FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci, po nama, visak su nam dva lijeva krila i rezervni napadac.
Nista, dovesti novu dvojicu po lijevoj strani i jos jednog Renana, da igra 20 minuta, dovoljno kvalitetnog, ali da bude zadovoljan klupom i igranjem po 20 minuta.
Sreca, ne odlucujemo mi koga otjerati, zato postoji strucni stab.
Neka otpisu koga misle da trebaju, ostave koga zele, nase je da podrzimo.
Nista, dovesti novu dvojicu po lijevoj strani i jos jednog Renana, da igra 20 minuta, dovoljno kvalitetnog, ali da bude zadovoljan klupom i igranjem po 20 minuta.
Sreca, ne odlucujemo mi koga otjerati, zato postoji strucni stab.
Neka otpisu koga misle da trebaju, ostave koga zele, nase je da podrzimo.
Ako smo već krenuli otpisivat mogli su i Čatakovića i Traku, koji iz utakmice u utakmicu dokazuju da pojma nemaju. Da ne pričam o nespremnim Penarandom i Aničiću. Nebitno bilo i prošlo dabogda na dobro izašlo. U januaru opet dovodimo dosta pojačanja to je jasno.
Malo se prespavalo još sat duže nije loše
@Osttribine ok da ne idemo dalje.
Šta sve izčita od sinoc bolje ne ulaziti u rasprave ok forum je ima svako pravo na mišljenje i da napiše ali da se ovoliko razlikujemo kao navijači ne mogu da vjerujem (mislim.prilikom poraza) do te mjere idemo da ljudi postavljaju statuse ovog propalog novinara kome je mentor "kolega Hadžić"
@Osttribine ok da ne idemo dalje.
Šta sve izčita od sinoc bolje ne ulaziti u rasprave ok forum je ima svako pravo na mišljenje i da napiše ali da se ovoliko razlikujemo kao navijači ne mogu da vjerujem (mislim.prilikom poraza) do te mjere idemo da ljudi postavljaju statuse ovog propalog novinara kome je mentor "kolega Hadžić"
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako Pena okrenu onu dvojicu kod aut linije

Ima jako puno škarta u ekip, a izgleda i nezadovoljnih. Nažalost nikako da pravo ubodemo sa nekoliko igrača da ostanu duži period. Ovo više nije samo stvar kvalitete nego stvar adaptacije i mentaliteta. Dovodimo stalno igrače koji nisu psihički spremni na pritisak i na konstantu. Ne mogu izdržati 2,3 utakmice na nivou. Tu realno i trener ne pomaže puno, nije on babysitter, njegovo je da ih digne, međutim oni trebaju znati šta i koliko mogu, ovi izgleda ne mogu puno. Ova sezona može biti pokazatelj i za narednu koju računamo kao borbu za titulu, sa nekolicinom ovih igrača nema šanse, nisu oni dorasli tome.

7(sedam!) utakmica bez učinka za našeg kapitenčinu. 0 golova i 0 asistencija. A najveći je potrošač lopti u ekipi, ne igra defanzivu, ne kreira šanse, ništa. Sramota, baš velika sramota.
Ovo treba pod hitno u januaru prodati dok se može izvući još neka kinta, nikad mi sa njim nećemo bit ozbiljna ekipa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni osim statistike tu pada u oči i broj minuta na terenu, da lik nije spreman da izdrži 80+ minuta na terenu.
Kada vratiš utakmicu i pogledaš pristup,.mislim da smo mi trebali/morali da izgubimo. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Ja da se pitam:Trako,Anicic,Vrancic,Penaranda,Catakovic dovidjenja.Mogu i obrazloziti za svakoga ali mislim da nema potrebe.Bosniak10 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 08:47Ako smo već krenuli otpisivat mogli su i Čatakovića i Traku, koji iz utakmice u utakmicu dokazuju da pojma nemaju. Da ne pričam o nespremnim Penarandom i Aničiću. Nebitno bilo i prošlo dabogda na dobro izašlo. U januaru opet dovodimo dosta pojačanja to je jasno.
Ziljkic ako nastavi ovim tempom takodjer
Sahinovic prva ponuda sto stigne taman bilo 200k,cao
Golman,stoper,centralni i prednji vezni-moranje
Zainteresovano krilo,jaci joker napadac koji ne syebe 8/10 utakmica-bilo bi lijepo
5-6 odlazaka i 5-6 dolazaka max sasvim ok.Nece bit vise od toga siguran sam.
Dati Simonu da radi sta hoce i sta misli
X-Rogic
Beganovic-Mulalic
Durakovic-Radovic
X-Celik
Djurickovic-Soldo
Buljubasic-Julardzija
X-Mustafic
X-Avramovski
X-Andjusic
Hasic-Kyeremeh
Renan-X
+Zeljkovic
Volio bi da ovako nekako udjemo u proljetni dio sezone.Neke prodas,neke raskines i eto.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 okt 2023, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U 60. minuti, naš bek već počinje igrati 1 na 2 sa protivnicima jer on nema snage da se vrati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Slina kvazibosnjacka, sad ce on ljiljane nabit na ruku da kupi navijace. Sutra u Zrinjski da ode, bana Jelacica bi istetovirao na celo.bodi123 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:04
7(sedam!) utakmica bez učinka za našeg kapitenčinu. 0 golova i 0 asistencija. A najveći je potrošač lopti u ekipi, ne igra defanzivu, ne kreira šanse, ništa. Sramota, baš velika sramota.
Ovo treba pod hitno u januaru prodati dok se može izvući još neka kinta, nikad mi sa njim nećemo bit ozbiljna ekipa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Znam. Pa onda od takvog krila mi nemamo puno koristi. Počeo ga je Rožman klupirati jer nije produktivan na terenu.
Jes **** majku, omrzo mi je lik haos, kad mu vidim onu njušku nemam 3 dana napredak. Tačno vidiš što se nikad nije pomjerio iz regiona, ovakvi igrači na zapadu u ozbiljnijim ligama dobiju ispisnicu iz kluba poslije 3 utakmice, pa je staroj svojoj meljaj i usporavaj svaki napad. Da on zna driblat pa hajde, lik nema nikakve efikasnosti, spor, nejak, nikakav.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:29Slina kvazibosnjacka, sad ce on ljiljane nabit na ruku da kupi navijace. Sutra u Zrinjski da ode, bana Jelacica bi istetovirao na celo.bodi123 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:04
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ljudi lahko je pisati ovog prekrizi, ovog dovedi ne ide to bas tako. Treba to neko platiti, sad imaš 3-4 koje masno plaćaš a ne igraju i ako raskineš opet penale plaćaš. Mirvic ulaze i ima novca al ne znam koliko je baš spreman dovoditi svaku polusezonu 6 novih igraca a raskidati na svoju stetu s ovim sto sad imamo.
Na temi ništa novo, jedan kiks - ide rastjerivanje pola ekipe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja necu nikog tjerati ali od prvog do zadnjeg svi su juce zakazali. Kao neko ko je bio na utakmici vidio sam da im je zalaganje bilo 0 bodova i da osim onog rezultata bolje zasluzili nismo. Nismo se adaptirali na njihovu igru i igraca i logican slijed dogadjaja je 3-0 za domacina. Preskakat igru dugim loptama je bio totalni promasaj ako uzmes u obzir da su im dva stopera visa od 4 metra. Bilbija nam je toliko navlacio da sam se osjeco kao da smo borac
. Horde prekucale igricu
Pohvala za Dobojlije nikakvih problema nije bilo, tako da sam se osjecao kao u Tesnju 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bas

Jedan mjesec psuju mirvicu ako pristane da proda ziljkica za samo 500 hiljada eura, drugi mjesec ga tjeraju. Dijagnoza
NEMA NAZAD
Ima li jos onih Turaka sto su trazili Ziljkica?
Daj ga sada u pola cijene. Naravno, sada ga nece ni oni niti bilo ko.
Sramotno je sta pruza na terenu, vec 6-7 utakmica minimum.
I ovo sto udje sa klupe, bukvalno ti eliminise lijevu stranu totalno. I beka i sve.
Daj ga sada u pola cijene. Naravno, sada ga nece ni oni niti bilo ko.
Sramotno je sta pruza na terenu, vec 6-7 utakmica minimum.
I ovo sto udje sa klupe, bukvalno ti eliminise lijevu stranu totalno. I beka i sve.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema trenutno ali evo neko je izvukao statistiku kad je bio u formi. Od 17 golova Sarajeva on je učestvovao u 14 što je iznad fenomenalnog.bodi123 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:40Jes **** majku, omrzo mi je lik haos, kad mu vidim onu njušku nemam 3 dana napredak. Tačno vidiš što se nikad nije pomjerio iz regiona, ovakvi igrači na zapadu u ozbiljnijim ligama dobiju ispisnicu iz kluba poslije 3 utakmice, pa je staroj svojoj meljaj i usporavaj svaki napad. Da on zna driblat pa hajde, lik nema nikakve efikasnosti, spor, nejak, nikakav.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:29Slina kvazibosnjacka, sad ce on ljiljane nabit na ruku da kupi navijace. Sutra u Zrinjski da ode, bana Jelacica bi istetovirao na celo.bodi123 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:04
Mene on prvog nervira i generalno igrači koji meljaju loptu smatram da nisu kapacitet za nešto više ali on nama može itekako pomoći ako se vrati na staro. Postavio si sliku koliko dugo nije zabio gol i asistirao, da izlazi ranije jer ne može izdržati a i dalje je 3. najbolji strijelac i dijeli 3. mjesto u asistencijama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
20.07.2023 - 29.10.2023
Sta ste ocekivali da ce se desiti za ovaj period? Mlatili promicatelje euro vrijednosti, kone rasuli. Bojac rasuli tamo.
Sta ste ocekivali da ce se desiti za ovaj period? Mlatili promicatelje euro vrijednosti, kone rasuli. Bojac rasuli tamo.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!