FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa pljuju sa razlogom, frajer nije u stanju odigrati 15 minuta kvalitetno. Pa da je obje noge iz kuka iskinuo do sad bi proigrao **** ga povreda. Gori ste vi koji odma pametujete na svaku kritiku. Dabogda penaranda veceras kuci otisao **** ga onaj ko ga dovede. Ako za ovo vrijeme nisi bio u stanju sredit se za 15 MINUTA TRKE I NEKE KONKRETNE IGRE nek odma baci kopacke u miljacku
Ma naravno da je presmijesna ova prica sada kako odjednom niko ne valja, ali za Penu je tacno. Ono je zestoka prevara. Tehnicar je dobar i to sve stoji, ali njega aspolutno ne zanima da bude koristan za ekipu. Igra kao na terminu, dribla ukrug i zayebava se.JuricaSpindl je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:05Pa pljuju sa razlogom, frajer nije u stanju odigrati 15 minuta kvalitetno. Pa da je obje noge iz kuka iskinuo do sad bi proigrao **** ga povreda. Gori ste vi koji odma pametujete na svaku kritiku. Dabogda penaranda veceras kuci otisao **** ga onaj ko ga dovede. Ako za ovo vrijeme nisi bio u stanju sredit se za 15 MINUTA TRKE I NEKE KONKRETNE IGRE nek odma baci kopacke u miljacku
Jedna situacija danas najbolje opisuje njega kao igraca. Naprijed ima dva igraca slobodna za koje cist pas mora da ide. Medjutim, on krene kofol driblat (kofol jer je 99% njegovih driblinga uzaludno) unazad i odigra pas stoperu.
Daleko od toga da je on samo podbacio danas, svi su bili uzasni, skupa s taktikom, sto nas je, na kraju krajeva, i dovelo do ovog ubjedljivog poraza. Idemo dalje, trebamo svi nauciti iz poraza i fokusirati se sljedecu utakmicu.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 28 okt 2023, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Da bar ne spomenu teren,pa valjda je isti i nama i njima.
Za ovo danas niko nema opravdanje. Sramota, da nemože biti veća. Kako pobijediti Borac, sa ovakvom igrom i zalaganjem ?
Oremoviću nisi u pravu. Realno šta je mogao na onoakvom terenu ograđena livada plus gubiš ulaziš kad apsolutno nikakve igre nemaš kad niko od igrača ne igra svoje pozicije igra totalno pogubljena. Za 30 minuta ni Mesi ondje nebi moga preokrenuti a kamo Pena.JuricaSpindl je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:05Pa pljuju sa razlogom, frajer nije u stanju odigrati 15 minuta kvalitetno. Pa da je obje noge iz kuka iskinuo do sad bi proigrao **** ga povreda. Gori ste vi koji odma pametujete na svaku kritiku. Dabogda penaranda veceras kuci otisao **** ga onaj ko ga dovede. Ako za ovo vrijeme nisi bio u stanju sredit se za 15 MINUTA TRKE I NEKE KONKRETNE IGRE nek odma baci kopacke u miljacku
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sramotan poraz i sramotan pristup i na kraju krajeva Slogi je danas išlo sve od ruke.
Zabili su taj rani gol, kasnije se zatvorili u dupli blok i čekali šanse iz kontri i polukontri. Nema jedan ili dva, nego svi blago rečeno katastrofa, ali u toj katastrofi posebno bih izdvojio Ziljkića...
Ja ne znam šta je sa tim momkom, da li on ima nekih psihičkih problema, da li vuče neku povredu da li je zbog nekog ili nečeg nezainteresovan ali nemoguće je onakav pad toliko brzo doživit.
Najveće poniženje od svega jeste da raja po tribina komentariše kako im nije lošija ekipa došla u Doboj otkako igraju PL, i stvarno smo loši danas bili.
Ali hajde, okrećemo se Bojcu. I kad ti budu svi ledja okrenuli...
Zabili su taj rani gol, kasnije se zatvorili u dupli blok i čekali šanse iz kontri i polukontri. Nema jedan ili dva, nego svi blago rečeno katastrofa, ali u toj katastrofi posebno bih izdvojio Ziljkića...
Ja ne znam šta je sa tim momkom, da li on ima nekih psihičkih problema, da li vuče neku povredu da li je zbog nekog ili nečeg nezainteresovan ali nemoguće je onakav pad toliko brzo doživit.
Najveće poniženje od svega jeste da raja po tribina komentariše kako im nije lošija ekipa došla u Doboj otkako igraju PL, i stvarno smo loši danas bili.
Ali hajde, okrećemo se Bojcu. I kad ti budu svi ledja okrenuli...

-
- Kontakt:
Teren nije izgovor danas smo skroz podbacili, protiv borca ce biti **** ne znam sta da kazem , mogu reci da je danas bio los dan, ali tricu primiti od sloge iz doboja , je puno brate…
Po meni svi su zakazali od rozmana do igraca!
Pozitivna vijest juniori 6-1 mlatnuli male plave
Po meni svi su zakazali od rozmana do igraca!

Pozitivna vijest juniori 6-1 mlatnuli male plave

04.10.2009 !
Drug ako mislis da teren (neuredan) da jednako neodgovara nasim igracima HASICU JULARGI MUSTAFICU RENANU PENI ITD NEKO ovim u sloge, iznesi argumente kako ta sloga nikog osim nas nije uzela na dobrom terenu a i nas je uzela znase radi cega..Sanchez87hz je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:14Da bar ne spomenu teren,pa valjda je isti i nama i njima.
Jel stvarno mislis da ce sloga uzet zelju na grbavice nebitno hocel klaun ostat iki ne.. hoce moj k
Treniras na odlicnim terenima igras 24 utakmice na odlicnim terenima i onda imas ovih 4-5 utakmica kamenje..
Ako si ikad igrao trenirao amaterski fudbal znas ocemu pricam..
Nego Gospodine Mirvicu sad trebate pokazati
Leadership!
Ako niste u BiH trenutno,na Zoom postrojavanje svih
igraca i Strucnog Staba.Normalno uz adektvatne kazne.
Da prirede ovakvu bruku za Rodjendan Kluba,igru bez
zara,muda,borbenosti,bez maltene udarca na gol protivnika?!
P.S.Ja volim i navijam za Sarajevo.Nikad za pojedince ma
Ko god oni bili.
Klub vise svih i iznad svega.Uvijek i zauvijek
Leadership!
Ako niste u BiH trenutno,na Zoom postrojavanje svih
igraca i Strucnog Staba.Normalno uz adektvatne kazne.
Da prirede ovakvu bruku za Rodjendan Kluba,igru bez
zara,muda,borbenosti,bez maltene udarca na gol protivnika?!
P.S.Ja volim i navijam za Sarajevo.Nikad za pojedince ma
Ko god oni bili.
Klub vise svih i iznad svega.Uvijek i zauvijek
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Jbga, treba se spustiti u realnost i neočekivati titulu ove godine i to je to, pa se nadati nakon odrađenih priprema da ćemo biti pravi. Titule se gube od slabijih protivnika tipa Sloga, GOŠK it'd, to ako ne uzimaš onda protiv direktnih rivala za prvaka se teško vaditi. Preopušten ulazak u utakmicu i podcjenjivanje iste Sloge dva puta, a sa tri igrača nazad i to je to 6 bodova ćao. Fokusirati se na kup i držati priključak u vrhu tabele i to je to. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Nema kod vas sredine, nek se mlatne Borac opet cete pricat o tituli hahahaha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nerealno je, taman i da mlatnemo Borac od toga više hajra ima Zrinjski. Pozz
Zadnja izmjena: Amcho1, dana/u 28 okt 2023, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kakav Borac, Zvijezdu 09 hahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja neka procjena
1. Borac
2. Zrinjski
3. Sarajevo
4. Velež
5. Široki Brijeg
1. Borac
2. Zrinjski
3. Sarajevo
4. Velež
5. Široki Brijeg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije da su nas bas morali iskarati u obje rupe, ali jbg. Protiv Borca tri boda imperativ!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne kontam o cemu prica da je bila losa igra samo danas, i prosla protiv Igmana je bila katastrofalna, za nijansu bolja i dobili smo spletom okolnosti nekih na guzove u zadnjim minutama. Realno igra i motivacija igraca u zadnje vrijeme je diskutabilna, kao da nemaju volje da igraju djeluju i djeluju zbunjujuce. Rozman prvo sebe mora malo dohavizati pa igrace, jer ovo je samo ne lose, nego sramota da ti neka Sloga uvali 3 komada i jos te nadigra. Bolikhurci svi redom.