FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve to sto vi pisete Rozman je dobro svjestan, polako samo…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Toliko je los bio da i kad je usao, nisam znao da igra. Totalno indolentno, preko neke stvari. Ne znam sta je sebi umislio ali nije zaduzio klub toliko.
Obavezno sa njim popricati, Ziljka.. ne mozes nam pijesak u oci bacati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
kakva se olos ovde nakoti nakon svakog loseg rezultata picke jedne
Zna biti i nestasan, vidio si kakvu smo muku vodili oko šalaluckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2023, 07:15Mali je hit! Zna svakog igrača i svaku pjesmu i navija non-stop!esprit24 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:19Ja i jaran planiramo djecu voditi na utakmicu i ici na zapad ili koja je vec tribina kontra vojvoda. Ja cu malca obuci od glave do pete u rekvizite eh sad ako ce me neko napasti sa djecakom od 5 godina yebem ga jaluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iako bi mi sad redom dovodili i tjerali, evo kako mislim da će biti na zimu.
Trako je pravo kritičan, jedina mu je prednost što je U21, ali džaba i to kad momak nije dobre utakmice odigrao 2 godine ( derbi kad je Juričića strpao u džep ).
Jednostavno ga nemamo više šta čekati, kad god igra - razočara. Riješio bi ga se, i doveo nekog ko bi mogao biti kvalitetna konkurencija Aničiću, Đuričkoviću i Soldi.
Vrančić nije loš veznjak, međutim, evidentno je da se neće naigrati i kada bude oporavljen. Plata mu je dosta visoka, pa bi trebao SŠ zajedno sa Ibričićem vidjeti šta ćemo sa njim. Možda dogovoriti da ostane do kraja sezone po nekoj manjoj plati, jer koliko sam čuo ljetos, završava karijeru iduće ljeto, pa eto hajde, bilo bi lijepo da se takav igrač oprosti od fudbala uz naš klub.
E sad, najveća dilema je da li ostaviti Avramovskog, ili zahvaliti mu se i probati dovesti veznjaka koji bi dodatno podigao nivo naše igre. Iskreno, nisam pametan, zna Avram fenomenalno odigrati, a vala zna i razočarati maksimalno.
Ziljkić totalno razočarenje, ali nije da sam nešto iznenađen, igrač za fudbala gdje ima potpunu slobodu. U sistemu gdje se zna ko šta radi, on je pogubljen. Prodati ga Turcima za 150.000€, pa nek Senijad izvuče iz naftalina neko dobro lijevo krilo
Sve u svemu, bit će posla na zimu za Simona i Ibričića, bit će bar 3-4 odlaska i dolaska, samo se nadati da nećemo profulati, a ako je suditi prema dosadašnjim dovođenjima Ibre, ne trebamo sumnjati u njega
Trako je pravo kritičan, jedina mu je prednost što je U21, ali džaba i to kad momak nije dobre utakmice odigrao 2 godine ( derbi kad je Juričića strpao u džep ).
Jednostavno ga nemamo više šta čekati, kad god igra - razočara. Riješio bi ga se, i doveo nekog ko bi mogao biti kvalitetna konkurencija Aničiću, Đuričkoviću i Soldi.
Vrančić nije loš veznjak, međutim, evidentno je da se neće naigrati i kada bude oporavljen. Plata mu je dosta visoka, pa bi trebao SŠ zajedno sa Ibričićem vidjeti šta ćemo sa njim. Možda dogovoriti da ostane do kraja sezone po nekoj manjoj plati, jer koliko sam čuo ljetos, završava karijeru iduće ljeto, pa eto hajde, bilo bi lijepo da se takav igrač oprosti od fudbala uz naš klub.
E sad, najveća dilema je da li ostaviti Avramovskog, ili zahvaliti mu se i probati dovesti veznjaka koji bi dodatno podigao nivo naše igre. Iskreno, nisam pametan, zna Avram fenomenalno odigrati, a vala zna i razočarati maksimalno.
Ziljkić totalno razočarenje, ali nije da sam nešto iznenađen, igrač za fudbala gdje ima potpunu slobodu. U sistemu gdje se zna ko šta radi, on je pogubljen. Prodati ga Turcima za 150.000€, pa nek Senijad izvuče iz naftalina neko dobro lijevo krilo

Sve u svemu, bit će posla na zimu za Simona i Ibričića, bit će bar 3-4 odlaska i dolaska, samo se nadati da nećemo profulati, a ako je suditi prema dosadašnjim dovođenjima Ibre, ne trebamo sumnjati u njega

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja iskreno mislim da je Ziljka dobar igrač ali nije školovan, hoću reći kad mu kažeš idi igraj lopte on nešto i napravi, kad mu počneš zadavati zadatke i usmjeravati ti ga šta i kako da igra lik se izgubi u prostoru i vremenu. To se jasno vidi od kada je Rožman došao Ziljka je izgubljen slučaj, jer ne može odnosno ne zna odgovoriti na zahtjeve trenera. To ti je ono kao kada neko ko zna "voziti" auto dodje da polaže vozački i onda se instruktori polome dok ga usmjere kako je ispravno. Krene nešto igrati po trenerovoj želji i onda ga prebaci u mod slobodnog stila, pa se pokušava vraćati u trenerove zamisli i sve u krug, a rezultat vidimo beskoriatan, sjebann i vidan psihički pad kao i nezadovoljstvo na njegovom licu. PozzMortemHz je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:20Nema trenutno ali evo neko je izvukao statistiku kad je bio u formi. Od 17 golova Sarajeva on je učestvovao u 14 što je iznad fenomenalnog.bodi123 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:40Jes **** majku, omrzo mi je lik haos, kad mu vidim onu njušku nemam 3 dana napredak. Tačno vidiš što se nikad nije pomjerio iz regiona, ovakvi igrači na zapadu u ozbiljnijim ligama dobiju ispisnicu iz kluba poslije 3 utakmice, pa je staroj svojoj meljaj i usporavaj svaki napad. Da on zna driblat pa hajde, lik nema nikakve efikasnosti, spor, nejak, nikakav.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:29
Slina kvazibosnjacka, sad ce on ljiljane nabit na ruku da kupi navijace. Sutra u Zrinjski da ode, bana Jelacica bi istetovirao na celo.
Mene on prvog nervira i generalno igrači koji meljaju loptu smatram da nisu kapacitet za nešto više ali on nama može itekako pomoći ako se vrati na staro. Postavio si sliku koliko dugo nije zabio gol i asistirao, da izlazi ranije jer ne može izdržati a i dalje je 3. najbolji strijelac i dijeli 3. mjesto u asistencijama.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 okt 2023, 11:21Iako bi mi sad redom dovodili i tjerali, evo kako mislim da će biti na zimu.
Ziljkić totalno razočarenje, ali nije da sam nešto iznenađen, igrač za fudbala gdje ima potpunu slobodu. U sistemu gdje se zna ko šta radi, on je pogubljen. Prodati ga Turcima za 150.000€, pa nek Senijad izvuče iz naftalina neko dobro lijevo krilo![]()
Sve u svemu, bit će posla na zimu za Simona i Ibričića, bit će bar 3-4 odlaska i dolaska, samo se nadati da nećemo profulati, a ako je suditi prema dosadašnjim dovođenjima Ibre, ne trebamo sumnjati u njega![]()

Hvalim te Bože što forum ne vodi klub, ugasili bi se za godinu dana.
Hoces da kazes da je Hamza losiji napadac od Bagarica i Cmiljanica?Herson je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:00Catakovic je najlosiji napadac FKS godinama unazad. Nestvarno je koliko taj momak djeluje bezvoljno i nezaintersovano na terenu. Prioritet broj jedan u zimskom prelaznom roku mora biti pronalazak novog napadaca. Njegov nekvalitet do izrazaja posebno dolazi u utakmicama poput ove, kad je Renan out, a on starta od prve minute. Zaboraviti danasnju partiju sto prije i okrenuti se Borcu! Svi na Kosevu u nedelju!
Pod moranje je dovesti ozbiljnu 10 tku umjesto Avramovskog u januaru. Igrac koji ce asistirat i zabijat golove. Tipa Rahmanovic, Stojcev...Prava 10tka bi trebala da ima 10 ass i 5,6 golova na kraju sezone. O Avramovskog na toj pozciju nista jos dobili nismo. Od svih pozicija tu smo najtanji.
Juce sam bio na utakmici, imao sam osjecaj kao da su dosli da izgube. Renan juce s trebom metar od mene sjedio, nista ne komentarise ovako lose izadanje.
Juce sam bio na utakmici, imao sam osjecaj kao da su dosli da izgube. Renan juce s trebom metar od mene sjedio, nista ne komentarise ovako lose izadanje.
Bukvalno svaka ekipa u ligi bi jedva dočekala da u ekipi ima Ziljkića, ali ono za nas je on prosjek. Kada bi takav igrač imao kontinuitet sigurno ne bi igrao u jednoj od lošijih liga u Evropi, smanjite očekivanja malo.
Da se malo sjetimo da smo do jučer bili osuđeni na Gavrića, Palića, Pejovića, Cmiljanića, Kobiljara, Šećerovića itd, čak i bili uzbuđeni smatrajući da će se neki od njih pokazati. Imamo mi veliki budžet za našu ligu, ali pojedinci valjda misle da je taj veći budžet = infinite glitch para.
Nakon kiksa sa Viverosom, kako vi zamišljate tu legendarnu "zahvaliti mu se i tražiti novo rješenje". Jesu iz kluba otišli Balta, Šerbečić, Zeljković? Mislite da oni ne dobijaju svoju plaću? Peñaranda ima ugovor na tri godine i nema šanse da će otići iz kluba, ali eto i on je za nas prosjek ipak smo mi creme de la creme.
Strpljenje i podrška se ne pružaju i spominju samo kada se pobjeđuje, ovakvih rezultata ćemo se nagledati, prosto to je proces. Samo me nekako stid kada vidim pljuvačinu na pojedine igrače (i to hladne glave, tokom utakmica se niko ne može kontrolisati, jasno).
Da se malo sjetimo da smo do jučer bili osuđeni na Gavrića, Palića, Pejovića, Cmiljanića, Kobiljara, Šećerovića itd, čak i bili uzbuđeni smatrajući da će se neki od njih pokazati. Imamo mi veliki budžet za našu ligu, ali pojedinci valjda misle da je taj veći budžet = infinite glitch para.
Nakon kiksa sa Viverosom, kako vi zamišljate tu legendarnu "zahvaliti mu se i tražiti novo rješenje". Jesu iz kluba otišli Balta, Šerbečić, Zeljković? Mislite da oni ne dobijaju svoju plaću? Peñaranda ima ugovor na tri godine i nema šanse da će otići iz kluba, ali eto i on je za nas prosjek ipak smo mi creme de la creme.
Strpljenje i podrška se ne pružaju i spominju samo kada se pobjeđuje, ovakvih rezultata ćemo se nagledati, prosto to je proces. Samo me nekako stid kada vidim pljuvačinu na pojedine igrače (i to hladne glave, tokom utakmica se niko ne može kontrolisati, jasno).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mi smo kući jako dobra ekipa , da smo dobili Slogu , to bi idealno bilo i ovaj jučerašnji kiks bi bio podnošljiv , jedino protiv Veleža nismo zaslužili pobjedu.
Međutim na strani smo jako loši , Tuzlu smo odigrsli dobro 1 poluvrijeme i spašavali pobjedu u 2 , Gošk znamo i sami kako smo 1 bod uzeli , više sretno nego spretno , Sloga nas je odlučila od fudbala a Igmanu smo zabili u 90-toj (autogol).Borac i Siroki u gostima je ok bilo , trebali smo prve uzeti a 2 makar bod uzeti.Međutim nekako , nemamo kontrole kad igramo u gostima , ostaje nam još Zvijezda 09 i Posušje od tog donjeg dijela tabele.
Međutim na strani smo jako loši , Tuzlu smo odigrsli dobro 1 poluvrijeme i spašavali pobjedu u 2 , Gošk znamo i sami kako smo 1 bod uzeli , više sretno nego spretno , Sloga nas je odlučila od fudbala a Igmanu smo zabili u 90-toj (autogol).Borac i Siroki u gostima je ok bilo , trebali smo prve uzeti a 2 makar bod uzeti.Međutim nekako , nemamo kontrole kad igramo u gostima , ostaje nam još Zvijezda 09 i Posušje od tog donjeg dijela tabele.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Surreal je napisao/la: ↑29 okt 2023, 14:09Bukvalno svaka ekipa u ligi bi jedva dočekala da u ekipi ima Ziljkića, ali ono za nas je on prosjek. Kada bi takav igrač imao kontinuitet sigurno ne bi igrao u jednoj od lošijih liga u Evropi, smanjite očekivanja malo.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ne pada mi na pamet da naseg Ziljkica pljujem, ili bilo kog igraca. Ali kad je nesto za reci, bolje je to uraditi. Istina nekad boli ali je bolja od najljepse lazi.
Ziljkic moze kad hoce, nema dileme.
Kad je onako fanatican i srcan sigurno i u krizi, depresiji nema mjere.
Tako da, glavu gore. Kapiten si Fk Sarajeva, posljedni koji sebi to smije dozvoljavati.
Fale one, kad se promjenom pravca i varkom tijela namjesti na desnu i ubije pauka u dalji ugao.
Isto tako i Penaranda se mora vise usmjeriti, obuzdati. On bi da pokaze momentalno sta zna a ne ide to. I onda imas one solo dionice bez smisla gdje ce mu neki mesar samo nogu iz uda otkinuti.
Treba da se rastereti da igra normalan fudbal, timski gdje ce se sigurno naci i u boljoj situaciji za pokazati svoje znanje. I samim tim ce biti korisniji. Ovako nazor nista.
Mulalic lose izdanje, ali ne krivim ga. Duze vremena nije igrao pa treba da udje u formu.
Umjereni u kritikama. pisalo se svasta za Francisa pa vidi sad belaja. Kako fali.
Ugl, dolazi nam ekipa kojoj trebamo prepustiti ulogu favorita.
Napuniti Kosevo u skladu ocekivanja.
Zorane Kvrzicu welcome
Ziljkic moze kad hoce, nema dileme.
Kad je onako fanatican i srcan sigurno i u krizi, depresiji nema mjere.
Tako da, glavu gore. Kapiten si Fk Sarajeva, posljedni koji sebi to smije dozvoljavati.
Fale one, kad se promjenom pravca i varkom tijela namjesti na desnu i ubije pauka u dalji ugao.
Isto tako i Penaranda se mora vise usmjeriti, obuzdati. On bi da pokaze momentalno sta zna a ne ide to. I onda imas one solo dionice bez smisla gdje ce mu neki mesar samo nogu iz uda otkinuti.
Treba da se rastereti da igra normalan fudbal, timski gdje ce se sigurno naci i u boljoj situaciji za pokazati svoje znanje. I samim tim ce biti korisniji. Ovako nazor nista.
Mulalic lose izdanje, ali ne krivim ga. Duze vremena nije igrao pa treba da udje u formu.
Umjereni u kritikama. pisalo se svasta za Francisa pa vidi sad belaja. Kako fali.
Ugl, dolazi nam ekipa kojoj trebamo prepustiti ulogu favorita.
Napuniti Kosevo u skladu ocekivanja.
Zorane Kvrzicu welcome
- 1 9 4 6 -
- JuricaSpindl
- Kontakt:
A što Viveros ne igra? 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ziljkic je mahalski igrac. Ne mislim to kao neku uvredu, ali on s razlogom nije napravio neku jacu karijeru vani. Prvi i najveci problem mu je sto se sporo rjesava lopte. Covjek uvijek ima ne jedan nego tri dodira viska. Znaci dobar, koristan i opasan igrac za ovu ligu, ali nije igrac koji se uklapa u Rozmanovu viziju fudbala. Isto kao sto se ne uklapa jedan Vrancic (mada on iz drugih razloga), koji je ekstra klasa.
Niti je kakva drama, niti upirem prstom u nekoga niti bih nekoga tjerao jer ima struka koja je kompetentna za tako nesto. Vjerujem Simonu cak i da napravi niz od 5 ovakvih utakmica. Ali nekako ne mogu da se otmem razmisljanju, ili sam pod utiskom prethodnih cvrstih utakmica, da kao da smo dosli da izgubimo. Da ne mozemo prici golu na 20 metara, a ne jos da nesto napravimo. Sve znam i gledao sam los teren, grub protivnik do mjere fizickog obracuna sa nasom klupom jer su nasrtali. Simon je govorio da ce biti oscilacija i da i tada treba podrska, ali zaista da se juce nista nije moglo sastaviti osim ponekad 2 pasa mi je nekako nedokucivo. Ni duel sa kojim teren nema veze se nije veselo uzeo. O tom po tom, niti sta slutim niti bih izmisljao teorije. Onako mi je ne bas toliko tesko palo, sam sebe ubjedjujem u neke stvari. Mislim da cemo protiv Borca biti ekipa koja ni jednim detaljem nece liciti na onunod juce. Valjda los dan, sta li…..
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jednostavno greska trenera u postavci. Desava se i puno boljim trenerima, puno jacim ekipama, u jacim ligama. Jagodic je doktorski odradio utakmicu dok je Simon podbacio. Nema tu neke misterije, niti treba ulaziti u neka teoretisanja. Idemo dalje.moram je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:33Niti je kakva drama, niti upirem prstom u nekoga niti bih nekoga tjerao jer ima struka koja je kompetentna za tako nesto. Vjerujem Simonu cak i da napravi niz od 5 ovakvih utakmica. Ali nekako ne mogu da se otmem razmisljanju, ili sam pod utiskom prethodnih cvrstih utakmica, da kao da smo dosli da izgubimo. Da ne mozemo prici golu na 20 metara, a ne jos da nesto napravimo. Sve znam i gledao sam los teren, grub protivnik do mjere fizickog obracuna sa nasom klupom jer su nasrtali. Simon je govorio da ce biti oscilacija i da i tada treba podrska, ali zaista da se juce nista nije moglo sastaviti osim ponekad 2 pasa mi je nekako nedokucivo. Ni duel sa kojim teren nema veze se nije veselo uzeo. O tom po tom, niti sta slutim niti bih izmisljao teorije. Onako mi je ne bas toliko tesko palo, sam sebe ubjedjujem u neke stvari. Mislim da cemo protiv Borca biti ekipa koja ni jednim detaljem nece liciti na onunod juce. Valjda los dan, sta li…..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO PROTIV ČETALJA!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
momci moraju biti hladne glave
ako kome treba yebat majku mi smo tu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, perodeformero, Vanja8, Zizou i 56 gostiju.