Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Seviljski brijači.izzo je napisao/la:Prvo nam Pedra sjebaše ,pa sad evo i Messia...jao seviljskih mesara![]()
![]()
Lijepi Mascherano...njega treba ubaciti da ima vraca istom mjerom...sa krvnicima samo krvnicki trebaLeader je napisao/la:Seviljski brijači.izzo je napisao/la:Prvo nam Pedra sjebaše ,pa sad evo i Messia...jao seviljskih mesara![]()
![]()
Pravda zadovoljena !Portillo je napisao/la:Isuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus Navaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Koja crna pravda,a nama gol iz slobodjaka sto nije priznat?to si zaboravioBlanco je napisao/la:Pravda zadovoljena !Portillo je napisao/la:Isuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus Navaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Ajmo ajmo evo Sevilla napada ovi se povukli u kataloniju od pritiska
ma volimo mi i tebe..Blanco je napisao/la:Pravda zadovoljena !Portillo je napisao/la:Isuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus Navaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Ajmo ajmo evo Sevilla napada ovi se povukli u kataloniju od pritiska
A da za to krivis svoju obranu a ne Sevillu? To vam se desava vec 2x za redom, s tim da u prvom slucaju protivnik nije imao nijednog suta a zabio jeTZ_BoY je napisao/la:PU jesu sugavi fujj jedan sut i gol .... nema veze idemo do pobijede ......
Ma nemoj se brinuti,sad ce te dobiti penal ( :T-MAC je napisao/la:iako je zabio gol(ni sam ne znam kako ono uvalja)..nisam do sada zadovoljan sa krkicem..a ni vilja me nije impresionirao do sada..
ima jos 15 minuta..sad treba zapet iz svih snaga,da se pobjede ovi ciganski mesari..
valdess...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.