Jako abd kako mi znamo od prve minute, **** im mame !!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je. Guardiola je izgubio finale LP protiv Chelseaja jer je promijenio formaciju za tu utakmicu i pogresno je pripremio. Desava se.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:36Jednostavno greska trenera u postavci. Desava se i puno boljim trenerima, puno jacim ekipama, u jacim ligama. Jagodic je doktorski odradio utakmicu dok je Simon podbacio. Nema tu neke misterije, niti treba ulaziti u neka teoretisanja. Idemo dalje.moram je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:33Niti je kakva drama, niti upirem prstom u nekoga niti bih nekoga tjerao jer ima struka koja je kompetentna za tako nesto. Vjerujem Simonu cak i da napravi niz od 5 ovakvih utakmica. Ali nekako ne mogu da se otmem razmisljanju, ili sam pod utiskom prethodnih cvrstih utakmica, da kao da smo dosli da izgubimo. Da ne mozemo prici golu na 20 metara, a ne jos da nesto napravimo. Sve znam i gledao sam los teren, grub protivnik do mjere fizickog obracuna sa nasom klupom jer su nasrtali. Simon je govorio da ce biti oscilacija i da i tada treba podrska, ali zaista da se juce nista nije moglo sastaviti osim ponekad 2 pasa mi je nekako nedokucivo. Ni duel sa kojim teren nema veze se nije veselo uzeo. O tom po tom, niti sta slutim niti bih izmisljao teorije. Onako mi je ne bas toliko tesko palo, sam sebe ubjedjujem u neke stvari. Mislim da cemo protiv Borca biti ekipa koja ni jednim detaljem nece liciti na onunod juce. Valjda los dan, sta li…..
Ko je kondicional kod Zrnj?bordobijeli je napisao/la: ↑29 okt 2023, 19:18Zrinjski igrao europu u cetvrtak izgledaju duplo svjezije od nas. Ima li kakve šanse da im ukrademo ovog Kiša legao bi nam ko budali samar. Treba nam ovakav jedan polušic koji ce igrati iza Renana, zna zabit a i podvaliti pas a solidno se krece, pomaze i defanzivno kad treba.
Niti će ikada poznavatiStroj1946 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 19:23Preozbiljna ekipa. U klubu im ljudi rade puno ozbiljnije i imaju metodičan pristup. Nema mahalanja, instagram khurava i khurčenja. Jbte ljudi zadnje dvije sezone preyebali ligu i to sa manjim budžetom od nas. Svaka im čast. Red, rad i disciplina. Nešto što balija ne poznaje.
Sanchez87hz je napisao/la: ↑29 okt 2023, 02:31Pa dokle cemo biti tim u izgradnji,Mirvic je tu skoro tri godine mi i dalje u izgradnji,dodje Vasoski izgradnja,dodje Sablic izgradnja,dodje Dudic izgradnja,dodje marinovic izgradnja pa dokle vise? Haman samo mi ganjamo izgradnje neke a svi treneri u drugim klubovima su tu po 16 godina.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:45Poraz u pravo vrijeme. Pojedini igrači su se ušuskali i ne daju sve od sebe. Previsoko je 3:0 ali jednostavno desilo se i život ide dalje. Sudija i ostali faktori tipa teren sa 3:0 nemaju ništa. Nismo izgubili 2:1 u sudijskoj nadoknadi. Bolji ljudi bili. Ne znaci da su bolja ekipa nit da smo mi **** od ovce, dese se i ovakve utakmice pogotovo ekipama u izgradnji.
Otrese te neka sloga koja vrijedi kao nasa klupa na celu sa kockarom Jagodicem i to dva puta i eto nama treba da bude utijeha sto smo u nekoj izgradnji.
Bas si me obradovao, ako je istina to? Odlican golman, najbolji u ligi, sasvim sigurno i reprezentativni kalibar.
Treba nas ugasiti ako nastavimo dovoditi igrace iz domacih, pogotovo ovih malih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.