Pa vidi nesto brate, ne mozes imati 33-0-0. Zna se desiti kiks i to je to. Lose odigrali, los teren, los dan i kraj price. Rozman je pogrijesio i to je to. Vi kao zaboravljate da su isti ovi igraci izgubili od ovde iste Sloge prije 4 mjeseca, ispali od Torpeda u Evropi. Vecinom su to igraci jos od doba Fedje i Mirze.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:44Bas ovakav stav je jadniji od ove igre danas.![]()
Izgubiti od Sloge sa tri gola razlike i ovo napisati, a zelis kao igrati grupnu fazu evrope... Smijesno, da ne kazem tezu rijec.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- morsecode
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Klub Sarajevo ne smije uci u sezonu a da ne kaze da nije cilj titula.Objektivac1946 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:23Prvi kiks Rožmana, nije se ovo smjelo dogoditi ali ide se dalje. Ubrzo će i prelazni rok, pustiti čovjeka da radi, sam je rekao da titula prvu sezonu nije cilj.
Svi na Koševo protiv bojca!
Te fraze i suplje treba zabraniti da se izgovaraju, u ovoj smijesnoj ligi gdje pored nas samo 2 kluba imaju finansije da nam pariraju je bjedno to koristiti kao izgovor za neuspjeh.
I trener koji krene sa tom luzerskom pricom odma nabiti nogom nisi, druze dosao da vodis siroki slogu ili zelju...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bas pjeni raja.. ali vecina komentara su realni.
Prvo jagodic uopste nije ubleha, to sto nas narod nekom zvono nabije je nesto drugo.
Njima je gol bio ovaj u 4oj minuti sve. Sve islo u njihovu korist i to je to.
I stvarno je dedo poslije sexa u boljoj formi nego Hamza nas
Ziljkic stvarno nesto glumi, sta mu je ba nije maradona. Decko cijenimo te i volimo ali za samara si zreo.
Najvaznije, onu plavu sirotinju najozbiljnije ne komentarisati nikad vise..
Prvo jagodic uopste nije ubleha, to sto nas narod nekom zvono nabije je nesto drugo.
Njima je gol bio ovaj u 4oj minuti sve. Sve islo u njihovu korist i to je to.
I stvarno je dedo poslije sexa u boljoj formi nego Hamza nas

Ziljkic stvarno nesto glumi, sta mu je ba nije maradona. Decko cijenimo te i volimo ali za samara si zreo.
Najvaznije, onu plavu sirotinju najozbiljnije ne komentarisati nikad vise..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- TurkishAirlines
Poraz nikad nije bio problem, kad ostavis sve od sebe na terenu. Kao poslije Sirokog.morsecode je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:46Pa vidi nesto brate, ne mozes imati 33-0-0. Zna se desiti kiks i to je to. Lose odigrali, los teren, los dan i kraj price. Rozman je pogrijesio i to je to. Vi kao zaboravljate da su isti ovi igraci izgubili od ovde iste Sloge prije 4 mjeseca, ispali od Torpeda u Evropi. Vecinom su to igraci jos od doba Fedje i Mirze.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:44Bas ovakav stav je jadniji od ove igre danas.![]()
Izgubiti od Sloge sa tri gola razlike i ovo napisati, a zelis kao igrati grupnu fazu evrope... Smijesno, da ne kazem tezu rijec.
Al ovo danas, ako prodje bez ikakve kazne... Iskreno se nadam da ce onaj ko je odlucio da nema kazne vrlo brzo napustiti klub, pa makar igrali i u kantonalnoj ligi.
Nije problem izgubiti, vec kako i na koji nacin izgubis. Ovo danas, pa bgmi za noge polomiti. Ako na ovo ostanemo mirni, onda sljedeci kiks protiv borca ce imati puno gore i teze posljedice.
Kakvo crno smirivanje stvari, pa izgubili smo sa 3:0 od Sloge. Noge i ruke slomiti, preventivno. Samo lijevu stranu.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 28 okt 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa ovo se vidjelo poslije 15 min da ne mozemo pobjediti ... Ko poznaje fudbal vidio je da oba ekipa sloge nam ne odgovara, da smo fulili sa postavkom i da igraci nisu u utakmici ...
Idemo dalje, poraza je bilo i bit ce, zalaganje ne smije izostajati. Treneru ne suditi ni nakon 4 pobjede ni nakon 10 utakmica vec mu dati vrijeme da provede zamisljeno.
Dakle, jos najmanje godinu dana da mozes reci, ok, sta si uradio
Idemo dalje, poraza je bilo i bit ce, zalaganje ne smije izostajati. Treneru ne suditi ni nakon 4 pobjede ni nakon 10 utakmica vec mu dati vrijeme da provede zamisljeno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AvannGardaa46
Eto ti ces nekome o stavu pridike drzat, haj odjjjebi u skokovimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:44Bas ovakav stav je jadniji od ove igre danas.![]()
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Ma ljudi nas ubili fizički, tehnički možeš materi slati lopte. Ovo nije Rožmanov poraz, već pogled na Mirzine pripreme i zezancije. Naši nisu bili spremni ni 30min, evo podigli im tempo 40% ekipe povrijeđeno. U 1/3 sezone. Smiješno je šta nam je lik uradio. Gledam Ziljkić izvodi korner lik malo veći od zastavice. Zračne duele smo popušili sve, ljudi nas nad trčali. Još uvijek mislim i stojim izantoga da se jedan dio priprema mora obaviti na nekoj od planina. Kondicija 0
🇵🇸
Jel jos uvjek neko vjeruje da je penaranda fudbaler?
Tezak i bolan poraz. Treba iz ovog da nauci lekciju i Rozman i igraci. Iduce godine ocekujem nesto ozbiljno, a ove samo treba pratiti kako se tim razvija i gradi. Takodje dok Rozman ne odradi kompletne pripreme i ne bude imao igrace koje izabere u timu, nema sanse da ocekujemo uspjeh. Sve su ovo repovi gresaka sa Mirzom. Ovo je trening i za navijace da ojacamo zivce i nakon ove blamaze opet damo punu podrsku AKO vjerujemo u konacni cilj i trenera.
Prestanite sa budalestinama "grupne faze necega", mi nismo zreli ni za titule.
Omladinska Premijer liga za juniore, 12. kolo:
FK Željezničar - FK Sarajevo 1:6 (1:2)
Prestanite sa budalestinama "grupne faze necega", mi nismo zreli ni za titule.
Omladinska Premijer liga za juniore, 12. kolo:
FK Željezničar - FK Sarajevo 1:6 (1:2)
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 28 okt 2023, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Moralo se desiti, oni jaki kući, mi klimavi na lošim terenima, bez pola tima. Nema veze, vidimo se u nedjelju na Koševu!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Idite malo smisljajte fore kako da konama mast vadite. Vazda bilo " ko se drugom ruga, kaknu ga"
Sloga jeste individualno slabija, ali igraju disciplinovano, za razliku od nas koji bi na neku rastrcanost i u par poteza da damo gol. Pitanje je imamo li mi kvalitet za takvu igru.
Nije ovo prvi put da igramo utakmicu u kojoj ne mozemo zabiti gol i kad bi se igralo 120 minuta. Zasto je to tako? Mozda zato sto forisiramo neki nivo na kojem ne mozemo biti? Zato sto ganjamo sistem koji ne mozemo ispostovati? To moze funkcionisati privremeno, i onda ide pad. Tako je potroseno puno trenera.
I oni misle kad dodju u Sarajevo da mogu da igraju napadacki, sa presingom. Ali cinjenica je da je kod nas obicno izvikana skupina pojedinaca, i da nismo ni blizu jaki koliko se misli.
Zato je jedino Husref pravio rezultate, zato sto nije zivio u snovima.
Sloga jeste individualno slabija, ali igraju disciplinovano, za razliku od nas koji bi na neku rastrcanost i u par poteza da damo gol. Pitanje je imamo li mi kvalitet za takvu igru.
Nije ovo prvi put da igramo utakmicu u kojoj ne mozemo zabiti gol i kad bi se igralo 120 minuta. Zasto je to tako? Mozda zato sto forisiramo neki nivo na kojem ne mozemo biti? Zato sto ganjamo sistem koji ne mozemo ispostovati? To moze funkcionisati privremeno, i onda ide pad. Tako je potroseno puno trenera.
I oni misle kad dodju u Sarajevo da mogu da igraju napadacki, sa presingom. Ali cinjenica je da je kod nas obicno izvikana skupina pojedinaca, i da nismo ni blizu jaki koliko se misli.
Zato je jedino Husref pravio rezultate, zato sto nije zivio u snovima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maximalna podrška Simonu Rožmanu i ekipi!
Samo mi nije jasno kako ti odjednom pola ekipe ne može igrati ali ok ima neko ko vodi računa o tome, i više nego zaslužena pobjeda Sloge.
Samo mi nije jasno kako ti odjednom pola ekipe ne može igrati ali ok ima neko ko vodi računa o tome, i više nego zaslužena pobjeda Sloge.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo.Pantelija je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:49Pa ovo se vidjelo poslije 15 min da ne mozemo pobjediti ... Ko poznaje fudbal vidio je da oba ekipa sloge nam ne odgovara, da smo fulili sa postavkom i da igraci nisu u utakmici ...
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Kako imamo snage kuci kad igramo ??Torino je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:52Ma ljudi nas ubili fizički, tehnički možeš materi slati lopte. Ovo nije Rožmanov poraz, već pogled na Mirzine pripreme i zezancije. Naši nisu bili spremni ni 30min, evo podigli im tempo 40% ekipe povrijeđeno. U 1/3 sezone. Smiješno je šta nam je lik uradio. Gledam Ziljkić izvodi korner lik malo veći od zastavice. Zračne duele smo popušili sve, ljudi nas nad trčali. Još uvijek mislim i stojim izantoga da se jedan dio priprema mora obaviti na nekoj od planina. Kondicija 0
Ovo je psihološki pad i voljni moment. Dobiješ Zrinjski, Želju, Velez s Borcem egal a bolji si bio. Nama su problem ova gostovanja Igman, sloga, gosk itd
Catakovic je najlosiji napadac FKS godinama unazad. Nestvarno je koliko taj momak djeluje bezvoljno i nezaintersovano na terenu. Prioritet broj jedan u zimskom prelaznom roku mora biti pronalazak novog napadaca. Njegov nekvalitet do izrazaja posebno dolazi u utakmicama poput ove, kad je Renan out, a on starta od prve minute. Zaboraviti danasnju partiju sto prije i okrenuti se Borcu! Svi na Kosevu u nedelju!
- AvannGardaa46
Drama tetkice na forumu, pisete i djelujete pod utiskom emocija i donosite rezonske zakljucke nakon jednog ili dva kiksa..
Sezona je maraton, idemo dalje, Rozmanova direktiva je da nakon poraza i lose predstave, prva sljedeca tekma se mora pobijediti.
Podrska klubu, treneru i ekipi.
Svi na Koševo!
Sezona je maraton, idemo dalje, Rozmanova direktiva je da nakon poraza i lose predstave, prva sljedeca tekma se mora pobijediti.
Podrska klubu, treneru i ekipi.
Svi na Koševo!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Napokon se aktiviralo par nikova, par usrinih kujjica i narkomanovih havera
ponovo pokazuju pravo lice 
Danas smo bili losi, i to je fakt. Fakt je i da ce Rozman iz svega ovoga nauciti jos i izvuci jos vise od ekipe. Na zalost usrinih i nasmrkanovih kujjica.
Ono sto nam je potrebno je rezervni napadac jer je Catakovic sterilan.
Podrska momcima i sefu !!!
Danas smo bili losi, i to je fakt. Fakt je i da ce Rozman iz svega ovoga nauciti jos i izvuci jos vise od ekipe. Na zalost usrinih i nasmrkanovih kujjica.
Ono sto nam je potrebno je rezervni napadac jer je Catakovic sterilan.
Podrska momcima i sefu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Combattente87, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, mnon46, r3m1, stokastoka23, strucnjak9, ventilateur i 55 gostiju.