bi ga dobio sto prije, nagadja se da bi Betis to mogao i prihvatiti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zanimljiv meč večeras, Piolijev Milan kad zareda sa lošim rezultatima onda to baš bude ozbiljna serija. Iznenadio bih se pozitivno ako dobijemo večeras, samo zbog toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam kakav je, nisam ga ni ja upratio, ali da treba dovesti nekog na toj strani treba, pa vidjeti cemo
Nema Osimhena veceras u Napoliu, ajde makar neka olakavajuca okolnost. A vakat je i da Giroud zabije, koliko utakmica vec nije?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Cinjenice , ali neki ovdje ne razumiju da iza City-a stoji cijela drzava i da im se na osnovu toga gleda niz dlaku. Da je recimo to uradio Abramovic Chelsea bi igrao u amaterskoj ligi.Primjer sta bogata drzava moze da uradi je Qatar koji je dobio organizaciju SP-a uprkos korupciji i ostalim skandalima. Ali nekima je i dalje argument eto ja vjerujem da postoji nacin. Zamisli brate tipkas to i kritiziras ljude koji su u zadnjih par godina obrtali milijarde i sigurno nije sve bilo na "fin nacin" vec su se koristile kojekakve rupe u zakonu.AjsKjub je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:52City koji ima 115 optuzbi, stvara fiktivne sponzore i ko zna sta jos. jbg steta sto RedBird nije takav
Sve to na stranu, City je ucestali klub (i redovan favorit) u UCLu, vodeci clan daleko najmarketabilnije lige svijeta i bar 3x relevantnija ekipa od trenutnog milana. Sa druge strane imas serie a koja muku muci sa tv sponzorima, masovni problemi sa piraterijom, konzistentni skandali i pun qurac stvari. Onda Milan koji skoro deceniju nije igrao UCL, nema svoj stadion, i finansijski problemi iz proslosti koji su rezultirali bas tim "settlement agreement-om"
Bas zbog svega toga je injekcija kesa limitirana, a po dogovoru sa uefom milan ne smije pasti ispod 50m duga inace ti prijeti tacno 3x gora kazna nego ona u 19/20 sezoni. A i da nije, ne mozes tek tako bez limita pumpati novac u klub. Fkt ne znam da li si svjestan toga
I pored toga, sve i jedno pojacanje sem Chucka je za sad opravdalo ulozeni novac. Jovica ne brojim jer on fakticki ne kosta nista. Volio bih i ja da je Milan u mogucnosti da bude u utrci za igrace tipa Gvardiol, Belingham, Szoboszlai ali to u ovom momentu bukvalno nije moguce. Ni sa bilo kojim mogucim vlasnikom
Druga stvar je sto je FFP prije par sezona uveo pravilo za te fiktivne sponzore i sto je zatvorio vrata drugim timovima da u buducnosti rade istu stvar.Newcastle ima isto bogate vlasnike pa ne trose toliko i nisu jos ulupali milijardu u klub.
I sto RedBirdu ne bi bilo u interesu da kupi igraca kao Bellingham ? Koji bi se kroz 2 sezone otplatio kroz prodaju dresova, a uz to privukao bi nove sponzore ucinio, ligu atraktivnijom sto bi rezultiralo boljim ugovorima oko TV prava i samom rastu kluba u smislu prihoda.
Žirokopter zadnji gol protiv Rome, prije skoro dva mjeseca. Prošlo je od tada 10-ak utakmica sigurno.
Doduše vala ni Rafa nije odigrao odavno onako kako zna, imamo dosta igrača od kojih očekujemo da se probude
Doduše vala ni Rafa nije odigrao odavno onako kako zna, imamo dosta igrača od kojih očekujemo da se probude
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Svake godine ista priča, trubimo o tome ovdje ima već 4-5 godina sigurno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A nekada je Milan lab bio najbolji na svijetu.....
Pioli gonič robova na treningu 
I to još koliko tih mišićnih zamora u istom periodu čak i kod igrača koji nemaju punu minutažu, nikako ne može biti samo slučajnost.
Mene samo čudi kako dosad nisu pokvarili Pulišića, a vjerujem da će i to ubrzo doći.
Mene samo čudi kako dosad nisu pokvarili Pulišića, a vjerujem da će i to ubrzo doći.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
De ne baksuzirajte bezveze 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hajmo momci, stisnite ih odmah! 
Idemooo, Forza Milan
Ponovo vrlo rizično postavljena formacija, stojimo visoko i agresivno, moramo se čuvati kontranapada.
- muha milanez
- Kontakt:
Kalulu otpade 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Još jedna povreda, nadrealno! 
Pa sam je isprovocirao povredu, kud ce gore na kur.ac......
Gledaj nam stopera, hvala Kurcinale....
Piolio aferim sto je opet ubacio ovog momcica a ne recimo Florenzija....
Gledaj nam stopera, hvala Kurcinale....
Piolio aferim sto je opet ubacio ovog momcica a ne recimo Florenzija....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.