FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

scudetto89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scudetto89 » 29 okt 2023, 17:20

Kad igramo protiv ceta jel subota? :kafa:

Jako abd kako mi znamo od prve minute, **** im mame !!! :opaopa: :bih: :bih:
04.10.2009 !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 okt 2023, 17:24

ZGAZITE IH!

Idealan scenario,80.minut rezultat 2-0 onda da uvede neke sa klupe da im pokidaju sve ligamente,da im polome i ruke i noge hinjski.Da im pola tima nema sljedece kolo.Pa da vidim kome ce se onda kurciti majke im se nayebem pickaste.Znaju li oni ko je Sarajevo?Momci samo jako i u kost,mi cemo na tribinama odraditi svoje!Nasi su!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2023, 17:39

Ziljkic igra ovako citav zivot. U slobodu kad je došao razvaljivao, sjecam se jedne tekme i nas je uništio i nakon par mjeseci se ugasio. U Borcu je imao fantastičnu polusezonu i poslje toga nista, u Olimpiji u startu nesto igrao poslje nista. Njemu je odgovaralo kod Mirze nije imao defanzivni zadatak i igrao je dobro, kad treba odgovornosti i igre u nekom sistemu nema ga nigdje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 okt 2023, 18:26

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
29 okt 2023, 16:36
moram je napisao/la:
29 okt 2023, 16:33
Niti je kakva drama, niti upirem prstom u nekoga niti bih nekoga tjerao jer ima struka koja je kompetentna za tako nesto. Vjerujem Simonu cak i da napravi niz od 5 ovakvih utakmica. Ali nekako ne mogu da se otmem razmisljanju, ili sam pod utiskom prethodnih cvrstih utakmica, da kao da smo dosli da izgubimo. Da ne mozemo prici golu na 20 metara, a ne jos da nesto napravimo. Sve znam i gledao sam los teren, grub protivnik do mjere fizickog obracuna sa nasom klupom jer su nasrtali. Simon je govorio da ce biti oscilacija i da i tada treba podrska, ali zaista da se juce nista nije moglo sastaviti osim ponekad 2 pasa mi je nekako nedokucivo. Ni duel sa kojim teren nema veze se nije veselo uzeo. O tom po tom, niti sta slutim niti bih izmisljao teorije. Onako mi je ne bas toliko tesko palo, sam sebe ubjedjujem u neke stvari. Mislim da cemo protiv Borca biti ekipa koja ni jednim detaljem nece liciti na onunod juce. Valjda los dan, sta li…..
Jednostavno greska trenera u postavci. Desava se i puno boljim trenerima, puno jacim ekipama, u jacim ligama. Jagodic je doktorski odradio utakmicu dok je Simon podbacio. Nema tu neke misterije, niti treba ulaziti u neka teoretisanja. Idemo dalje.
Tako je. Guardiola je izgubio finale LP protiv Chelseaja jer je promijenio formaciju za tu utakmicu i pogresno je pripremio. Desava se.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 okt 2023, 18:27

Ma , Rozman je svjestan da mi imamo nekoliko igraca koji vole peljati loptu...Zato je Ziljkic i zavrsio na klupi...No, ocigledno je da ga je to pogodilo i da je bezvoljnost kad udje u igru prisutna.
Najbolji primjer je u Konjicu, kad krenu da izvede korner, stade i okrenu se nazad...
Mislim, mozes biti i Ronaldo i Messi u jednom covjeku, ali za ovaj klub i grb ima m.uda da ostavis , a ne da glumis uvrijedjenu mladu.
Hasic je takodjer , voli cariniti, ali je za razliku od Ziljke pokretniji,nudi se, suta,ali njega po strani, dok se ne vidi kako ce se regulisati pozajmica.
Mene licno iritira Jurladzija...Ok, pokretan je , ima ga svugdje, ali brate pasovi...Ne znam, ne mogu se oteti dojmu da lik u zadnje dvije tekme ne moze ubosti tri tacna pasa na sredini, a o zadnjem pasu ne smijem ni pomisliti.
kakvi god da su, ocigledno je da nam Beganovic i Durakovic itekako nedostaju na bekovskim pozicijama.
Simptomaticno je da sada kad se lomi prvenstvo mi ostajemo bez igraca...Zadnje dvije tekme nema pola ekipe...Sta je uzrok ovome, to je u domenu misterije.
Na zimskom prelaznom, mi se nekih igraca moramo kutarisati...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 okt 2023, 19:11

Sta je sve fulio Jukic, koji se oplakuje ovde, i tvrdi da je proigrao kod laznih...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 okt 2023, 19:14

Ima i posušje svog Traku, samo je njima kapiten.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2023, 19:18

Zrinjski igrao europu u cetvrtak izgledaju duplo svjezije od nas. Ima li kakve šanse da im ukrademo ovog Kiša legao bi nam ko budali samar. Treba nam ovakav jedan polušic koji ce igrati iza Renana, zna zabit a i podvaliti pas a solidno se krece, pomaze i defanzivno kad treba.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 29 okt 2023, 19:21

bordobijeli je napisao/la:
29 okt 2023, 19:18
Zrinjski igrao europu u cetvrtak izgledaju duplo svjezije od nas. Ima li kakve šanse da im ukrademo ovog Kiša legao bi nam ko budali samar. Treba nam ovakav jedan polušic koji ce igrati iza Renana, zna zabit a i podvaliti pas a solidno se krece, pomaze i defanzivno kad treba.
Ko je kondicional kod Zrnj?

Igraju preintezivno, na dva fronta, ne padaju snagom...nemaju ni priblizno toliko povrjedjenih!
- FKS -

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 okt 2023, 19:23

Preozbiljna ekipa. U klubu im ljudi rade puno ozbiljnije i imaju metodičan pristup. Nema mahalanja, instagram khurava i khurčenja. Jbte ljudi zadnje dvije sezone preyebali ligu i to sa manjim budžetom od nas. Svaka im čast. Red, rad i disciplina. Nešto što balija ne poznaje.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 okt 2023, 19:28

Joj Ramica seljacica hahahah
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 29 okt 2023, 19:35

Stroj1946 je napisao/la:
29 okt 2023, 19:23
Preozbiljna ekipa. U klubu im ljudi rade puno ozbiljnije i imaju metodičan pristup. Nema mahalanja, instagram khurava i khurčenja. Jbte ljudi zadnje dvije sezone preyebali ligu i to sa manjim budžetom od nas. Svaka im čast. Red, rad i disciplina. Nešto što balija ne poznaje.
Niti će ikada poznavati

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 okt 2023, 19:43

Sanchez87hz je napisao/la:
29 okt 2023, 02:31
jurisicduska je napisao/la:
28 okt 2023, 22:45
Poraz u pravo vrijeme. Pojedini igrači su se ušuskali i ne daju sve od sebe. Previsoko je 3:0 ali jednostavno desilo se i život ide dalje. Sudija i ostali faktori tipa teren sa 3:0 nemaju ništa. Nismo izgubili 2:1 u sudijskoj nadoknadi. Bolji ljudi bili. Ne znaci da su bolja ekipa nit da smo mi **** od ovce, dese se i ovakve utakmice pogotovo ekipama u izgradnji.
Pa dokle cemo biti tim u izgradnji,Mirvic je tu skoro tri godine mi i dalje u izgradnji,dodje Vasoski izgradnja,dodje Sablic izgradnja,dodje Dudic izgradnja,dodje marinovic izgradnja pa dokle vise? Haman samo mi ganjamo izgradnje neke a svi treneri u drugim klubovima su tu po 16 godina.
Otrese te neka sloga koja vrijedi kao nasa klupa na celu sa kockarom Jagodicem i to dva puta i eto nama treba da bude utijeha sto smo u nekoj izgradnji.

Rozman nije selektovao ovu ekipu nit je išao na pripreme s njima. Dok god ne odradi pripreme. Uzmi u obzir da je otpisao nekoliko igrača samim tim će dovesti nekoliko drugih. Necemo bit u izgradnji kad jedan trener obavi zimske i ljetne pripreme i zimski i ljetni prelazni rok.

Drugačije ne može. Zrinjski ima ekipu 10 godina na okupu. Možemo li mi makar 2 sebi dozvolit da završi ovu sezonu i da mu na konto slijedece sudimo ?

Ne bih otjerao Rozmana taman ove godine je izašli u Europu , sliejdece mu sudim , ova je po meni gotova kad smo dozvolili da Varesanovic vodi ekipu u Europi i prosuli pripreme ni za šta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 okt 2023, 20:09

Osman Hadzikic će put Sarajeva na zimu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 29 okt 2023, 20:12

29 okt 2023, 20:09
Bas si me obradovao, ako je istina to? Odlican golman, najbolji u ligi, sasvim sigurno i reprezentativni kalibar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 29 okt 2023, 20:15

Ovo ako je istina, imamo odmah 10 bodova vise u sezoni. :mrgreen:
Nikad poraz, samo lekcija.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 29 okt 2023, 20:15

Treba nas ugasiti ako nastavimo dovoditi igrace iz domacih, pogotovo ovih malih klubova.
Nikada Sarajevo nece biti ozbiljan klub dok nam je vlasnik onaj kerojed

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 okt 2023, 20:21

SVI NA KOŠEVO!

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 29 okt 2023, 20:25

Rozman odlično radi. Bas se radujem da vidim kad odradi pripreme, dovede igrače u svom sistemu da igra maksimalno.
Tek za godinu dana vidjet ćemo kakvi su rezultati rada. Sada je bitno samo evropu izboriti, iako pobjedom protiv Borca se otvara prostor za titulu.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 29 okt 2023, 20:39

Sreca pa je i zrinjski kikso pa ovaj poraz od sloge manje boli

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.