napoleon72 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:53
Ma Penaranda je mentalno na nivou lika koji sa tekme reprezentacije ode na termin s rajom koja ima 40 godina i 20 kg viska. Pa uzme loptu i ne da ne nikom, ne smatra saigrace ravnopravnim za svoj nivo. On vjerovatno u glavi konta, sta cu ja nekom Mustaficu davat loptu. To se dalo vidjet protiv Zrinje kad naruzi Durakovica kao dijete jer mu nije dao loptu gdje je on zamislio.
Ma znali smo svi šta dovodimo, i Mirvić je sigurno znao(valjda nije toliko glup da je kontao da će Penaranda biti onaj igrač iz Granade), i ja sam siguran da je i doveden eto čisto onako, marketinški i da se malo kur.čimo njegovim imenom i parama koje smo dali, ono u fazonu može nam se, a ne da nas nešto unaprijedi i ne do bog da ga prodamo pa i zaradimo šta.
Od njega nema ništa, lik nema produkcije nikakve, osim tog penala sa Zrinjskim gdje je čini mi se Zlomislić ispao glup sve ostalo bez učinka, a ima već minuta pofino, nije malo. Tu je problem taj što si ti reko, on je u glavi mrtav igrač. Lik i dalje misli da je Ronaldo i neće uopšte da gleda na saigrače kao saigrače nego konta vidi sa kakvim ja levatima igram, ko kad neki što trenira lopte dođe na rekreaciju sa amaterima pa se zajebava i melja je do sabaha.
Svaki prijem lopte u njega je nekakvo okretanje oko ose, fintiranje, i ne gleda uopšte raspored saigrača i može li kome kakav pas dati, ja stvarno ne znam šta se u njega u glavi dešava, al ovo je živa katastrofa, odnos prema saigračima ne postoji. Lik igra sam za sebe, ne **** nikog ni 2 posto. Da je i kao takav makar u stanju da predribla 4 5 igrača i zabije nam gol, al ni to ništa, na prvi jači kontakt odmah pada i valja se po terenu, jednostavno bačene pare u bunar i zdravo.
Probati nekako dogovoriti neki raskid saradnje da nas ne odere puno ako je ikako moguće i završiti s njim, naći konačno nekog normalnog stranca koji nije bio u nebesima pa sad oživljava karijeru, nego ovakve ko Renan i Kyeremeh koji su željni dokazivanja i igre. Od ovih bivših zvijezda nema ništa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase