mislim prosle sezone u mostaru, mislim neko od sarajlija da se zalio na njega poslije utakmice sa zrinjskim?!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko je sada u21 kod Zrinjskog , kakvo je pravilo u slucaju crvenog kartona u 21 igracu ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Posušje je fantastična ekipa, koja ima glavu i rep, koja hoće da igra otvoren i napadački fudbal. Recimo oni su odigrali vjerovatno najbolju gostujuću utakmicu od svih ekipa u Banja Luci ove sezone. Neviđena lakrdija i nekoliko promašenih zicera su isključivi krivci zašto nisu odnijeli 3 boda kući. Puno bolje su odigrali nego i Sarajevo i Zrinjski.
Mala su ekipa kao i sredina te nemaju zaštitu u savezu i kod sudija, pa ih svako malo neko zakolje i otkine čiste bodove, ali usudit ću se reći ovako čisto kvalitetom da su lošiji samo od Zrinjskog, Sarajeva, Borca i Veleža. Da je sve normalno kako treba biti u jednoj ligi, uvjeren sam da bi se borili za to 4-5 mjesto do kraja sezone. A ovako će biti zlatna sredina, ni tamo ni vamo. Generalno osvježenje za našu ligu, ekipa koja igra lopte i nadmeće se sa svima.
Mala su ekipa kao i sredina te nemaju zaštitu u savezu i kod sudija, pa ih svako malo neko zakolje i otkine čiste bodove, ali usudit ću se reći ovako čisto kvalitetom da su lošiji samo od Zrinjskog, Sarajeva, Borca i Veleža. Da je sve normalno kako treba biti u jednoj ligi, uvjeren sam da bi se borili za to 4-5 mjesto do kraja sezone. A ovako će biti zlatna sredina, ni tamo ni vamo. Generalno osvježenje za našu ligu, ekipa koja igra lopte i nadmeće se sa svima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mora automatski ući drugi U21 igrač, i ušao je Sabljić.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- tutankamon1905
- Kontakt:
A ako i Sabljic dobije crveni, a nema treceg?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa moraš imati minimalno 3 igrača koja su U-21 u zapisniku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:05A ako i Sabljic dobije crveni, a nema treceg?Jel se utakmica ne moze nastavit ili je pravilo: nema veze onda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Onda izlazi Maric a na gol ide Sefo .tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:05A ako i Sabljic dobije crveni, a nema treceg?Jel se utakmica ne moze nastavit ili je pravilo: nema veze onda
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
- feniksptica
- Kontakt:
U svakom trenutku 3 igrača (sem ukazivanja pomoći)tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:05A ako i Sabljic dobije crveni, a nema treceg?Jel se utakmica ne moze nastavit ili je pravilo: nema veze onda
Ili 3-0 za protivnika
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Na tvoje čuđenje ja sam ubijeđen da ti misliš da je ošamario KAMERMANA
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Sjeca li se ko onog derbija kad je sudija "osamario" igraca Sarajeva, pa onda oni govorili da je dobio potres mozga, haman u komu pao 

1921
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kad Zlomislica vidim bude mi vrlo lose
Pogodio siTruba1905burazeru je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:09Na tvoje čuđenje ja sam ubijeđen da ti misliš da je ošamario KAMERMANA![]()

I to ne bi skonto nego pokazao jaranu i on skonto. Mada samo čekam kad će se i to desit.
Ali opet, 45. minut, vodiš 2:1 i to uradiš... Nije da se ne dešava u stranim ligama, ali opet...
-
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:13Sjeca li se ko onog derbija kad je sudija "osamario" igraca Sarajeva, pa onda oni govorili da je dobio potres mozga, haman u komu pao![]()
Pekija Šarića udario a udario je i Dzakmic Pekiju.
3:0 registrovano.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
E bravo, znam da je Dzakmic bio umijesan, ali nisam se sjetio imena ovog sto je zamalo umro od udarcajurisicduska je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:16Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:13Sjeca li se ko onog derbija kad je sudija "osamario" igraca Sarajeva, pa onda oni govorili da je dobio potres mozga, haman u komu pao![]()
Pekija Šarića udario a udario je i Dzakmic Pekiju.
3:0 registrovano.

1921
Ne sjećam se stvarno. Jedno je žaljenje zbog subjektivnog osjećaja, a drugo je bas zakidanje. Stvarno se ne sjećam da je nekog oštetio.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hvala Ramicu. Nadam se da se oprastas od Zrinje s ovim genijalnim potezom
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odlicna utakmica, steta sto Posusje ne uze sva 3 boda. Karacic jeste seljacina, ali je od njih napravio bas finu ekipu. Nego, gdje su sad ovi sto su odmah rekli da je lik pustio go i da je nastimano? 

1921
Ma nije pustio, nije dobro od reflektora vidio let lopte
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.