FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad im Pena nije ni fudbaler a nakon Zrinjskog bio BOG fudbala hahahaha, kakve sve sve nebuloze pisu nakon jedne lose odigrane utakmice.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Realno zasluzen poraz, jest da je ovo teska sramota ali sta sad, Rozman potrosio prvog kviska.
Hajde Široki
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mi i takvi “losi” smo do kraja ganjali gol, iz takvih otvorenih situacija nas i kaznise..
par igraca mora na razgovor, nek trener uvidi koji su to.
Pa kakav bi to sport bio da samo pobjedjujes, to nema nigdje.
Ustvari ima, city nakon 10 godina sad ih krenulo s gvardiolom da mozes reci tesko da im neko bod uzme a i to se desi opet na kraju.
@nazoruso objektivan pokusavam biti, stvarno se aktiviralo par likova, teska artiljerija
Nemojte biti zlonamjerni i ko anamo oni, prevelika ocekivanja ubijaju u startu.
Ovo je maraton i dalje gledati samo sebe a ne druge pa dokle stignemo.
I igraci tipa jakovljevica su must have u ovoj ligi. Moras imati jednog takvog
par igraca mora na razgovor, nek trener uvidi koji su to.
Pa kakav bi to sport bio da samo pobjedjujes, to nema nigdje.
Ustvari ima, city nakon 10 godina sad ih krenulo s gvardiolom da mozes reci tesko da im neko bod uzme a i to se desi opet na kraju.
@nazoruso objektivan pokusavam biti, stvarno se aktiviralo par likova, teska artiljerija
Nemojte biti zlonamjerni i ko anamo oni, prevelika ocekivanja ubijaju u startu.
Ovo je maraton i dalje gledati samo sebe a ne druge pa dokle stignemo.
I igraci tipa jakovljevica su must have u ovoj ligi. Moras imati jednog takvog
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 28 okt 2023, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Tacno.NazorUso je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:02Napokon se aktiviralo par nikova, par usrinih kujjica i narkomanovih haveraponovo pokazuju pravo lice
Danas smo bili losi, i to je fakt. Fakt je i da ce Rozman iz svega ovoga nauciti jos i izvuci jos vise od ekipe. Na zalost usrinih i nasmrkanovih kujjica.
Ono sto nam je potrebno je rezervni napadac jer je Catakovic sterilan.
Podrska momcima i sefu !!!![]()
Kako kome jarane.
Nikada on nista nije pokazao niti ga fudbal uopste zanima. Nema to veze sa ovim danas. U svim utakmicama koje je odigrao izgubio je i upropastio 99% lopti koje je dobio. Covjek je rekreativac
Kako iz onog sivila mozete izvuci samo jednog igraca?
Sve i jedan su vala bili losi, nepravedno je prema ostalim izdvojiti samo jednog.
Sve i jedan su vala bili losi, nepravedno je prema ostalim izdvojiti samo jednog.
Renan Oliveira je povrijeđen, a o tome je trener Sarajeva rekao:
"Jučer navečer smo dobili ultrazvuk, došlo je do male rupture. Ništa strašno, preventivno smo ga izbacili van, pa ćemo naredne sedmice vidjeti šta i kako
"Jučer navečer smo dobili ultrazvuk, došlo je do male rupture. Ništa strašno, preventivno smo ga izbacili van, pa ćemo naredne sedmice vidjeti šta i kako
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Raja odmah iz jedne krajnosti u drugu, danas je bilo jako lose, moze i mora to puno bolje. To je na strucnom stabu da rade na ispravljanju gresaka. Vise me brinu ove povrede odjednom, mislim da se tu ne radi dobro, pogotovo u ovoj fazi sezone
Znate li biti u sredini i gledati stvari sa realne pozicije? Zašto uvijek iz krajnosti u krajnost?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sramotno bolan poraz za Rodjendan Kluba.
Rozman još bosanske Pure mora pojest da nadodje.
Sve je uvidio,sve je znao i zijanio od Sloge 0:3.
Hebaji ga
Popravni protiv Borca.
P.S.Napravi sebi potkovani Peruanac,Vico i ekipa
“Olimpika”iz Doboja!
Rozman još bosanske Pure mora pojest da nadodje.
Sve je uvidio,sve je znao i zijanio od Sloge 0:3.
Hebaji ga
Popravni protiv Borca.
P.S.Napravi sebi potkovani Peruanac,Vico i ekipa
“Olimpika”iz Doboja!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Realno odigrali smo katastrofa i to ti je to.
Joj kako mi idu tipovi na zivce, nakon poraza idu odma **** vam ovo ono bez plate ovog treba istjerat milioni ulozeni gubis od vlade itd..
Ljudi manchester city izgubio od CARDIF CITY..
Meni je ROZMAN sa ovim porazom otvorio oci da ga jos vise podrzavam..
Sve ijedan igrac je dobio minutazu onoliku koliku je zasluzio i niko nije privilegovan..
Za Hasica julargija crnogorca sve jack potovi
Mulalic pena i o stali sto dobivaju minute na kapaljku je razlog ne kvalitet
Ljudi manchester city izgubio od CARDIF CITY..
Meni je ROZMAN sa ovim porazom otvorio oci da ga jos vise podrzavam..
Sve ijedan igrac je dobio minutazu onoliku koliku je zasluzio i niko nije privilegovan..
Za Hasica julargija crnogorca sve jack potovi
Mulalic pena i o stali sto dobivaju minute na kapaljku je razlog ne kvalitet
Ma ljudi nas rastavili na proste faktore. Ako smo pametni ( a nadam se da Rozman jeste ) treba izvuci pouke iz ovig poraza.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Osttribine
- Kontakt:
Sto se tog Penjarande tice vala ste ga pojedinci zakovali u nebesa, ne znam po cemu, evo ja sam bio protiv povratka Andjusica a realno vise je pokazao od Penjarande. Ali ne treba sada sve popljuvati, treba se nahajcati za Borac i vratiti se na pobjednicki kolosijek. A sto se titule tice, nerealno je istu i ocekivati ove sezone, imas Zrinjski imas Borac, ali eto nadam se bar mrtvoj trci do samog kraja ako nista.
PREVARAnda!Osttribine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:48Sto se tog Penjarande tice vala ste ga pojedinci zakovali u nebesa, ne znam po cemu, evo ja sam bio protiv povratka Andjusica a realno vise je pokazao od Penjarande. Ali ne treba sada sve popljuvati, treba se nahajcati za Borac i vratiti se na pobjednicki kolosijek. A sto se titule tice, nerealno je istu i ocekivati ove sezone, imas Zrinjski imas Borac, ali eto nadam se bar mrtvoj trci do samog kraja ako nista.
Pena nije za njive.. nemozes golf R VOZIT po grebku i selendrama okoli i onda govorit kako Landrover brzi od auta koje ima 600 konja.. i ima 8 seckundi na 500 m.
Penis je igrac za 30 minuta i to samo po kosevu mostaru i u bl. Covjek jednostavno nije spreman fizicki za 90 min takodje njegovo znanje mogucnosti su mnogo veca nego njegova fizicka moc i takvi igraci trgaju misice povrede i zato sanjima moras polahko..
Dokaz danasnjeg njegovog ponasanja je upravo to on ocima i mozgom vidi da su ovi igraci prvo spori drugo poprilicno ne inteligentni, al on nemoze mozgu reci nemoj ici na dribling jer nisi na vrhu fizicke spreme i to nece proc jer prije je to kodnjega koheziono jednopravno bilo rasporedjeno i to kad se desi da njegova sprema i mozak budu na istom nivou PENIS nece igrat u FK SARAJEVU vec studgartu hofehnajmu al on kad bude na 70% realne moci Said Huseinovic u prvom mandatu ce bit mala maca
Sabura izgubi se utakmica malo sunas kartoni povrede nagla promjena losi tereni poremetili..
Roznan nikad u zivotu nije vodio ekipu po ovakvom kropiralistu
Penis je igrac za 30 minuta i to samo po kosevu mostaru i u bl. Covjek jednostavno nije spreman fizicki za 90 min takodje njegovo znanje mogucnosti su mnogo veca nego njegova fizicka moc i takvi igraci trgaju misice povrede i zato sanjima moras polahko..
Dokaz danasnjeg njegovog ponasanja je upravo to on ocima i mozgom vidi da su ovi igraci prvo spori drugo poprilicno ne inteligentni, al on nemoze mozgu reci nemoj ici na dribling jer nisi na vrhu fizicke spreme i to nece proc jer prije je to kodnjega koheziono jednopravno bilo rasporedjeno i to kad se desi da njegova sprema i mozak budu na istom nivou PENIS nece igrat u FK SARAJEVU vec studgartu hofehnajmu al on kad bude na 70% realne moci Said Huseinovic u prvom mandatu ce bit mala maca
Sabura izgubi se utakmica malo sunas kartoni povrede nagla promjena losi tereni poremetili..
Roznan nikad u zivotu nije vodio ekipu po ovakvom kropiralistu
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Algoritam, Armija1987, boki86, bordospartanac, CentarsutNaClanak921, Galantni, gh0stHZ, head88, iliyaa8, johntravolta123, Lavcina, ledesma, MaroonWhite1946, mercurial, mosarajvosa83, n0dix, NazorUso, Posejdon, THEC, ubipara, zagorski i 256 gostiju.