La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
Re: La Liga
Da, bio. I to vrlo energican, u stilu Chimaeva, ali je i kaznjen...dok se na Cunin zahvat pravio englez.
I to je za 2-0,moras priznati ogromna razlika. Nadam se da nece biti to vazno poslije tekme. Za mene licno, sudjenje danas dobro, osim one situacije ostale su manje vise pod kontrolom.
⚽FK Garaže⚽
Dobar je sudija danas. Tu situaciju mozda nije dobro ni vidio ali to su morali ovi oz Var sobe dojaviti, ako mogu naravno, ne znam kako to funkcionise.
- Shategabri
- Kontakt:
Nakon dominantni 70min, ovo ce na kraju Real jos okrenuti. Moras iskoristit sanse kad ih dobijes, inace ide patnja.
Belinghama nije bilo nigdje, malo prostora dok je dobio i iskoristio ga je. Real dosad skoro svaki mec na njegov pogon.
Belinghama nije bilo nigdje, malo prostora dok je dobio i iskoristio ga je. Real dosad skoro svaki mec na njegov pogon.
⚽FK Garaže⚽
- Shategabri
- Kontakt:
Nerealan fudbaler.
- Shategabri
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Another TAP IN!!!!
Hey Judee
Hey Judee
Znaci jos jedan poguranac pisemo, penal za 2:0 i raspad sistema Reala, dobro to Perezu ide, mislim da se pogresnom timu sudi za aferu sa sudijama.
Jude i 10 random likova,hvala i Xaviju na uvodjenju Romeua 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
A ovo rušenje u drugom Camavinge hrvačkim zahvatom?
Perez nema nikakve transakcije prema sudijama za razliku od nekih.
Koševo Zapad
Jude Bellingham najbolji igrac planete. Hvala i dovidjenja.
I onda ovaj Vinicius place kad ga vrijedjaju. Daleko najodvratnija njuska u fudbalu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Simuliranje CamavingeShategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:13A ovo rušenje u drugom Camavinge hrvačkim zahvatom?
Perez nema nikakve transakcije prema sudijama za razliku od nekih.
Ah meraka u večeri rane.
Joselu i Bellingham najubitačniji tandem svih vremena.

Joselu i Bellingham najubitačniji tandem svih vremena.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Al da je Real usao u sezonu bez klasne spice, jos mi to ne ide u glavu. Toliko su bezopasni u napadu, ako se Viniju ne igra napad ne postoji. Sreca je pa imaju Belinghama, lik ce imati 25 golova do kraja sezone.
Kao sto sam prije i pisao, nadao sam se da ona greska nece utjecati na rezultat, na kraju nazalost ipak utjece i to direktno. Na 2-0, gdje je Real i ovako djelovao potpuno nemocan, vjerujem da bi krajnji rezultat bio itekako drugaciji.
Barca odlicna 70minuta do gola Judea, a onda nije to vise bilo onako poletno kao u prvom dijelu. Idemo dalje, sezona je duga, sa povratkom ovih povrijedjenih moze se itekako do titule. Samo Romeua drzati sto dalje od terena.
Zivim za dan da brazilskom majmuncetu neko slomi obje noge.
Barca odlicna 70minuta do gola Judea, a onda nije to vise bilo onako poletno kao u prvom dijelu. Idemo dalje, sezona je duga, sa povratkom ovih povrijedjenih moze se itekako do titule. Samo Romeua drzati sto dalje od terena.
Zivim za dan da brazilskom majmuncetu neko slomi obje noge.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.