FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja mislim da im je to pojačanje...nookey je napisao/la:Ištuk napustio klupu Širokog, ovo moramo iskoristiti
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma ja se probojavam ove utakmice s Sirokim, moze da im se okrene i da nam racune pomrse, imam neku **** šuhvu, al opet dobra igra protiv travnika i sprdanje s vezirskim mesarima daje nadu u dobar rezultat
moguce da ih ova promjena "trzne" i da pocnu igrat bolje .... jer vec dva uzastopna poraza na domacem terenu ... to ne prilici njima ... al da ih mi prodjemo, pa nek onda udaraju ...Hawking je napisao/la:Ja mislim da im je to pojačanje...nookey je napisao/la:Ištuk napustio klupu Širokog, ovo moramo iskoristiti

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ma nemoj ni tad totalno su mi antipatican tim.. Da nije kod njih slucaj kao sa Visockom Bosnom. Nema Pekica(privatnika) nema para nema ni rezultata?forza je napisao/la:moguce da ih ova promjena "trzne" i da pocnu igrat bolje .... jer vec dva uzastopna poraza na domacem terenu ... to ne prilici njima ... al da ih mi prodjemo, pa nek onda udaraju ...Hawking je napisao/la:Ja mislim da im je to pojačanje...nookey je napisao/la:Ištuk napustio klupu Širokog, ovo moramo iskoristiti
P.S ovakvi timovi koji nemaju sta izgubit su najgori!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Pekić je ako se ne varam sad u našoj upravi
A mi se trebamo samo sebi posvetiti, *ebo Široki !

G R B A V I C A 2
zar smo mi udaljeni od vas 500 000 km juznije ?Hawking je napisao/la:Ja koliko sam upratio, problem je bio led koji se nije otopio na južnoj tribini.avenija je napisao/la:zasto ste bili opet na sjeveru , tj zasto niste na maticnoj tribini protiv travnika ?
Pozdrav iz Dominakane Zenice ... u Sibirsko Sarajevo

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- bistrikboy
- Kontakt:
Pitaj raju na srpskoj tribini oni znaju sve...avenija je napisao/la:zar smo mi udaljeni od vas 500 000 km juznije ?Hawking je napisao/la:Ja koliko sam upratio, problem je bio led koji se nije otopio na južnoj tribini.avenija je napisao/la:zasto ste bili opet na sjeveru , tj zasto niste na maticnoj tribini protiv travnika ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta vam je braco prolazimo Siroki 100%.Finale Zeljo-Celik 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
avenija je napisao/la:zar smo mi udaljeni od vas 500 000 km juznije ?Hawking je napisao/la:Ja koliko sam upratio, problem je bio led koji se nije otopio na južnoj tribini.avenija je napisao/la:zasto ste bili opet na sjeveru , tj zasto niste na maticnoj tribini protiv travnika ?
kod vas se po cjelu godinu lozi i dimi

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zeljo i Olimpic u finaluBLU SKY je napisao/la:Sta vam je braco prolazimo Siroki 100%.Finale Zeljo-Celik

Jedna od boljih tekmi Želje u ovoj sezoni. Zadovoljan sam pristupom i igrom većine igraća. O pojedinačnom nastupu aktera je već sve rečeno. Spomenut ću samo Bajru jer mi je fakat drago što frajer zabi golčinu. Onako treba da rade napadači. Primi u 16, okreni ako ima šta i zvekni, nema tu nikakvog spuštanja i otvaranja i drugih sra.nj.a. Treb'o je makar još jedan zabit'. Markan dobar skroz.
Idemo dalje, probat' kamen odje.bat. odmah u prvoj tekmi.
Idemo dalje, probat' kamen odje.bat. odmah u prvoj tekmi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ma samo naprijed sampione.Baby je napisao/la:Pekić je ako se ne varam sad u našoj upravi![]()
Nego jel zna iko kako stoji Siroki ekonomski kako se finansiraju jer nekog kesa od publike nemaju. Koliko se sad isplati privatnicima sponzorirati Siroki? P.S vise bi mi zaradili da naplacujemo gledanje nasih treninga nego oni na prvenstvenim tekmama

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Mi smo jaci od Sirokog ali u BiH se nikad ne zna. Iako se sada malo vise uzimaju bodovi na strani, ipak je to u BiH jos uvijek teze nego u drugim ligama svijeta.
Inace mislim da mozemo a i moramo obezbjediti prolaz u prvoj tekmi.
Siroki ce prije ili kasnije zavrsiti gdje im je mjesto, a to je tamo gdje su Zepce, Posusje, Brotnjo i ostali bivsi "velikani" naseg fudbala.
Inace mislim da mozemo a i moramo obezbjediti prolaz u prvoj tekmi.
Siroki ce prije ili kasnije zavrsiti gdje im je mjesto, a to je tamo gdje su Zepce, Posusje, Brotnjo i ostali bivsi "velikani" naseg fudbala.
Sa Širokim Brijegom neće biti nimalo lagano,
imaćemo problem ako se naši igrači opuste zbog njihove trenutne rezultatske krize.
imaćemo problem ako se naši igrači opuste zbog njihove trenutne rezultatske krize.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- zubanovic89
- Kontakt:
ne smiju se oni opustitiellaxaz je napisao/la:Sa Širokim Brijegom neće biti nimalo lagano,
vidio si amara zadnjih 15 min protiv travnika uz aut liniju cijelo vrijeme se dere prica zato sto smo pali mislim upravo zbog toga sto sumnja da ce nam se isto desit i protiv sirokog a gol na strani vrijedi puno
ja bih bio zadovoljan sa 2:0
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
iako mi je svejedno nadam se da ce te onu jadnu i bijednu listicu natrpati do vrha
jedno 4-0 je sasvim ok
jedno 4-0 je sasvim ok
ko što mi vas redovno natrpavamo i na Koševu i na PecariFCS-FCS je napisao/la:iako mi je svejedno nadam se da ce te onu jadnu i bijednu listicu natrpati do vrha
jedno 4-0 je sasvim ok

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hajde baz svadjanja nenavijači Željezničara
Široki je regionalno velika sportska sredina, kako u košarci tako i u fudbalu, ljudi daju šampione u oba sporta, i bez obzira na trenutno stanje njihove ekipe naše kikseve na Grbavici protiv Širokog moramo svesti na najmanju moguću mjeru.

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Raja, u koliko je danas trening zna li neko? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, strucnjak9 i 28 gostiju.