RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

LOPATA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la LOPATA » 13 mar 2011, 22:06

Joooj ne spominji da o nekom ovisimo, svi bi jedva dočekali da nas izbace :?
Sretno Abidal :´(

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 mar 2011, 22:45

LOPATA je napisao/la:Joooj ne spominji da o nekom ovisimo, svi bi jedva dočekali da nas izbace :?
Ma od toga nema ništa. Imamo još 6 utakmica u Mostaru i sedam u gostima, a nevjerovatno je da smo 7 bodova u gostima uzeli i samo 13 u Mostaru. Riješit će to rođeni prije a evo nam šanse da u Prijedoru ili bod ili 3 da uzmemo i opstanak gotova stvar, mada želim ćuti vaše mišljenje gdje možemo još uzeti na strani, Rudar, Zvijezda, Čelik ili negdje gdje se budemo najmanje nadali?

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 mar 2011, 23:01

Sad za sad sami o sebi zavisimo i dovoljne su samo domace pobjede ali ja mislim da cemo bodove uzet gdje se najmanje budemo nadali ali misljenja sam da je dovoljno samo kuci pobjedit i da opstanak nece doci u pitanje

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 13 mar 2011, 23:01

Nekako mi je glupo razmisljati o tome .Nego, fino graditi svoju igru i taktiku pa ce i rezultati doci 100% . Imamo ekipu koja je spremna za nadigravanje sa svakim timom iz vrha . Stvar je taktike, i sposobnosti trenera Mitrovica, u koje uopste ne sumnjam . Svakoj utakmici pristupiti kao i dosadasnjima, maksimalno borbeno i strpljivo i to je to ;)
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 mar 2011, 23:14

oldbridge je napisao/la:Nekako mi je glupo razmisljati o tome .Nego, fino graditi svoju igru i taktiku pa ce i rezultati doci 100% . Imamo ekipu koja je spremna za nadigravanje sa svakim timom iz vrha . Stvar je taktike, i sposobnosti trenera Mitrovica, u koje uopste ne sumnjam . Svakoj utakmici pristupiti kao i dosadasnjima, maksimalno borbeno i strpljivo i to je to ;)
Mislis Odovica :mrgreen:

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 14 mar 2011, 00:31

ko kad su nam se treneri ko na traci mjenjali zadnjih par godina,
ne možeš ih više ni popamtit kako treba. :mrgreen: :lol:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 14 mar 2011, 09:19

Ovaj Gedzo nema pojma isto kao i Rovcanin! Utakmica dogovorena dva dana ranije na sastanku u Sa,kome su prisustvovali Odovic,Vila i neki mladji lik oko 35 godina. Cilj je Borcu titula a povaljivanje Zelje i kombinacija sa Celikom kao finalistom Kupa! u SVIM kladionicama iza 11h na utakmicu Velez-Borac se igrala iskljucivo x ! Rudar ne pristaje na te kombinacije i protiv Veleza ide na 3 boda tako da se Velezu ne pise dobro znajuci da je Gracic dao imperativ pobjede u Sirokom i Mostaru kao zadatak igracima i strucnom stabu!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 09:36

Opet teorije zavijere. Bas se vidjelo da se igraci Veleza ne trude :roll: :roll: :roll: :roll: . Koliko sam ja vidio imali su 3 100% sanse koje je Avdukic odbranio, ma sigurno su to igraci Veleza namijerno uradili :roll: :roll: :roll: Smijesno.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 09:57

SRETO je napisao/la:Ovaj Gedzo nema pojma isto kao i Rovcanin! Utakmica dogovorena dva dana ranije na sastanku u Sa,kome su prisustvovali Odovic,Vila i neki mladji lik oko 35 godina. Cilj je Borcu titula a povaljivanje Zelje i kombinacija sa Celikom kao finalistom Kupa! u SVIM kladionicama iza 11h na utakmicu Velez-Borac se igrala iskljucivo x ! Rudar ne pristaje na te kombinacije i protiv Veleza ide na 3 boda tako da se Velezu ne pise dobro znajuci da je Gracic dao imperativ pobjede u Sirokom i Mostaru kao zadatak igracima i strucnom stabu!
$ '! '$ % у $! :mrgreen:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 10:52

Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža... 8-) ..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu :lol: :lol: :lol:
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 mar 2011, 10:55

jeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža... 8-) ..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu :lol: :lol: :lol:
Vidimo se u Prijedoru. Vrijeme je da vas neko mlatne gore! :twisted:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 mar 2011, 10:55

jeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža... 8-) ..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu :lol: :lol: :lol:
A jesi smijesan :o ,idi umij se pa dodji na ovu temu.
Samo jedan klub Velež Mostar

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 mar 2011, 10:59

Adnel je malo zesce zajeban lik...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 11:04

Adnel je napisao/la:
A jesi smijesan :o ,idi umij se pa dodji na ovu temu.

Mi se ne " umivamo"...A vi se "umivajte" kolio hoćete,ali u Prijedoru ćete proći ko prošle godine... :twisted:
Nadam se da se sjećaš rezultata

PFC

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 11:07

drH je napisao/la:
Vidimo se u Prijedoru. Vrijeme je da vas neko mlatne gore! :twisted:
$ се. " пун $, $ се " ? ", па $ $ $ $. $ ??

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 mar 2011, 11:11

Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 11:16

Adnel je napisao/la:Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO ;) .

Pa nama i nije cilj evropa ove godine..Cilj nam je da budemo bolje plasirani nego prošle godine(11.mjesto)...Kad se infastruktura uredi,onda ćemo se boriti za Evropu...dotad ću biti zadovoljan da "klepamo" Velež i ostale.... :lol: :twisted:

P.S.Ukoliko bi, nekim čudom, ipak izborili Evropu,igrali bi na Gradskom u BL,koji ispunjava sve uslove za igranje Evropskih utakmica.Toliko..A nama je do BL pola sata autom.

PFC

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 mar 2011, 11:20

MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemo :) Rudar u Evropi :lol: Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće.. ;) . Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 mar 2011, 11:21

Adnel je napisao/la:Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO ;) .
' " на терену $ & - у Европу, а & не. А ? је " прерано ? о ' 12 ? " &. % се " $, у праву ", ? ? је $ $ $ 50 &, " то $, равне цесте. ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 mar 2011, 11:21

Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz i 13 gostiju.