NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
A sta je biki na istoku kada je hitna pomoc intervenisala
Pozlilo nekome pa je trebala intervencija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda, i ako smo u prvom poluvremenu trebali zabiti bar jedan od ona dva zicera. Celik osim stative nista nije pokazao.
Sad u Tomislavgrad, bod bi bio kao Bihac !!!
Sad u Tomislavgrad, bod bi bio kao Bihac !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svaka cast na pobjedi i generalno na ljudskosti. Nemojte samo dopustati da se koristiti onakvim trikovima poput onog malog jer to samo kvari sliku, a divni ste ljudi.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Mora da je mali to vidio negdje na tvuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:25Svaka cast na pobjedi i generalno na ljudskosti. Nemojte samo dopustati da se koristiti onakvim trikovima poput onog malog jer to samo kvari sliku, a divni ste ljudi.
Jbs to nije ukrao 10 minuta, sretno vama dalje, vidimo se u Zenici aBd
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nije on ukrao nista, samo je potegao zivac. Nije mu to bio prvi bezobrazluk na utakmici, ali nebitno. Ne bi to nista promjenilo, samo se bezveze zakuhalo. Uglavnom, osim igre Celika, super dan.
Celik!3,2,2.
Bacanje predmeta vam nije trebalo,ali sve u svemu sve dobro osim rezultata.Lijep dan proveli u gradu,setali sa obiljezjima,nije bilo problema...Igra uzasna,teren I vjetar ne dopustaju da se igra razvije,ali zasluzena pobjeda nema prigovora!Vama bujrumnebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:54Mora da je mali to vidio negdje na tvuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:25Svaka cast na pobjedi i generalno na ljudskosti. Nemojte samo dopustati da se koristiti onakvim trikovima poput onog malog jer to samo kvari sliku, a divni ste ljudi.
Jbs to nije ukrao 10 minuta, sretno vama dalje, vidimo se u Zenici aBd
I da nisu ,,ukradene,, minute ne bi vam pomoglo, slabija ekipa odavno nije došla bili ste zreli za 2 3 gola jos alii...
Nama je bitno da su se neki probudili trgnuli malo, Zaric je pregorio ubio se totalno da su svi kao on bilo bi svasta...
Stojnic iako mi nije sjeo na prvu momak jede malu djecu u duelima ali kondicija slaba.
Po onom juce izvuci cemo se nekako jbg ali treba jos jedan napadac trebaju 2 špica da se zavrse napadi golom a ne kornerom, Ensar je sebican u nekim situacijama gdje se utakmica moze rjesit sa 3 4 dodira al driblanje pa neprecizan sut je imao 2 3 puta i onda strepimo do 90+ minute
Nama je bitno da su se neki probudili trgnuli malo, Zaric je pregorio ubio se totalno da su svi kao on bilo bi svasta...
Stojnic iako mi nije sjeo na prvu momak jede malu djecu u duelima ali kondicija slaba.
Po onom juce izvuci cemo se nekako jbg ali treba jos jedan napadac trebaju 2 špica da se zavrse napadi golom a ne kornerom, Ensar je sebican u nekim situacijama gdje se utakmica moze rjesit sa 3 4 dodira al driblanje pa neprecizan sut je imao 2 3 puta i onda strepimo do 90+ minute
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti toliki broj protivnickih navijaca, sve bi dao da se to desava cesto, da se nadglasavamo. Ali nadati se nekom boljem sutra pa da ce sve ovo biti cesci slucaj.
da je se nama konsolidovat pa napadat pl vrijeme jenebeskasila je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:17Lijepo je vidjeti toliki broj protivnickih navijaca, sve bi dao da se to desava cesto, da se nadglasavamo. Ali nadati se nekom boljem sutra pa da ce sve ovo biti cesci slucaj.
zamisli onda tu festa stalno ko god dodje..
Isto, jucer sam bas uzivao na utakmici, a i prije utakmice po gradu vidim Robijase. Fino sto su ljudi uzivali u gradu, niko im rijec nije rekao, tako i trebanebeskasila je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:17Lijepo je vidjeti toliki broj protivnickih navijaca, sve bi dao da se to desava cesto, da se nadglasavamo. Ali nadati se nekom boljem sutra pa da ce sve ovo biti cesci slucaj.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam da li su ljudi primijetili ali Zarić od 60 minuta traži izmjenu da ne može više igrati jer je povrijedio preponu, a Žerić mu govori možeš igraj. Jedno 10 puta je momak tražio da izađe i dok ga na nosilima nisu iznijeli u 85min igrao je.Bihac1299 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:11I da nisu ,,ukradene,, minute ne bi vam pomoglo, slabija ekipa odavno nije došla bili ste zreli za 2 3 gola jos alii...
Stvarno ne korektno od stručnog staža da su pustili da se momak još više povrijedi...
Pa i Krajišnici su u Zenici svoji na svome pa ne vjerujem da je iko od Robije i sumnjao u dobrodošlicu u Bihać.
Ma nije to bilo ni upitno, nego jbg rijetkost je da ima gostujucih navijaca u Federalci, pogotovo u ovom broju kao sto ste vi bili. Zadnji koji su nam dosli su ovi iz Olova, bilo je i par momaka iz Kaknja prije nekoliko kola. Volio bih da je cesca pojava

Inshallah da se vi vratite u PL pa će vam takve utakmice biti standardna pojava.
Sta je sa Burazorom zasto ne igra gledam Ðanana Isaka iz Bratstva Krupa trebalo bi ga dovesti nazad
Bojan nije ni potpisao, pao covjek ljekarski. Ima problema sa srcem.
Ma nema od toga nista makar 3-4 godine sljedece, nazalost
U 2 ligi Zapad imas bar 6-7 igraca iz ekipa sa USK koji nista losiji nisu od ovih koje imamo.
Ishak Đanan (26)Bratstvo Krupa
Adnan Ljutic (27) Bratstvo Krupa
Alen Ibrisimovic (29) Bratstvo Krupa
Samir Jasarevic (25) Vitez Buzim
Demir Jakupovic (27) Podgrmec
Krajina Cazin ima 1-2 koji sigurno mogu koristiti i nama.
Svi su oni vec bili kod nas ali sto ne probati ponovo, samo je pitanje imaju li oni zelje, pogotovo Ibrisimovic i Jasarevic.
Treba malo razmisliti o ovim igracima sa USK.
Ishak Đanan (26)Bratstvo Krupa
Adnan Ljutic (27) Bratstvo Krupa
Alen Ibrisimovic (29) Bratstvo Krupa
Samir Jasarevic (25) Vitez Buzim
Demir Jakupovic (27) Podgrmec
Krajina Cazin ima 1-2 koji sigurno mogu koristiti i nama.
Svi su oni vec bili kod nas ali sto ne probati ponovo, samo je pitanje imaju li oni zelje, pogotovo Ibrisimovic i Jasarevic.
Treba malo razmisliti o ovim igracima sa USK.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 9 gostiju.