Sloboda govora

Ovako je i Putin hapsio po St.Petersburgu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sloboda govora
Koja sramota za americko drustvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 02:48Sloboda govora
Ovako je i Putin hapsio po St.Petersburgu![]()
Najnenormalnija nacija na svijetu.L-Train je napisao/la: ↑28 okt 2023, 03:35Koja sramota za americko drustvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 02:48Sloboda govora
Ovako je i Putin hapsio po St.Petersburgu![]()
Ammar vehabija?Robust je napisao/la: ↑28 okt 2023, 00:51
Evo i vehabije ih prozivaju da nisu muslimani i da ih ceka bog zna kakva kazna , pa se pitam ko je dns musliman kad te svako dns moze reci ti nisi![]()
, al smo bas opicen narod da vjeruje da ce neka dova promijeniti situaciju dole, jok samo lobiranje i pokazivanje misica nikakve dove da uplase vodje i odredjivanje tko je vjernik a ko nije
Imaš pravo da vjeruješ ili ne vjeruješ u Boga, ali nemaš pravo da vrjeđaš i ismijavaš ljude što vjeruju. Ti si zapravo debilčina i to najveća, jer nemaš osnovnu kulturu poštovanja drugog i drugačijeg mišljenja.
Kako znas da nisu uplatili
Pa otkud znas da nije to uradio? Ja sam uvjeren da je dao više para u humanitarne aktivnosti od tebe, al ti ćeš ga prozivat ovde jer je pomenuo Boga.
Pa ako i postoji zar se nije odrekao tog naroda čim su poklali izraelce?
Overnight, IDF fighter jets struck Asem Abu Rakaba, the Head of Hamas' Aerial Array.
Abu Rakaba was responsible for Hamas' UAVs, drones, paragliders, aerial detection and defense.
He took part in planning the October 7 massacre and commanded the terrorists who infiltrated Israel on paragliders and was responsible for the drone attacks on IDF posts.
Potpusujem
Istina, ne znam, ako jesu svaka cast, konkretan potez za razliku od online palamudjenja. Jak neki dzematrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 08:47Kako znas da nisu uplatili![]()
Evo na prosloj dzumi u mom dzematu skupljeno skoro 100 milki za Gazu
Nit podrzavam Izrael nit mislim da sam najpametniji ali ko god ceka da bog nekog kazni nacekace se, ko je kaznio Srbe iz rata koji su pobili na hiljade muslimana, ko kaznjava kineze koji imaju logore za muslimane? Ko ce kazniti Izrael za ovo izivljavanje nad civilima, nece niko, pobice sve sto im je na putu bez ikakvih posljedica.RollingPaper je napisao/la: ↑28 okt 2023, 08:48Pa otkud znas da nije to uradio? Ja sam uvjeren da je dao više para u humanitarne aktivnosti od tebe, al ti ćeš ga prozivat ovde jer je pomenuo Boga.
Vi sto ne vjerujete u Boga ionako mislite da ste najpametniji a da su svi drugi zalutali, uz to mislite da ste moderne emancipovane kosmopolite, zato podržavate Izrael.
Zato je najbolje da ti napišeš status sta da radimo, da nas prosvjetliš.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 18 gostiju.