Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Alexis Sanchez opet daje maestralan gol, prelazi igrače a onda i golmana Cagliaria k'o da ih nema.Prvi gol Udinesea je malo sumnjiv, mislim da je bio faul ....
Bravo. Sustina.Prowler je napisao/la:Odlicno sudjenje Rocchija u petak i Brighija danas. Rocchi bez imalo straha svira penal protiv Intera u zadnjim minutama utakmice, iako kontakt nije bio toliko evidentan, ali je svakako bio faul. Crveni karton Cordobi, a i tu je mogao primjeniti solomonsku soluciju i dati zuti, sto bi vecina sudija napravila. Par minuta nakon toga Kharja pada u sesnaestercu Brescie i dize ruke: dosta sudija bi kompenziralo Inter, ali Rocchi pusta igru dalje. S pravom, naravno.
Danas Brighi nije u nijednom trenutku progledao kroz prste Milanu, svaka mu cast. Pravedno ponisteni golovi, jedanesterac na Pati ni pod razno. Kad bi sve sudije tretirale manje ekipe poput Rocchija i Brighija u ove dvije utakmice, prvenstvo bi bilo jos kvalitetnije i zanimljivije.
Problem je sto su navijaci velikih timova navikli na povlasten tretman, pogotovo u domacim utakmicama. Danas ce mnogi Milanovi navijaci supljirati protiv sudjenja, umjesto da se osvrnu na Robinhovu i Van Bommelovu (ne)igru, umor Ibrahimovica, bezidejnost u napadu itd. Thiago Silva sve bolji i bolji, on i Ranocchia ce kroz 2-3 godine biti bez premca najbolji stoperi na svijetu.
Sto se Ibrahimovica tice, faul iz reakcije i direktan crveni obicno impliciraju najmanje 2 utakmice neigranja, ove godine je Chivu dobio 4, Eto’o 3, Felipe Melo 3 itd. Mislim da je nemoguce da dobije manje od 2. Najvjerovatnije 2-3 utakmice neigranja.
P.S. Udinese melje sve pred sobom.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nisu normalni koja akcija za 0-4 di natale za sancheza ovaj ima čist gol ali ipak vraća za di natalea i ovaj naravno zabija, jedini koji u ovoj ligi igraju lijep fudbal
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Udinese ::smajlikojiseklanja::
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da Udinese nije krenulo lose u sezonu, sad bi bilo #1 na tabeli.
edit: Totti za Romu. Klasika od Lazia.
edit: Totti za Romu. Klasika od Lazia.
Muslera slabo postavljen, Totti po sredini gola, 1-0
inace, samo jug i sjever Olimpica lice na nesto, ostatak gotovo prazan
inace, samo jug i sjever Olimpica lice na nesto, ostatak gotovo prazan
Call the coroner!
- JuveSissoko
- Kontakt:
sto se gaze po facama
pa jbte sport je ovo, hoce da vade oci nekom ccc 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jao di natale ubi nogama 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Na Olimpicu prava strast Calcia, al samo Radu napravi glupost, i to tacno ispred sudije
edit: penal za Romu, 6 minuta nadoknade
edit: penal za Romu, 6 minuta nadoknade
Call the coroner!
- Evil Genius
- Kontakt:
moro je penal bit za romu
inace sve manje utakmica lici na fudbal a sve vise na cirkus

inace sve manje utakmica lici na fudbal a sve vise na cirkus
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
i Ledesma crveni 

Call the coroner!
- kumkalesic
- Kontakt:
Princ od Rima, laseri i Muslera rijesise jos jedan od rimskih derbija. Zasluzena pobjeda Rome koja je od prve minute derbija izgledala kao bolja momcad na terenu. Na kraju glupost igraca Lazia koji su zaboravili da igraju prvenstvenu utakmicu, i ovi crveni kartoni mogli bi imati i daleko vece posljedice ako Reyini momci kiksaju i sljedece kolo, a sigurno im nece biti lahko bez kapitena Ledesme.
Joint_fc
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
roma se ponovo vraća u trku za LP, u lazio više ne vjerujem, loša igra i težak raspored, ali zato udinese je u nevjerovatnom naletu, svaka im čast i iako će vjerovatno rasprodati ovu ekipu na ljeto zaslužili su da se plasiraju u LP. napoli večeras igra jako bitnu utakmicu sa parmom, a juventusu rezultati nikako nisu išli na ruku ovo kolo i sad im je evropa bježi velikih 7 bodova
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nebi me iznenadilo da udinese uzme scudeto obzirom kako igraju,imajmo na umu da imaju direktan okrsaj sa milanom pa ukoliko to uzmu a siguran sam da hoce,te ako milan kiksa sa interom udinese do kraja ima sasvim dovoljno vremena da se popne na vrh a za to oni definitivno imaju muda 

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Mislim da je kasno za scudeto, da imaju odlicnu ekipu i da imaju dobre sanse za uspjeh to stojiamell je napisao/la:nebi me iznenadilo da udinese uzme scudeto obzirom kako igraju,imajmo na umu da imaju direktan okrsaj sa milanom pa ukoliko to uzmu a siguran sam da hoce,te ako milan kiksa sa interom udinese do kraja ima sasvim dovoljno vremena da se popne na vrh a za to oni definitivno imaju muda

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Neznam jel ko spomenuo ,ali dosta problematicno kolo ,cak 7 crveni kartona ,alarmantno stanje 

IO SONO INTERISTA
Danas prije utakmice Milan - Bari
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:Danas prije utakmice Milan - Bari![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

zbog cega ovo jbt

- JuveSissoko
- Kontakt:
campionato piu bello del mondoHuska je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Danas prije utakmice Milan - Bari![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
zbog cega ovo jbt![]()

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Evo ga jos jedan za Parmuwarden je napisao/la:Neznam jel ko spomenuo ,ali dosta problematicno kolo ,cak 7 crveni kartona ,alarmantno stanje