Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ćelik - Tomislav 2-2
FK SKOBODA - Tomislav 4-1
Golema si Slobodo
FK SKOBODA - Tomislav 4-1
Golema si Slobodo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I bivsi trener celika Duvnjak, veceras na Tusnju bodrio Slobodu... U Zenici minus 15,jos smo im se makli proso kolo da ne bi isli u drugu federalnu, ma dat cemo vam i na proljece ako zatreba. Nismo mi vi.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ovako pišu navijači Černobilske prćije :

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Čelik tone sve dublje, Sloboda se pobjedom protiv Tomislava učvrstila na prvom mjestu
Tuzlaci su sasvim zasluženo poveli u 35. minuti susreta preko Kenana Dervišagića što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.
U nastavku je gostujući sastav izjednačio rezultat preko Petra Banovića da bi u 68. minuti novu prednost domaćima donio Said Husejinović, a 11 minuta kasnije novi gol za domaće je postigao Kenan Dervišagić.
Tu nije bio kraj golovima na ovoj utakmici budući da je u 82. minuti susreta Haris Dilaver postigao novi gol za Tuzlake i postavio konačan rezultat utakmice.
Od ostalih rezultata izdvojimo novi poraz zeničkog Čelika kome nije pomoglo ni imenovanje Darija Damjanovića na mjesto novog šefa stručnog štaba.
Jedinstvo je savladalo sastav sa Bilinog polja rezultatom 1:0, a gol odluke je djelo Perice Guskića iz 57. minute susreta.

Velika, velika, ogromna Sloboda iz Tuzle!
Tuzlaci su sasvim zasluženo poveli u 35. minuti susreta preko Kenana Dervišagića što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.
U nastavku je gostujući sastav izjednačio rezultat preko Petra Banovića da bi u 68. minuti novu prednost domaćima donio Said Husejinović, a 11 minuta kasnije novi gol za domaće je postigao Kenan Dervišagić.
Tu nije bio kraj golovima na ovoj utakmici budući da je u 82. minuti susreta Haris Dilaver postigao novi gol za Tuzlake i postavio konačan rezultat utakmice.
Od ostalih rezultata izdvojimo novi poraz zeničkog Čelika kome nije pomoglo ni imenovanje Darija Damjanovića na mjesto novog šefa stručnog štaba.
Jedinstvo je savladalo sastav sa Bilinog polja rezultatom 1:0, a gol odluke je djelo Perice Guskića iz 57. minute susreta.

Velika, velika, ogromna Sloboda iz Tuzle!

SLOBODA ILI NIŠTA
U donjem dijelu tabele, najposjećeniji u prosjeku, 7 gostujućih utakmica ni jedna nije bila ispod 100 robijaša, bila ona 20, 100 ili 300km udaljena, a bilo je tu 3 gostovanja od 300 + ljudi. Lekcija vjernosti 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad ce ti onaj sto nikad nije navijao reci kako je prvi red ovako, drugi red onako.
Pazi koji tupan moras biti. 100 ljudi pregazi 600 km da bodri tim i ti trazis mane.
Te ovih sa foruma nema, te ovaj ovo, te onaj ono, a momci samo jos jednom dokazali svoju vjernost svome klubu.
Helem nejse, mi svoju pricu guramo, vracanje dugova, stabilizacija kluba, a ovi sto ih zanimaju kratkorocni uspjesi neka slave. Divno je biti navijac Celika, pa i kad ne ide, a vidis drugove svoje kako dijele strast prema klubu. To ne moze nego da te motivise da ides jace i bolje. Zao mi je ovih sto to ne razumiju, ne znaju sta im u zivotu fali.

Pazi koji tupan moras biti. 100 ljudi pregazi 600 km da bodri tim i ti trazis mane.

Helem nejse, mi svoju pricu guramo, vracanje dugova, stabilizacija kluba, a ovi sto ih zanimaju kratkorocni uspjesi neka slave. Divno je biti navijac Celika, pa i kad ne ide, a vidis drugove svoje kako dijele strast prema klubu. To ne moze nego da te motivise da ides jace i bolje. Zao mi je ovih sto to ne razumiju, ne znaju sta im u zivotu fali.
Celik!3,2,2.
Eno sad se i na gostujuću posjetu vade, do jučer je bila domaća, sad kad to prekucavamo, onda se posvećuju gostujućoj posjeti.
Ponose se sa max 100 krezavih nadrogiranih jadnika koji dođu na utakmicu, navijaju 20 minuta, onda smišljaju način kako zakuhat s domaćinima, kako džoju ispušit, pa se rašire, pa se skupe, pa navijaju UUUU AAAA
Majko Božija.
Što je najjače ovi sa foruma i ne trebaju da se ponose s bilo čime jer i ne idu na utakmice. Čuj tale se za stream, da prate preko interneta.
Vi od nas trebate naučiti šta je vjernost, desi se da samo 2-3 momka u prosjeku propuste utakmicu Slobode, nebitno što nisu u kopu sa Fukarama. To je prava vjernost. A stream, duks iz fanshopa i ostale sitnice su smiješne za spominjat uopšte.

Ponose se sa max 100 krezavih nadrogiranih jadnika koji dođu na utakmicu, navijaju 20 minuta, onda smišljaju način kako zakuhat s domaćinima, kako džoju ispušit, pa se rašire, pa se skupe, pa navijaju UUUU AAAA

Što je najjače ovi sa foruma i ne trebaju da se ponose s bilo čime jer i ne idu na utakmice. Čuj tale se za stream, da prate preko interneta.

Vi od nas trebate naučiti šta je vjernost, desi se da samo 2-3 momka u prosjeku propuste utakmicu Slobode, nebitno što nisu u kopu sa Fukarama. To je prava vjernost. A stream, duks iz fanshopa i ostale sitnice su smiješne za spominjat uopšte.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Samo sabirajte ljude po tribinama, mi cemo bodove. Velika Sloboda iz Tuzle!
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Ja sam cijeli život kako pratim fudbal, mislio da se igra za neke bodove, golove, pobjede, mjesto na tabeli... I jbt onda skontam da se ustvari igra za to da li imaš 18 ili 118 ljudi koji vrište na tribini. E šta je ljudima mjerilo, znači sport se igra za broj ljudi koji vrište... Köln je jači od City-a, tom logikom.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ma šta ćeš to im je slamka spasa, samo što je i ona začepljena.
UUUU AAAA
Gdje je @Sky brat naš?
UUUU AAAA

Gdje je @Sky brat naš?

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Zanimljiva je činjenica da Čelik ima 3x više navijača u 400 km udaljenom gradu nego tuzlanska kurava u svom gradu na svom stadionu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moze li jadnije? Jeftini pokusaji provokacije su dokaz nemoci na tribinama. Ti bi guzice dao da sloboda ima 100 nadrogiranih jadnika u Bihacu kada bude igrala. Tim se moze kupiti, moze se kupiti i 10ak navijaca, kao sto vidimo iz primjera fuksi 1987 tuzla, ali se ne moze kupiti ovolika ljubav prema klubu.
Samo lazi i trolaj i dalje, a mi cemo da vas pisamo svaku utakmicu. Forum je totalno nebitan, kao sto se i vidi po fuksama. Otrovni na forumu, nevidljivi u kopu. Haman fukse otkrile neku novu ultra furku, biti nevidljiv na tribinu
Samo lazi i trolaj i dalje, a mi cemo da vas pisamo svaku utakmicu. Forum je totalno nebitan, kao sto se i vidi po fuksama. Otrovni na forumu, nevidljivi u kopu. Haman fukse otkrile neku novu ultra furku, biti nevidljiv na tribinu

Celik!3,2,2.
Još je zanimljivije da 100 nadrogiranih dandaraša najavljuju invazije a dođe ih na svoj stadion tek 30ak više od gostiju koji se i ne dižu toliko. Dodajmo i da dandaraši ne znaju da im klub može ispast iz fuckin Cvajte i da pojedini Zenićani nemaju ni za stream.
UUUUU AAAA

Ali, ali naših dođe više nego Fukara. Ali,ali Stupčanica će u PL.
Raspadaj se, raspadaj, malo Čelik. I povuci sa sobom dandaraše.

UUUUU AAAA

Ali, ali naših dođe više nego Fukara. Ali,ali Stupčanica će u PL.

Raspadaj se, raspadaj, malo Čelik. I povuci sa sobom dandaraše.

Zadnja izmjena: IceTea, dana/u 28 okt 2023, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Sjenjak i pr kluba im opsjednuti sa nama. Kad ste tako vec bolji, sto se trudite toliko dokazivati? Ah da, mladji brat se starijem uvijek dokazuje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Care, hajde iskreno, ti mi djeluješ neko koliko toliko pismen, reci ko je danas prvi spomenuo Fukare na tribini? Ko je počeo opet ovo? Ko se kome dokazuje?
Bukvalno niko ovdje nije ni rekao da ide u kop, neki su išli, više ne idu. Ali svakako da svi odemo na utakmicu Slobode i da time iskazujemo svoju ljubav prema klubu i vjernost. Nešto što ti i ostali ovdje nikada nećete imati.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:37Moze li jadnije? Jeftini pokusaji provokacije su dokaz nemoci na tribinama. Ti bi guzice dao da sloboda ima 100 nadrogiranih jadnika u Bihacu kada bude igrala. Tim se moze kupiti, moze se kupiti i 10ak navijaca, kao sto vidimo iz primjera fuksi 1987 tuzla, ali se ne moze kupiti ovolika ljubav prema klubu.
Samo lazi i trolaj i dalje, a mi cemo da vas pisamo svaku utakmicu. Forum je totalno nebitan, kao sto se i vidi po fuksama. Otrovni na forumu, nevidljivi u kopu. Haman fukse otkrile neku novu ultra furku, biti nevidljiv na tribinu![]()

Najgore je što ste toliko bezobrazni da se dičite sa dandarašima koji idu na utakmice i prave sranja, nema s kim nisu zakuhali. Djedove i nene na tribinama provociraju i gađaju, otpad ljudski. Ne znam gdje ste bili, a da su domaćini bili zadovoljni s vama. Ustvari s njima, pošto vi ne idete.

A navijanje, 0. 20 minuta se čuju, pa onda nešto tiho, pa UUU AAA, kao da su iz kaveza pušteni.

Gasiii se gasii mali čelik, a sa sobom nosi i dandaraše.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Evo @rb da ti pomognem, niko od nas ne spomene Robijaše, jedan čovjek spomene rezultat (što je ni blizu toga koliko je vas dočekalo naš kiks u Goraždu), kod nas prvi kadar sa Fukarama, ovaj odma počinje. I kažeš, mi se dokazujemo, daj ba...
-
- Kontakt:
Samo nek mi neko objasni, al da to ne budu zenićani, kakva je razlika izmedju ljudi koje prate i bodre ekipu kuci i na gostovanju od onih ljudi koji su u kopu tj onih "najvatrenijih".
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Po njihovoj logici, koliko sam ja skontao, važnije je da imaš 100 koji vrište nego 2500-3000 koji su tu "onako". Jer ovi prvi - vrište. Jaka stvar sigurno, pravo mjerilo veličine kluba.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:50Samo nek mi neko objasni, al da to ne budu zenićani, kakva je razlika izmedju ljudi koje prate i bodre ekipu kuci i na gostovanju od onih ljudi koji su u kopu tj onih "najvatrenijih".
Zašto Fukse Tuzla bojkotuju Slobodu?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.