Ne daj se ledeni.

Moderator/ica: GracanicaAA
Kako si mislio spustit, fino sam te nabio nogom za sva vremena.
To sto tebi slike salju, ne znaci da je i drugima tako. Student, neki od nas imaju zivot, nismo kao ti.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:04Ako ti neko pošalje sliku iz Bihaća, sa stadiona ili kafića i restorana, to ne znači da si i ti tamo. Budi pozdravljen frustrirani.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:02Ocigledne frustracije. Ja udjem na forum izmedju kafa na Uni, a vi isto ponavljate. Sta je to nego frustracije?![]()
Argumentovano popišan jer si napisao student.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:47To sto tebi slike salju, ne znaci da je i drugima tako. Student, neki od nas imaju zivot, nismo kao ti.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:04Ako ti neko pošalje sliku iz Bihaća, sa stadiona ili kafića i restorana, to ne znači da si i ti tamo. Budi pozdravljen frustrirani.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:02Ocigledne frustracije. Ja udjem na forum izmedju kafa na Uni, a vi isto ponavljate. Sta je to nego frustracije?![]()
![]()
Argumentovano popisan. P(L)acenik iz Tuzle.
Kralju, da i to usput riješimo.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:22Ljudi ovde raspravljaju oko slobode i čelika a nevide da Stupčanica korača ka premijer ligi lagano
Celik, Sloboda, Mladost za prvo mjesto
+ anđeo tuzla city
Prava prenosa skuplja od pl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.