dame i gospodo imamo sdfa termita. U kući ti stevandic bio fakinu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Besko je samo autistican, preglup je da bi bio termit.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa preseli negdje na Sokolac ,Mokro , Foču, Gacko pa da tamo uživaš u oazi slobode i blagostanja gdje nema sdaVensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:34
Neko ala Stevandić je nažalost puno bolja opcija os SDA smeća . E sad zamisli koji su to ološi ljudski![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Cestitke Irfanu

Al jbt dobiješ 5 milja glasova i miliononske investicije vrtiš,kako jednostavno djeluje ta politika i lagan nacin za ubit novce

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa da, mandat je samo do idućih izbora, mislim 11 mjeseci. Nema mi logike da se ne prijavi i na iduće, a sda će sigurno prasca poslati na megdan.
it's football day
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem, mnogo mu je bolje ovako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Jest ako ti u uniformi u kucu ne udje.VensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:34Neko ala Stevandić je nažalost puno bolja opcija os SDA smeća . E sad zamisli koji su to ološi ljudski![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Valja opet Friends e pogledat.
Njemu u cast.
Njemu u cast.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Zašto da idem iz Sarajeva kad smo se očistili SDA smeća ? Još da Bakira lansiramo u zatvor i tu im je kraj , odlaze tamo gdje im je i mjesto na smetljištu historije .RollMan je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:43Pa preseli negdje na Sokolac ,Mokro , Foču, Gacko pa da tamo uživaš u oazi slobode i blagostanja gdje nema sdaVensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:34
Neko ala Stevandić je nažalost puno bolja opcija os SDA smeća . E sad zamisli koji su to ološi ljudski![]()
Bolje da ti se preseliš u Sarajevo . Bujrum .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Koja mi je razlika ? Stevandić me možda i promaši , ali SDA smeće neće nikog . Generacije i generacije otjerali iz države zauvijek , ono što četnici nisu uspjeli u ratu sa oružjem , to je SDA uspjela . Da žive njihovi u blagostanju strašnom iznad zakona , a ljudi koji u ratovali za ovu državu imaju qrac , jedva preživljavaju .feniksptica je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:07Jest ako ti u uniformi u kucu ne udje.VensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:34Neko ala Stevandić je nažalost puno bolja opcija os SDA smeća . E sad zamisli koji su to ološi ljudski![]()
Milione ukradeš , ne ideš u zatvor , dva metra drva ukradeš ideš u zatvor . Nije napao novinara , napao je kameru .
sta vam ono rumenko radi po b fazi dns njome prodjoh jbt kao 93a, kod Mercatora ludilo zivoVensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:15Koja mi je razlika ? Stevandić me možda i promaši , ali SDA smeće neće nikog . Generacije i generacije otjerali iz države zauvijek , ono što četnici nisu uspjeli u ratu sa oružjem , to je SDA uspjela . Da žive njihovi u blagostanju strašnom iznad zakona , a ljudi koji u ratovali za ovu državu imaju qrac , jedva preživljavaju .feniksptica je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:07Jest ako ti u uniformi u kucu ne udje.VensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:34
Milione ukradeš , ne ideš u zatvor , dva metra drva ukradeš ideš u zatvor . Nije napao novinara , napao je kameru .

lijepa dbr
Ma jok, u starom gradu ne može SDA više uzeti nista, Cengic ako šta ne zajebe samo će učvrstiti poziciju pred nove izbore
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Radi ono što se trebalo davno uraditi , da auta ne mogu ulaziti , da konačno djeca mogu normalno hodati i da roditelji ne strepe od budala za volanom . Sklonio je one narkomanske bašte što je smeće od Damira Hadžića ( poginuo da bog da ) "legalizovao" .Robust je napisao/la: ↑29 okt 2023, 22:13sta vam ono rumenko radi po b fazi dns njome prodjoh jbt kao 93a, kod Mercatora ludilo zivoVensanKasel je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:15Koja mi je razlika ? Stevandić me možda i promaši , ali SDA smeće neće nikog . Generacije i generacije otjerali iz države zauvijek , ono što četnici nisu uspjeli u ratu sa oružjem , to je SDA uspjela . Da žive njihovi u blagostanju strašnom iznad zakona , a ljudi koji u ratovali za ovu državu imaju qrac , jedva preživljavaju .
Milione ukradeš , ne ideš u zatvor , dva metra drva ukradeš ideš u zatvor . Nije napao novinara , napao je kameru .![]()
lijepa dbr
Napravljeno novo igralište ( za fudbal i košarku kod škole ) , novi parking . Još samo da ovo završi i konačno da prodiše B-Faza .
Riješite vi Munju prije nego što nekog ubije .
Ima li ko link prve epizode "Znam kako dišeš"?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Je li serija snimana po istinitim događajima ?
Vuce dosta na slucaj Mahira, a mahirov slučaj je jedna od najvećih sramota svi su znali i svi su presutjeli to, od privatne turske skole do alekse. Al aleksa je zlo od skole, koliko su sranja ti likovi kroz godine zataskali samo da sacuvaju svoju poziciju i ugled, mnogo normalnija je fatima g. u odnosu na onaj urnebes od skole
Ja se samo nadam da će se Džejla ugledati na Aleksandru jer je i Džejla vrhunski vokal, samo da dobre pjesme ima.
Šta kaže Dodo mrzi Sarajevo Srbe
I btw nadam se da će Zetra poslije najavljenog renoviranja biti prava moderna dvorana na ponos građanima Sarajeva
Šta kaže Dodo mrzi Sarajevo Srbe

I btw nadam se da će Zetra poslije najavljenog renoviranja biti prava moderna dvorana na ponos građanima Sarajeva

Bolje nek se ugleda na Ritu Oro il Dua Lipu,pa mozda bude i svjecka zvjezda 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Od Rite i Due je udaljena koliko i ja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Džejla je za Aleksandru Dragana lično.FoSte95 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 23:51Ja se samo nadam da će se Džejla ugledati na Aleksandru jer je i Džejla vrhunski vokal, samo da dobre pjesme ima.
Šta kaže Dodo mrzi Sarajevo Srbe![]()
I btw nadam se da će Zetra poslije najavljenog renoviranja biti prava moderna dvorana na ponos građanima Sarajeva![]()
Poredit se ne može savršeni glas Džejle sa izlizano seljačkim glasom seljančice iz Srbistana. Molio bih da se ne porede više.
Jedina prednost seljančice su te pjesme. I što bolje jaše očito.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄