Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
sto se tice muzike, 20-te su zasad ubjedljivo najgore, kolika razlika u kolicini popularnih pjevaca, grupa, producenata koji izbacuju kvalitetne nove stvari u odnosu na prethodne dvije decenije (mislim na svjetsku muziku a ne na bugarski melos kod nas)
filmska industrija je odavno na aparatima, a muzicka je na dobrom putu da zavrsi na istim
filmska industrija je odavno na aparatima, a muzicka je na dobrom putu da zavrsi na istim
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
jel čitao neko knjigu, ovaj trejler me zainteresovao pa me zanima isplati li se čitati
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
naleti na fb na to al ja skonta za cecin koncert u istocnom valjda sinoc plakat ispred zetre za cecin pa onda njena izjava da nema ovlasti da zabranikontrasviju je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:39Uspjela je prekucati i Komšića po broju populističkih izjava i objava. A to nije mala stvar, pogotovo kada se uzme u obzir da joj politička karijera traje svega tri godine. Svaka čast, nema šta![]()

Večeras je prva epizoda, baš me zanima kako će izgledati, u Veneciji su bili oduševljeni.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sta je ovo pokazase cijelu seriju u traileru

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Naša kinematografija bi trebala snimiti film o Mevlidu Jašareviću. Ali bez zayebancije ovo mislim, naravno, uz par dodanih scena i radnji kako ga policija na kraju zaustavlja i spasava zivote nevinih prolaznika. Bio bi to dobar film, pogotovo jer je istinit događaj
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ASD
- Kontakt:
Jel još dolaze poike na whatsupu od nepoznatih osoba, zadnjih par dana?
- numanumaye22
- Kontakt:
Bila bi komedija, 5 kombija punih specijalaca kruzili oko lika sa jednom puskicom koji je pucao po zidu americke ambasade. Trebalo im punih 45 minuta da ga savladaju. To je vec pola filma.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:04Naša kinematografija bi trebala snimiti film o Mevlidu Jašareviću. Ali bez zayebancije ovo mislim, naravno, uz par dodanih scena i radnji kako ga policija na kraju zaustavlja i spasava zivote nevinih prolaznika. Bio bi to dobar film, pogotovo jer je istinit događaj

Ko uzima u Starom Gradu ? Kakve su prognoze ?
it's football day
- Marsal
- Kontakt:
Mogli smo napraviti dobar film o masi nekih slučajeva. Evo meni prvi pada na pamet onaj slučaj o Lionelu Dumontu, francuskom obavještajcu koji je u Zenici ubio policajca prilikom pljačke benzinske pumpe, a kasnije tokom akcije hapšenja nekoliko njih ranio.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:04Naša kinematografija bi trebala snimiti film o Mevlidu Jašareviću. Ali bez zayebancije ovo mislim, naravno, uz par dodanih scena i radnji kako ga policija na kraju zaustavlja i spasava zivote nevinih prolaznika. Bio bi to dobar film, pogotovo jer je istinit događaj
U razmjeni vatre policija ubila neku ženu što je bila sa njim, a njega ranila. Imaju snimci obračuna na youtubeu, policija ga vuče ko kera niz stepenice, onaj ga šamara jedan

Kasnije pobjego iz zatvora u Sarajevu, pa iz države, uhapšen u Japanu.
Oni sa slabijim stomakom nek ne gledaju:
Na kraju lik govori pred kamerom:"Ubio sam jednog, jedan svezan"

Ovdje od 57:00 do 57:25 pogledajte kako je nekad policija bila srdačna, onaj ga šamara onaj govori pred kamerom "Ubijte ga"
Eh eto, dodaš malo drame i napraviš top akciju. Treba Rami predložit, naće on sigurno neka sredstva

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
sav taj slucaj u vezi njega je tolika misterija da je to nevjerojatno takav lik takva sranja napraviti bas ludiloMarsal je napisao/la: ↑29 okt 2023, 14:43Mogli smo napraviti dobar film o masi nekih slučajeva. Evo meni prvi pada na pamet onaj slučaj o Lionelu Dumontu, francuskom obavještajcu koji je u Zenici ubio policajca prilikom pljačke benzinske pumpe, a kasnije tokom akcije hapšenja nekoliko njih ranio.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:04Naša kinematografija bi trebala snimiti film o Mevlidu Jašareviću. Ali bez zayebancije ovo mislim, naravno, uz par dodanih scena i radnji kako ga policija na kraju zaustavlja i spasava zivote nevinih prolaznika. Bio bi to dobar film, pogotovo jer je istinit događaj
U razmjeni vatre policija ubila neku ženu što je bila sa njim, a njega ranila. Imaju snimci obračuna na youtubeu, policija ga vuče ko kera niz stepenice, onaj ga šamara jedan![]()
Ovdje od 57:00 do 57:25 pogledajte kako je nekad policija bila srdačna, onaj ga šamara onaj govori pred kamerom "Ubijte ga"
Eh eto, dodaš malo drame i napraviš top akciju. Treba Rami predložit, naće on sigurno neka sredstva![]()
a steta sto ukinuse ovakvu semu boja na policijskim autima

- VensanKasel
- Kontakt:
Sve sam to pratio , Senad Avdić pisao stalno o njima u Slobodnoj Bosni . Kakav crni bijeg , naši klošari ga pustili . Eto ti tada države , ubiješ policajca i pomognu ti u "bijegu" ...Robust je napisao/la: ↑29 okt 2023, 14:49sav taj slucaj u vezi njega je tolika misterija da je to nevjerojatno takav lik takva sranja napraviti bas ludiloMarsal je napisao/la: ↑29 okt 2023, 14:43Mogli smo napraviti dobar film o masi nekih slučajeva. Evo meni prvi pada na pamet onaj slučaj o Lionelu Dumontu, francuskom obavještajcu koji je u Zenici ubio policajca prilikom pljačke benzinske pumpe, a kasnije tokom akcije hapšenja nekoliko njih ranio.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:04Naša kinematografija bi trebala snimiti film o Mevlidu Jašareviću. Ali bez zayebancije ovo mislim, naravno, uz par dodanih scena i radnji kako ga policija na kraju zaustavlja i spasava zivote nevinih prolaznika. Bio bi to dobar film, pogotovo jer je istinit događaj
U razmjeni vatre policija ubila neku ženu što je bila sa njim, a njega ranila. Imaju snimci obračuna na youtubeu, policija ga vuče ko kera niz stepenice, onaj ga šamara jedan![]()
Eh eto, dodaš malo drame i napraviš top akciju. Treba Rami predložit, naće on sigurno neka sredstva![]()
a steta sto ukinuse ovakvu semu boja na policijskim autima![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nekim stvarima zaista nije mjesto na forumu.
Svakako da je bolje da se priča o našim bh.ponosima.
Svakako da je bolje da se priča o našim bh.ponosima.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čengić ne bi trebao imati većih problema
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Odziv birača na redovnim biračkim mjestima do 15:00 sati je 21,54 posto. Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine će prve preliminarne rezultate objaviti večeras do 22:30 sati na internet stranici www.izbori.ba", navedeno je.
Biračka mjesta su otvorena u 07:00, a zatvaraju se večeras u 19:00 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Preseravanje valaj