FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ne znam šta ti gledaš, meni je ovo ok. Protiv organizovane defanzive stvorio si dovoljno šansi. Samo gol fali za odličnu utakmicu.
1921
TIKUS ljubavi 
tko je dao onu dugu loptu?

tko je dao onu dugu loptu?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Thuram!!!
O hvala Bogu dragom vise!!
O hvala Bogu dragom vise!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Aslani!
Ja kad kažem da Aslani mora imati vise minuta i prostora niko me ne sluša
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovaj Mancini je najveci klosar u Serie A nakon Izza.
Pa dobro upisao je ok minute ove sezone, vidi se da se racuna na njega, ali tesko da ce upasti u prvih 11 pokraj ove trojice, a i Frattesi je ipak ispred njega makar zbog love koju smo istresli za njega.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Skolska utakmica ne moze se ljepse protiv ovakve defanzivne ekipe odlica utakmica mistera samo da se jos popravi protiv ekipa tipa bolonje sasuola.
Ova ekipa ima sirinu nije bitno ko ulazi izlazi svi su odlicni bravo aslani dima tikus po bastonijevoj reakcije vidi se kolko mu je tesko palo tih par losih reakcija koje je imo sve u svemu ova ekipa moze mnogo toga i moze daleko dogurat
Ova ekipa ima sirinu nije bitno ko ulazi izlazi svi su odlicni bravo aslani dima tikus po bastonijevoj reakcije vidi se kolko mu je tesko palo tih par losih reakcija koje je imo sve u svemu ova ekipa moze mnogo toga i moze daleko dogurat
Jeste, al jesi vidio zestoku reakciju acerbia i jos nekog ne vidjeh kog prema asllaniu nakon suta cristantea, zato sto nije izasao u blok nego ostao ukopan. Momak je talentovan bez dileme al mu fale te neke nijanse da moze dobijati vise minuta.
Sto se utakmice tice super zasluzena pobjeda, mourinho ko po obicaju protiv nas teska talasika.
I na kraju kakva poezija da utakmicu rijesi thuram, a onaj duduk cijelu tekmu ni suta u okvir gola nije imao

Thuram za sad fantastican, dobili smo savrsen miks dzeke i lukaku u jednom igracu i to za dzaba...
Di Marco
, kako se digao u drugom poluvremenu i odmah gol...
Barella se popravlja, dok ima svoju staru normalnu frizuru odmah dobar
Kako ke Denzel gotivan lik sa svojom smrknutom facom, jede desnu stranu...
Inzaghi sve odradio majstorski, pogotovo De Vrij na Belottia, kako ga je odmah iskljucio iz svega...
Raduje ova sirina sa klupe, svedno ti tko ce uci, jer su svi dobri...

Barella se popravlja, dok ima svoju staru normalnu frizuru odmah dobar

Kako ke Denzel gotivan lik sa svojom smrknutom facom, jede desnu stranu...
Inzaghi sve odradio majstorski, pogotovo De Vrij na Belottia, kako ga je odmah iskljucio iz svega...
Raduje ova sirina sa klupe, svedno ti tko ce uci, jer su svi dobri...
-
- Kontakt:
Ali kakvog igrača je Inter dobio u Thuramu. Fantastičan timski igrač, prava radilica. Golovi su samo šlag na torti.
1921
5 asistencija vec ima, prvi asistent ligeGeriOldman je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:45Ali kakvog igrača je Inter dobio u Thuramu. Fantastičan timski igrač, prava radilica. Golovi su samo šlag na torti.

Bas mi je upalo u oko da na TM pise da ima 7 asistencija, ali mislim da tamo biljeze kao asistenciju ako je izborio penal i ako je iz toga pao gol

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Thuram me baš iznenadio. Iskreno nisam očekivao da bude ovako dobar. Valjda mu ovo nije "početnička sreća" pa da tokom sezone padne.
Thuram i Lautaro ako odu na 15+ golova ove sezone to je to onda, a dobro su krenuli...
DiMarco i Denzel samo da nastave ovako i cekamo jos Barellu da se uključi sa svojim igrama i super...
Raduje sirina sa klupe, pogotovo Aslani kojeg Inzaghi odlično koristi za Hakana koji je
Fratesi ce se morati bas naraditi da izbaci Mikia iz prvih 11...
Acerbi je tito, kad ga vidis rekao bi ovaj ce se sam polomiti, ali momak igra vrhunski....
DiMarco i Denzel samo da nastave ovako i cekamo jos Barellu da se uključi sa svojim igrama i super...
Raduje sirina sa klupe, pogotovo Aslani kojeg Inzaghi odlično koristi za Hakana koji je

Fratesi ce se morati bas naraditi da izbaci Mikia iz prvih 11...
Acerbi je tito, kad ga vidis rekao bi ovaj ce se sam polomiti, ali momak igra vrhunski....
*dedo igra ko momak

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mislim da smo jedino nas dva pisali za Aslania!
Ovo koliko ove godine igra je za mene odlicno samo da nastavi biti igrac rotacije.
Te sitne stvari Koje jos fale (pisao @Miki) se upravo samo igranjem ispravljaju. Ocekujem ga za dvije sezone da bude jedan od standardni igraca.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ima mali muda sto je jedan preduslov da postane vrhunski igrac ne libi se ni sutat ni dugi pas nit bjezi od lopte otvara se trazi loptu ostalo ce doc sto kazes kroz igru a vidi se da mali vrijedno radi trudi seGG3 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 08:32Mislim da smo jedino nas dva pisali za Aslania!
Ovo koliko ove godine igra je za mene odlicno samo da nastavi biti igrac rotacije.
Te sitne stvari Koje jos fale (pisao @Miki) se upravo samo igranjem ispravljaju. Ocekujem ga za dvije sezone da bude jedan od standardni igraca.
-
- Kontakt:
Sta je ovo niko nista ko da nije utakmica.
Malo kasnio na pocetak utakmice pa dok sam naso prenos da valja taman se ukljucio na penal ne znam jel opravdan ili nije al svakako je dobro da vodimo tezak protivnik jos tezi teren i uslovi.
Nadam se da samo bendji nije teze povrijedzen al po svemu sudeci nije jer je slavio gol sa ekipom idemo ovo rutinski privest kraju
Malo kasnio na pocetak utakmice pa dok sam naso prenos da valja taman se ukljucio na penal ne znam jel opravdan ili nije al svakako je dobro da vodimo tezak protivnik jos tezi teren i uslovi.
Nadam se da samo bendji nije teze povrijedzen al po svemu sudeci nije jer je slavio gol sa ekipom idemo ovo rutinski privest kraju
Kakav gol Lautia 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.