FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 okt 2023, 17:37

Unisti nas Jeleskovic opet.Branite ga koliko hocete zaboli me ali on POJMA NEMA.Ubi nas frajer skroz.To sto smo osvojili duplu krunu nema veze sa njim.Ona ekipa bi osvojila taman da smo hodali po terenu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 28 okt 2023, 17:40

ovo su drvosjece prve klase
u tijelo igraca a loptu ako zakaci zakaci a sudija pustio to
kakva titula kakvi bakraci
imas dva ozbiljna igraca i to je to ostalo je prosjek il malo iznad prosjeka i za nasu ligu

veliki je hendikep ako Renan propusta protiv Borca
bez njega i bod maksimalno

sto kaze Morto kratak period za ovoliki broj povreda
jel treniraju ufc il fudbal

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 okt 2023, 17:50

Borac rutinski rješava L agane utakmice.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 okt 2023, 17:51

AVNOJ je napisao/la:
28 okt 2023, 17:36
Pa tteren i jeste jedan od uzroka poraza.
A jesi se ti uhvatio tog terena i trazenja opravdanja prvo Penjarandi pa i ostalima, teren je bio los i njima pa su nam spucali 3 komada, a teren je bio loš i u Konjicu pa smo nekako pobijedili. Igra je bila losa i to treba priznati, imamo sada vremena do nedelje se spremiti i nahajcati na Borac, mozda ce ovaj poraz malo umanjiti posjetu ali ne drasticno nadam se.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 28 okt 2023, 17:52

NajvecaRadosti je napisao/la:
28 okt 2023, 17:37
Unisti nas Jeleskovic opet.Branite ga koliko hocete zaboli me ali on POJMA NEMA.Ubi nas frajer skroz.To sto smo osvojili duplu krunu nema veze sa njim.Ona ekipa bi osvojila taman da smo hodali po terenu.
Nemoj tako, sad ce poletiti par njih da ti kazu kako nemas pojma.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 28 okt 2023, 17:54

Napapijri je napisao/la:
28 okt 2023, 17:52
Da nije kum dzeki nidje ga nebi bilo. Sve preko veze fraer ostvari u zivotu. Cak i sa Zrinjskim sve osvajao, kum mu Suleta i tako.. Strucnjaci

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 28 okt 2023, 17:55

fks74 je napisao/la:
28 okt 2023, 17:50
Borac rutinski rješava L agane utakmice.
Tako rade ozbiljne ekipe.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 okt 2023, 17:59

Napapijri je napisao/la:
Ma boli me kar.ina sta ce ko reci ja kazem da nas lik unistava i to nerealno i da pojma nema.Tesko nama

Poraz ko poraz
NEMA VEZE NEMA VEZE IGRAJ SARAJEVO!
Idemo dalje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 okt 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 okt 2023, 18:00

Vratite se u realnost. Borac moze kiksati eventualno samo u okrsaju s direktnim rivalima. Ostale protivnike je rijesio, sto sudijama sto nekim drugim radnjama.
Pa i ovaj siroki maloprije…
Tako da, igrati a ako se ukaze prilika sto je ne iskoristiti..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 28 okt 2023, 18:00

Istom tom Borcu je navuceno minimalno 10 bodova. Zrinjski se opekao na Posusju npr...Okej ne treba biti i toksicno pozitivan i jesu fakti da smo u gostima dosta losiji nego kod kuce, katastrofalno odigrana utakmica 100 %, ali isto tako nije kraj svijeta. Opet kazem, dosta igraca je ostavstina Mirze i Fedje, nisu prosli dobre pripreme, uhvatila nas je kriza sa povredama, novi je trener novi je personal.

Hajmo suditi Rozmanu na kraju sezone, ili kad prodje covjek pripreme.

Previse kukate rajice ne valja vam to, nije dobro za zdravlje :mrgreen:
"To je jednostavno SARAJEVO"

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 okt 2023, 18:02

Da pitam ovu bracu s desne strane, sto ne proslaviste golove 😂

E al nas ljudi ubise bez ikakve kradje, svaka im cast.
NEMA NAZAD

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 28 okt 2023, 18:07

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
28 okt 2023, 18:00
Vratite se u realnost. Borac moze kiksati eventualno samo u okrsaju s direktnim rivalima. Ostale protivnike je rijesio, sto sudijama sto nekim drugim radnjama.
Pa i ovaj siroki maloprije…
Tako da, igrati a ako se ukaze prilika sto je ne iskoristiti..
Sjetimo se samo koje je igrace Jagodic poslao na teren protiv Borca...

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 28 okt 2023, 18:07

AVNOJ je napisao/la:
28 okt 2023, 17:16
JuricaSpindl je napisao/la:
28 okt 2023, 17:05
Aduka87 je napisao/la:
28 okt 2023, 16:04
Sad im Pena nije ni fudbaler a nakon Zrinjskog bio BOG fudbala hahahaha, kakve sve sve nebuloze pisu nakon jedne lose odigrane utakmice.
Pa pljuju sa razlogom, frajer nije u stanju odigrati 15 minuta kvalitetno. Pa da je obje noge iz kuka iskinuo do sad bi proigrao **** ga povreda. Gori ste vi koji odma pametujete na svaku kritiku. Dabogda penaranda veceras kuci otisao **** ga onaj ko ga dovede. Ako za ovo vrijeme nisi bio u stanju sredit se za 15 MINUTA TRKE I NEKE KONKRETNE IGRE nek odma baci kopacke u miljacku
Oremoviću nisi u pravu. Realno šta je mogao na onoakvom terenu ograđena livada plus gubiš ulaziš kad apsolutno nikakve igre nemaš kad niko od igrača ne igra svoje pozicije igra totalno pogubljena. Za 30 minuta ni Mesi ondje nebi moga preokrenuti a kamo Pena.
Pisao si nesto i za teren pa cu ovdje odgovoriti.
A haj ti meni brate reci na kojem terenu on moze? Na camp nou? Onda **** ga, bolhe da ga otjeramo jer mi ne igramo na enfildu nego u konjicu, doboju, listici itd. Po toj logici nikakve koristi od njega. Apsolutno nista covjek nije pokazao, a nije teren razlog tome nego NJEGOVA GLAVA.
A sto se tice terena, kako sloga da nama tricu na tom istom terenu?
Nemoj me sta pogresno shvatiti :bih:

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 28 okt 2023, 18:09

nokee je napisao/la:
28 okt 2023, 17:54
Napapijri je napisao/la:
Da nije kum dzeki nidje ga nebi bilo. Sve preko veze fraer ostvari u zivotu. Cak i sa Zrinjskim sve osvajao, kum mu Suleta i tako.. Strucnjaci
Puno sarajevo boljih od jeleskovica, zna napapijri, samo jbga nigdje njih. A jeleskovic najtrofejniji kondicioni jer je dzekin kum.
Zadnja izmjena: JuricaSpindl, dana/u 28 okt 2023, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 okt 2023, 18:12

nokee je napisao/la:
28 okt 2023, 17:54
Napapijri je napisao/la:
Jeleskovic dio strucnog staba Zrinjskog izmedju 07/08 i 10/11. U tom periodu titula i kup Zrinjskog
Dio strucnog staba Zelje izmedju 10/11 i 13/14. U tom periodu dupla kruna plus jos jedna titula i jedan kup Zelje.
Dio strucnog staba Zrinjskog od 14/15 do kraja 2018., u tom periodu 3 titule Zrinjskog u nizu
Dio strucnog staba Sarajeva od 17/18 do kraja 2019., pa onda opet od decembra 2019. do kraja 2021. U tom periodu osvojena dupla kruna plus jos jedna titula i jedan kup.

Znaci covjek ima ucesce u 8 titula i 5 kupova. Neznalica.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 28 okt 2023, 18:16

Debakl, bolan poraz, za koji je prvenstveno Rozman kriv, kako sam vec pisao. Vlado ga je jednostavno napravio budalom i to je sve.

Ja mislim da su neki poprilicno nerealni. Titula je nemoguca ove sezone. Ja sam to govorio i kad smo svi u euforiji bili, znaci ne pricam sad jer nas je Sloga natamburala. Zrinjski i Borac, to su prva dva mjesta na tabeli. Ovo je jasno od prvog kola. Mi mozemo biti treci ove sezone i to je to. Prvo radi fudbalskih, drugo radi nefudbalskih stvari.

Najbitnije je pustiti Rozmana da radi, ne mijenjati nista, dati mu odrijesene ruke. Tek nakon sto prodje vise pripremnih ciklusa i odradi nekoliko prelaznih rokova, ce mu se moci suditi. Do tad, bice itekakvih oscilacija i blamaza.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 okt 2023, 18:18

Odavno nas neko nije ovako nadigrao i rasturio.Ne volim ih sekunde ali svaka cast Slogi.10000% zasluzeno
Rozmanu dati odrijesene ruke,sve sto ti ne valja TJERAJ.

Sahinovic-ok,nije do njega
Radovic-slabo
Soldo-nemamo stopera.Ovo nije igrac
Anicic-nemamo stopera.Ovo nije igrac
Mulalic-najgori pojedinac
Mustafic-slab
Julardzija-kao Mulalic
Djurickovic-ok
Hasic-jedini nesto pokusavao uraditi,bravo
Andjusic-slabo
Catakovic-beskorisan kao i u 8/10 utakmica sto odigra ili udje.Dzeno Haracic je Benzema za njega.

Sa klupe:
Buljubasic-najbolji danas,bravo
Ziljkic-mora se sjesti i popricati sa njim,sav kredit odavno ispuco
Avramovski-ispod prosjeka
Penaranda-evo gledam Saida Husejinovica u 36oj sad i gledam njega danas i bas nikakvu razliku ne vidim.Osim u 25k eura.Rekao sak vam,bezveze i vrijeme i pare gubimo sa njim.Mozes 3 igraca dovesti da preoru teren

Treba ovoj ekipi golman,stoper koji lici na nesto i prava 10ka.Bit ce ovdje i odlazaka siguran sam.
Pobjeda protiv Borca pod moranje ako hocemo da ostavimo sebi neke sanse da ganjamo titulu.Ako to ne pobjedimo to je kraj svim nadanjima za nesto vise od Evrope.
Nevjerovatno da opucali na gol nismo...Za nadati se da je samo bio los dan
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 okt 2023, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 28 okt 2023, 18:19

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
28 okt 2023, 18:16
Debakl, bolan poraz, za koji je prvenstveno Rozman kriv, kako sam vec pisao. Vlado ga je jednostavno napravio budalom i to je sve.

Ja mislim da su neki poprilicno nerealni. Titula je nemoguca ove sezone. Ja sam to govorio i kad smo svi u euforiji bili, znaci ne pricam sad jer nas je Sloga natamburala. Zrinjski i Borac, to su prva dva mjesta na tabeli. Ovo je jasno od prvog kola. Mi mozemo biti treci ove sezone i to je to. Prvo radi fudbalskih, drugo radi nefudbalskih stvari.

Najbitnije je pustiti Rozmana da radi, ne mijenjati nista, dati mu odrijesene ruke. Tek nakon sto prodje vise pripremnih ciklusa i odradi nekoliko prelaznih rokova, ce mu se moci suditi. Do tad, bice itekakvih oscilacija i blamaza.
takvih nema kod nas
i sudimo poslije jedne utakmice yebiga

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 okt 2023, 18:20

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
28 okt 2023, 18:16

Isto sam pisao,nismo nikakvi kandidati jer politicka je igra. Borac je bio prvak tj srbi pa Zrinjski 2 puta hrvati da vidimo sta su bosnje iz savez ai Vico kriminalac spremili za nadolazece sez9ne.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 28 okt 2023, 18:29

Mnogo raje komentarise koja se bas nerazumije u fudbal nazalost. LIVADA na kojoj smo igrali ne bi rralu dozvolila da napravi 2 sanse. Jednostavno ljudi su napravili ekipu za livadu i kuci svi protiv njih izgledaju smijesno kad dodju sa fudbalskog terena jer priviknut se ne mozes nema sanse. Eh sad aigurno uz to ide i rani pogodak, nedostatak par birnih igraca plus istroseni glavni igraci jer realno za ovo vrijeme iz njih je izvucen maksimum za kratko vrijeme. Sve je ovo super. Steta je sto smo im dozvolili da nam daju treci gol al i tu je teren svoje odradio. Sve u svemu do pauze moramo zadrzati maks 3 boda u odnosu na prvi Bprac. Zato svi na Kosevooo baa svi na SJEVER!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, THEC i 44 gosta.