La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Kome treba Mbappe.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Shategabri
- Kontakt:
Nestašica klasičnih napadača.
Nije se htjelo dovesti tek da imaš na broju nekog ko je po vokaciji napadač.
Za ovu sezonu tu je Joselu kao džoker s klupe i to je to.
Ne znam jel se planira možda da Mbappe igra nekakvog centralnog napadača?!
Koševo Zapad
Ima i toga ali eto Kanea su mogli zaganjati, cisto sumnjam da bi izabrao Bayern ispred Reala. Na mbappea sam i zaboravio, ako njega planiraju na devetku to objasnjava zasto niko nije doveden.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:23Nestašica klasičnih napadača.
Nema potrebe za traženjem alibija
Većina igrača Barselone misli da je 1-0 dovoljno
Ljudi su bili konkretniji, malo sretniji, ali da su inteligentniji, pa to ti je kao Barsa su Bošnje a real Ostatak svijeta. Ne može se porediti
Zaslužena tri boda, sve čestitke na hladnokrvnosti
Nek se dječurlija naguta još gorkih g:ovana, ne bi li od njih postali ljudi.
Ljudi su bili konkretniji, malo sretniji, ali da su inteligentniji, pa to ti je kao Barsa su Bošnje a real Ostatak svijeta. Ne može se porediti
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno, Kanea su mogli, al ne da Perez 100+ miliona za igrača od 30 godina. Tvrda glava. Realno bi lego ko budali šamar.enobarca je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:25Ima i toga ali eto Kanea su mogli zaganjati, cisto sumnjam da bi izabrao Bayern ispred Reala. Na mbappea sam i zaboravio, ako njega planiraju na devetku to objasnjava zasto niko nije doveden.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:23Nestašica klasičnih napadača.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pošteno.salkan je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:25Nema potrebe za traženjem alibija
Nekako na 1-1 bih rekao nezaslužen bod, al na kraju što kažeš na mentalitet zaslužena tri.
Koševo Zapad
Naravno, to sto ja malo trolujem je druga stvarsalkan je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:25Nema potrebe za traženjem alibija

Nakon Hazarda mislim da nikad ni neće dat te pare za nekog preko 28 godina.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:27Tačno, Kanea su mogli, al ne da Perez 100+ miliona za igrača od 30 godina. Tvrda glava. Realno bi lego ko budali šamar.enobarca je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:25Ima i toga ali eto Kanea su mogli zaganjati, cisto sumnjam da bi izabrao Bayern ispred Reala. Na mbappea sam i zaboravio, ako njega planiraju na devetku to objasnjava zasto niko nije doveden.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:23Nestašica klasičnih napadača.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Shategabri
- Kontakt:
Samo, nekako premalo vatre, previše mirna utakmica i na terenu u odnosu na nekad gdje je sve frcalo svih 90 min, jbt sjećam se Clasica gdje strepiš cijelu utakmicu, ovi iz Barse grizu ko pitbulovi, ne daju disati, onda s druge strane beskompromisni Ramo i kompanija, oa i onaj Clasico što uzesmo 0-4 nekako bledunjav... Ili je do mene... Starim šta li...
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pero iz svakog kiksa izvuče poukuemir18 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:33Nakon Hazarda mislim da nikad ni neće dat te pare za nekog preko 28 godina.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:27Tačno, Kanea su mogli, al ne da Perez 100+ miliona za igrača od 30 godina. Tvrda glava. Realno bi lego ko budali šamar.

Realno, sad u ekipi imaš najviše igrača što su siću koštali za sanašnje standarde.
Koševo Zapad
Kurvanjska i nezasluzena pobjeda na kraju, al hajd cestitam 

To je tako vec par godina. Opcenito mislim da je el clasico kao derbi izgubio na znacaju u citavom svijetu, ni blizu nema naboj kao nekad. **** te dan prije sa drustvom o el clasicu pricamo deset dana pred utakmicu, poslije utakmice podjebavanja trajala po mjesec dana a sad to niko i ne spomene.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:34Samo, nekako premalo vatre, previše mirna utakmica i na terenu u odnosu na nekad gdje je sve frcalo svih 90 min, jbt sjećam se Clasica gdje strepiš cijelu utakmicu, ovi iz Barse grizu ko pitbulovi, ne daju disati, onda s druge strane beskompromisni Ramo i kompanija, oa i onaj Clasico što uzesmo 0-4 nekako bledunjav... Ili je do mene... Starim šta li...
- Shategabri
- Kontakt:
Mogli bi malo krivicu adresirati i mlađim naraštajima, nek preuzmu malo od nas đuturumaenobarca je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:39To je tako vec par godina. Opcenito mislim da je el clasico kao derbi izgubio na znacaju u citavom svijetu, ni blizu nema naboj kao nekad. **** te dan prije sa drustvom o el clasicu pricamo deset dana pred utakmicu, poslije utakmice podjebavanja trajala po mjesec dana a sad to niko i ne spomene.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:34Samo, nekako premalo vatre, previše mirna utakmica i na terenu u odnosu na nekad gdje je sve frcalo svih 90 min, jbt sjećam se Clasica gdje strepiš cijelu utakmicu, ovi iz Barse grizu ko pitbulovi, ne daju disati, onda s druge strane beskompromisni Ramo i kompanija, oa i onaj Clasico što uzesmo 0-4 nekako bledunjav... Ili je do mene... Starim šta li...

Koševo Zapad
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta se cudite? Pa u tom trenutku je cijeli svijet gledao El Clasico, ali makar pola od tih ljudi je gledalo zbog Ronalda i Messija. Odlaskom njih su otisli i casual fanovi koji su gledali te tekme. Evo npr. ja nisam jos gledao tekmu La Lige od odlaska Ronalda iz Reala.
- Shategabri
- Kontakt:
Ima i toga, ali ne mijenja činjenicu da su Clasici u CR-Messi eri i ovo poslije nebo i zemlja kvalitetom.AshburtonG je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:47Sta se cudite? Pa u tom trenutku je cijeli svijet gledao El Clasico, ali makar pola od tih ljudi je gledalo zbog Ronalda i Messija. Odlaskom njih su otisli i casual fanovi koji su gledali te tekme. Evo npr. ja nisam jos gledao tekmu La Lige od odlaska Ronalda iz Reala.
Koševo Zapad
Novo rasisticko divljanje iberijskih cetnika na tribinama, nista neocekivano 

Čestitke Realu na zasluženoj pobjedi. Jude doktor.
Separatisti ove sezone 0 trofeja. Očajno izgledaju.

Separatisti ove sezone 0 trofeja. Očajno izgledaju.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.