FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nezaslužan remi, trebala je Barcelona slaviti. Ovako će biti barem zanimljivije, kakogod se okrene, FCB će osvojiti Primeru.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Brini se ti za svoje strebere ( PETICARE )Nail for Real je napisao/la:Sudija steli Barci.T-MAC je napisao/la:kraj...
mesari uzese bod..
i pored silnog pritiska nismo uspjeli zabiti..ponovo smo naletili na bunker,samo su ovi imali strasnu kontru..veceras nismo imali srece,a i sudiji hvala na ponistenom golu...
pa nek se opet kaze kako sudija steli barci..
kasnije o utakmici..nek se hejteri ispisu prvo...

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Evo ako hoce ko poslusati himnu od Seville
[youtube][/youtube]
Na utakmici protiv nas

[youtube][/youtube]
Na utakmici protiv nas
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- Nail for Real
- Kontakt:
Bice da ne pripada istoj gamadi koja vam steliT-MAC je napisao/la:aj drago mi je...
tako je kad si najbolji...i sudija igra za tebe..al evo ovaj veceras se nesto pobunio...ocigledno je da nije kupljen..

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bokte normalno da se radujem ako tim ,za kojim MOJ KRALJEVSKI KLUB zaostaje, kiksa i vama bi bilo drago da ste na mom mjestu ili bi se vi npr radovali Reala poobjedio oleeee -.-'
Haj malena sreca za Sevillu , kojoj su nisu dodijeljena 2 penala !
Hala Madrid !
Rožajac,Blanco i ostala kompanija istoričara se odmah nacrtala da proslavi ovaj remi Barce
patnja je to golema, ali džabe kad je opet zaledilo na -5 

Zadnja izmjena: izzo, dana/u 13 mar 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
HZ Ilidza jeste imo sam vise profila,a ti si poznat i na nasim forumima kao jedan fin stariji decko koji neistine pise ovdje i prenosi sa nasih foruma zato nemoj da se brukas i da kopiras nista u nase ime
- Nail for Real
- Kontakt:
@izzo, neko se brine za Benzemu neko za spanski fudbalizzo je napisao/la:Rožalac,Blanco i ostala kompanija istoričara se odmah nacrtala da proslavi ovaj remi Barce![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
MA to nije problem bolje barca igra u Madridu ..... bice gusto bice 0-5volimliverpool je napisao/la:Biće gutavo s obzirom da vas Real dočekuje.

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Ali što si napacen i teško opterecen sa Barsom kao klubom, to je malo reciNail for Real je napisao/la:@izzo, neko se brine za Benzemu neko za spanski fudbalizzo je napisao/la:Rožalac,Blanco i ostala kompanija istoričara se odmah nacrtala da proslavi ovaj remi Barce![]()
.

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Mozes se radovati kolko hoces,ali ako su ono penali odma mi ruke sjeci,onaj alves mu kresu opalio i onaj pade dole jer nije mogo stici do lopte,a adriano je capela odnio u duelo.Blanco je napisao/la:Bokte normalno da se radujem ako tim ,za kojim MOJ KRALJEVSKI KLUB zaostaje, kiksa i vama bi bilo drago da ste na mom mjestu ili bi se vi npr radovali Reala poobjedio oleeee -.-'
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Kakav je Real tim pokazuju njihovi navijači nakon remija Barce opšte slavlje u Madridu samo je -5.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hahaha bravo kralju bas tako ...Saurman je napisao/la:Kakav je Real tim pokazuju njihovi navijači nakon remija Barce opšte slavlje u Madridu samo je -5..

BvB Echte Liebe !!!
ja stvarno ne znam gdje je ovdje faul hahahahhahhhaha cuj faul busketsa joj smjesno! ali nema vezze dobar je i bod idemo dalje! Nek se ovi frankovci raduju..sad ce opet euforija dok ne prime u madridu opet peticu

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Jest da nije planski ali bice bolje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ljudi ba što bezz raspravljate sa ovim "kraljevim" samo im pogledajte raspored i realno koliko utakmica ce kiksat do kraja, pogotovo obratite pažnju na njihova gostovanja valenci, sevilja, villareal, at. madrid, at. bilbao pola ovih utakmica su vec kiksali i oni ce nam donijeti titulu mi necemo imat potrebe za tim hehe
Ja slusam ljudi govore neki engleski strucnjaci (ozbiljno al znam da mi ne vjerujes) i njih dvojica govore da je ovaj isao na loptu i alves ga povuko za dres toliko da ga izbaci iz razvnoteze a ako su ovakve situacije to je penal - znam da mi ne vjerujes al hajDAVID VILLA 7' je napisao/la:Mozes se radovati kolko hoces,ali ako su ono penali odma mi ruke sjeci,onaj alves mu kresu opalio i onaj pade dole jer nije mogo stici do lopte,a adriano je capela odnio u duelo.Blanco je napisao/la:Bokte normalno da se radujem ako tim ,za kojim MOJ KRALJEVSKI KLUB zaostaje, kiksa i vama bi bilo drago da ste na mom mjestu ili bi se vi npr radovali Reala poobjedio oleeee -.-'
Hala Madrid !
Saurman je napisao/la:Kakav je Real tim pokazuju njihovi navijači nakon remija Barce opšte slavlje u Madridu samo je -5..

Zadnja izmjena: izzo, dana/u 13 mar 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Aliiiii stari bice ovako !passa007 je napisao/la:Ljudi ba što bezz raspravljate sa ovim "kraljevim" samo im pogledajte raspored i realno koliko utakmica ce kiksat do kraja, pogotovo obratite pažnju na njihova gostovanja valenci, sevilja, villareal, at. madrid, at. bilbao pola ovih utakmica su vec kiksali i oni ce nam donijeti titulu mi necemo imat potrebe za tim hehe
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Tamudo !
Hala Madrid !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.