dzenidm je napisao/la:
odigrao je 19 utakmica kao starter a mintal 16, misimovic je 5 puta ulazio sa klupe a ovaj drugi 8, i na osnovu ovoga se moze reci da su bas bili konkurencija na poziciji AMC ........ primjera radi jedan galasek je bio starter 30 puta od te 34 utakmice, ako kazes da mismovic nije igrao zbog povreda nije tacno, jer pogledaj samo koliko je puta bio na klupi, kada nikako nije ni ulazio, znaci ne mislim samo na ovih 5 utakmica........ i nije imao ni blizu status kao u wolfsburgu, nije imao slobodu sto je najvaznije za tipa igraca kao sto je on....
cotbus rules 
Ma vidim da si sve to dobro proucio=citaj pogledao
http://www.fcn.de/index.php?id=14273.
Vjeruj meni da bi Miske krenuo biciklom u Nurnberg iz Bochuma, samo da bude blize
heimatu, tj. Munchenu.
Bilo mu je dobro u Nurnbergu (za malo ne reko kod nas

), glavni igrac, strelac i ostalo.
Kad je status u pitanju, pa valjda ti je jasno da Magath voli nas bosancerose, sa tim ti je sve receno.
Cottbus-u zelim da u doglednom periodu ima oko sebe sto vise "istocnjaka", naime u regionalnoj ligi.
ribery je napisao/la:
Nesto sa tom utakmicom protiv Benfike ne stima... Vodili su 2:0 do pred sam kraj i primise nabrzaka 2 gola...
Ja licno mislim da su namjerno ispali (da ne kazem prodali), posto su znali da se moraju posvetiti bundesligi.
Nisam gledao utakmicu (pratio sam rez. preko teleteksta) tako da ne mogu komentarisati nacin na koji su primili golove.
Nisu prodali, ma kakvi. Onaj peh i onu nesrecu sto su imali oni u sezoni posle osvajanje DFB kupa, nece niko vise imati.
Imaju 2:0 protiv Benfice (prva utakmica 0:1) 89 min. izbijaju loptu koja blesavo pogadja Kollera u celavicu, pada pred noge igracu Benfike i to i bi. Pokusaju se vratiti, sjevne jedna kontra i 2:2. Tragedija, znao sam da posle takvog soka nece ubrzo doci sebi, sto je se ispostavilo kao tacno.
Gube korak i u BuLi i na kraju cvajta, koja je srecom trajala samo jednu sezonu.