FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Borac nije izgubio dvije tekme za koje sam ja mislio da je zijan siguran,otkinuli su bod velezu kojem gori i koji je doveo super trenera,dobio sirokog za kojeg mi je jedan igrac zelje poslije prijateljske utakmice protiv nas rekao da je jako slab ali ja nisam mislio da je toliko slab.Ako ljudi uzmu titulu,svaka cast dobili su najvise na strani sto nije lako,pa i da su sve kupili i to je trud i na tome treba cestitati,nije ni to lako(salim se naravno
).Ja sam sto se tice Zelje zadovoljan evropom,a ako bude jedna od titula biti cu prezadovoljan,i mislim da ce se s ovim sloziti svi koji su bili uz zelju u godinama jada i cemera,i koji znaju cijeniti rezultat ma kakav on bio.Uzdravlje

AMAR OSIM!!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Meni reakcija golmana nikako nije bila normalna, pogledaj snimak i vidjećeš da je to po meni "neprirodna" parada! Ne tvrdim da je kupljeno jer evo i Olimpic je dole uzeo bodove ali mi je djelovalo sumnjivo odmah onako na prvu! Za kupovinu od "entitetskih komšija" je nebuloza pa i vi i mi više bodova gubimo od "navodnih "Naših" iz istog entiteta! Pogledaj samo koliko ste vi bodova donijeli iz federacije!? Suvišno je o ovom i raspravljati!tatamata2 je napisao/la:Namjerno pusten gol,a Stajic je jednom igracu progurao loptu kroz none,i bukvalno uposlio Grahovca metar od gola?Pa sta im preostaje nego gledati sut,i nadati se da ce ih golman spasiti kao nas Avduka u Mostaru?Ne kontate da tu nema vremena za neku posebnu reakciju,a kamoli klizeci start.otpravnik_vozova je napisao/la: Ne plačem vjeruj mi, ja znam kakav je osjećaj biti Šampion...i to u serijama...tako da ti ta teorija pada u vodu! Naravno ako Borac bude prvi na kraju ja ću čestitati i tebi i svima ostalim! ti si nekad regularno pisao, tako da ne znam od kud takve nagle frustracije...Ovaj - i + je zaebancija od prije, valjda se možemo zezati na ovu temu, ili možda ne možemo? Pogrešno si shvatio sve, jer ja nisam došao da provociram! Kako ja tebe uopšte mogu provocirati kad MI kasnimo 5 bodova za vama? Ova situacija u Širokom mi je djelovala na prvu kao namjerno pušten gol, tebi naravno nije i ja te neću ubjeđivati da jeste, samo sam imao takav utisak! Mogli ste uzeti, a mogli ste i izgubiti od Veleža, lopta je okrugla, uvijek može bolje i može gore...Napisao sam da sam zadovoljan kako se odvija situacija, ali još je dug put i pred vama i pred nama! Nema potrebe za nekom raspravom, na kraju krajeva dobra je i srebrena medalja!
Evo ovaj sad Elegant rece u Trebinju vam daju bodove,a mi izgubili...Znaci kupujemo i kad izgubimo?!Mislim smijesno,na kraju ispada da je Borac sve utakmice kupio.Malo ste se previse ufurali u tu kupovinu utakmica,nije to bas tako lako namjestiti,nisu to banjalucki i sarajevski cevap.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Da se ne svadjamo!
7 dana!
7 dana!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ne kontam buraz,je l ti stvarno meni hoces reci da se prvenstvo unaprijed namjesti nekom klubu?I da je to tako lako?otpravnik_vozova je napisao/la: Meni reakcija golmana nikako nije bila normalna, pogledaj snimak i vidjećeš da je to po meni "neprirodna" parada! Ne tvrdim da je kupljeno jer evo i Olimpic je dole uzeo bodove ali mi je djelovalo sumnjivo odmah onako na prvu! Za kupovinu od "entitetskih komšija" je nebuloza pa i vi i mi više bodova gubimo od "navodnih "Naših" iz istog entiteta! Pogledaj samo koliko ste vi bodova donijeli iz federacije!? Suvišno je o ovom i raspravljati!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Gdje sam ja to rekao, ja tvrdim upravo suprotno! Pa uvijek NAS optužuju da nešto namještamo! Sjeti se NB prošle sezone, mogli smo roman zaebancija napisati o tome! Borac igra tvrdo na strani, koristi šanse i to je to! Nema se tu šta prigovoriti, ja sam samo naveo detalj koji je po meni diskutabilan (onaj u Širokom)!tatamata2 je napisao/la:Ne kontam buraz,je l ti stvarno meni hoces reci da se prvenstvo unaprijed namjesti nekom klubu?I da je to tako lako?otpravnik_vozova je napisao/la: Meni reakcija golmana nikako nije bila normalna, pogledaj snimak i vidjećeš da je to po meni "neprirodna" parada! Ne tvrdim da je kupljeno jer evo i Olimpic je dole uzeo bodove ali mi je djelovalo sumnjivo odmah onako na prvu! Za kupovinu od "entitetskih komšija" je nebuloza pa i vi i mi više bodova gubimo od "navodnih "Naših" iz istog entiteta! Pogledaj samo koliko ste vi bodova donijeli iz federacije!? Suvišno je o ovom i raspravljati!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
- Бањалучанин
- Kontakt:
' %, ја '...otpravnik_vozova je napisao/la: To ti mangup neki? Napisao sam sve kristalno jasno a to što se tebi ne sviđa to je neka druga priča! TI pokušavaš da ubaciš neke elemente u moj post da bi kao ispao pametan! Ne može to tako, sad ja tebe pitam možeš li TI normalno diskutovati a da ne spominješ indijance i Mileta?
P.S. Hoće li biti 2 milje protiv Čelika?

$ ?, $ на ' " " & ' је % ? у " " % $ & :"Јесте у праву ""...
Let's go, Fighter!
"!
"!
pa i nije ti neka teorija,jer zeljo jos vise trpa kuci ovim iz rs,olimpik i travnik su dobili po 3 gola,ali su zato jesenas rudar i leotar dobili po 4 i 8 komada!A fenomen željezničar i domaći teren, mislim da oni u federaciji pogotovo "bošnjačke" ekipe imaju taj još izraženiji otežavajući momentum, pred gostovanje na Grbavici nego na ostalim gostovanjima oni ih respektuju kao klubovi u Srbiji blizance igraju mnogo bojažljivo i već kad kroče na teren praktično su bijelu zastavicu istakeli i ne vjeruju mnogo da mogu uzeti bodove.
moramo definitivno promjeniti taktiku,bar kuci i krenuti sa trpanjem,jer sam sto posto siguran da zeljo nije bolji od nas,ali da vlado previse gura igrace nazad.
trebali bismo poceti sa skandiranjem,pet komada,pet komada,to je nasa nada

najozbiljnije mislim da bismo morali igrati puno ofanzivnije jer u ovoj ligi osim borca i zelje niko nema kvalitet da bismo ga nesto kao respektovali,skautirali,da bi igraci kao nesto zatvarali i slicni folovi....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
pabizo je napisao/la:Pusti ti mene jarane nego u potragu ovi tvoji za novim trenerom i to je prava stvar a to ocekuje i banjalucka raja jer dosta foliranja i supljih prica od strane narcisa tj.takozvanog malog murinja koga poznaju na samo na deonici Laktasi-Gradiska a i voli on i zasedeti u nekom kaficu nebitno dali u Laktasima ili u Gradisku i pocne se hvalit JA SAM NAJLJEPSI,JA SVE ZNAM,JA SAM NAJBOLI TRENER,JA CU BITI SELEKTOR i tako dalje.Zalosno je i najbolje je da se nekako raspita o tome da pocne suditi Prvu ligu srpske jer je on i sudija a i zna covjek sve te cijene STA KOLIKO KOSTA,,,,,,,,? je napisao/la:", ' % "...
sta je prvo vidio grejem bel kad je izumio prvi telefon?
dva propustena poziva od vlade jagodica

dva propustena poziva od vlade jagodica

Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 13 mar 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim da si pomjesao sudiju i pronalazaca 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Sve se slazem s tobom.Dosta je ovi teoreticara prvo nama prosle godine pa sad i Borcu.Osvojili ste cetiri boda iz dvije veoma teske utakmice i cijelo vrijeme igrate dobro u gostima.U kapitalnoj ste prednosti mada ne i konacnoj,ali u svakom slucaju ste tituli blizi nego Zeljo.Imate kompletan tim i ako osvojite titulu bice potpuno zasluzenocsh je napisao/la:Borac nije izgubio dvije tekme za koje sam ja mislio da je zijan siguran,otkinuli su bod velezu kojem gori i koji je doveo super trenera,dobio sirokog za kojeg mi je jedan igrac zelje poslije prijateljske utakmice protiv nas rekao da je jako slab ali ja nisam mislio da je toliko slab.Ako ljudi uzmu titulu,svaka cast dobili su najvise na strani sto nije lako,pa i da su sve kupili i to je trud i na tome treba cestitati,nije ni to lako(salim se naravno).Ja sam sto se tice Zelje zadovoljan evropom,a ako bude jedna od titula biti cu prezadovoljan,i mislim da ce se s ovim sloziti svi koji su bili uz zelju u godinama jada i cemera,i koji znaju cijeniti rezultat ma kakav on bio.Uzdravlje

AMAR OSIM!
evo editovao sam,hvalaGrad je nas DS je napisao/la:Mislim da si pomjesao sudiju i pronalazaca

Ček malo. Oni su cijelo vrijeme, prošle godine, kukali o nekim teorijama zavjere i "sarajevskoj kuhinji". Sad im dosude šega penal protiv Drine u narednom kolu Odović kao i navijači Veleža govore da im je sudija navlačio(Odović također spominje da je igrač Borca udario igrača Veleža a sudija se napravio blesav). Ako uzmemo njihovu priču od prošle godine(Rudar P je pustio Želji, to je naime bila priča) onda analogno tome možemo reći da je Široki pustio Borcu.kalimero je napisao/la:Sve se slazem s tobom.Dosta je ovi teoreticara prvo nama prosle godine pa sad i Borcu.Osvojili ste cetiri boda iz dvije veoma teske utakmice i cijelo vrijeme igrate dobro u gostima.U kapitalnoj ste prednosti mada ne i konacnoj,ali u svakom slucaju ste tituli blizi nego Zeljo.Imate kompletan tim i ako osvojite titulu bice potpuno zasluzenocsh je napisao/la:Borac nije izgubio dvije tekme za koje sam ja mislio da je zijan siguran,otkinuli su bod velezu kojem gori i koji je doveo super trenera,dobio sirokog za kojeg mi je jedan igrac zelje poslije prijateljske utakmice protiv nas rekao da je jako slab ali ja nisam mislio da je toliko slab.Ako ljudi uzmu titulu,svaka cast dobili su najvise na strani sto nije lako,pa i da su sve kupili i to je trud i na tome treba cestitati,nije ni to lako(salim se naravno).Ja sam sto se tice Zelje zadovoljan evropom,a ako bude jedna od titula biti cu prezadovoljan,i mislim da ce se s ovim sloziti svi koji su bili uz zelju u godinama jada i cemera,i koji znaju cijeniti rezultat ma kakav on bio.Uzdravlje
Bolje je koristiti njihovu verziju. Kad izgubiš titulu, urota je. Ako je kojim slučajem uzmeš, pošteno je.
Bolesno, zar ne

to kao pustio ovaj onome i sl su samo pusta naglabanja bez ikakvih dokaza,da ne kazem trabunjanja!
da bar ljudi napisu da im je to sumnjivo,pa hajde,ali ne,svi su sigurni u sve i svi sve znaju!
ja mogu reci da su mi od vasih proslosezonskih utakmica sunmjive pobjede u vrapcicima (sumnjivo je i ra koji je otad bojkotovao),a takodje imam sumnju da vam olimpik svaki put pusta bez borbe i da vam je to 6 zagarantovanih bodova sveke sezone,i usput se igraci odmore i ociste kartone na tim utakmicama...i onaj gol protiv travnika u sa je,po meni,pusten....
vasa pobjeda u prijedoru mi nije sumnjiva ni malo,jer ne namjesta se tako da se gol daje u 88 minuti i to sutem od aut linije!
ali,ja cu uvijek reci da su to samo moja razmisljanja i sumnje a necu nikad tvrditi da je to tako bilo,jer nema dokaza nikakvih! i bilo bi bolje da se tako vode diskusije,a ne da se sa sigurnoscu neko optuzuje za nesto,bez dokaza....
da bar ljudi napisu da im je to sumnjivo,pa hajde,ali ne,svi su sigurni u sve i svi sve znaju!
ja mogu reci da su mi od vasih proslosezonskih utakmica sunmjive pobjede u vrapcicima (sumnjivo je i ra koji je otad bojkotovao),a takodje imam sumnju da vam olimpik svaki put pusta bez borbe i da vam je to 6 zagarantovanih bodova sveke sezone,i usput se igraci odmore i ociste kartone na tim utakmicama...i onaj gol protiv travnika u sa je,po meni,pusten....
vasa pobjeda u prijedoru mi nije sumnjiva ni malo,jer ne namjesta se tako da se gol daje u 88 minuti i to sutem od aut linije!
ali,ja cu uvijek reci da su to samo moja razmisljanja i sumnje a necu nikad tvrditi da je to tako bilo,jer nema dokaza nikakvih! i bilo bi bolje da se tako vode diskusije,a ne da se sa sigurnoscu neko optuzuje za nesto,bez dokaza....
Da Željo ima +5 ili +8 prvenstvo bi bilo završeno. Borac ima +5 ili +8, ne bitno, i prvenstvo nije završeno jer Željo se bori za titulu. Vidim nekima ovdje to nije jasno, zašto je to tako i kako se to moglo desiti prošle godine. Samo zato se javljam, pa evo o čemu se radi:
Treba još mnogo vremena da prođe da bi Borac neko uzimao za ozbiljno pa i u ovoj ligi. Morate shvatiti da Borac ima taj drugoligaški mentalitet, građen decenijama i to je tako i ne može se to lahko prevazići. Titula ne titula, kup, dupla, ne bitno, morate vi još pure jesti da bi vas iko, a pogotovo mi Željovci uzimali zaozbiljno. Tu mislim prije svega kao klub, a o navijačima da ne govorim to niko pametan i ne upoređuje.
Kad Željo negdje dođe da igra to je savim druga priča i među stanovništvom (kao potencijalnom publikom), a isto tako i među domaćim igraćima (napale se dodatno na Želju) za razliku od Borca na koga se niko ne pali. Apsurd je što u takvoj situaciji Borcu (ovom trenutnom Borcu koji je kao nešto jak) nerijetko lakše i doći do bodova nego nama. Zašto ovo sve pišem? Zato što vi ne možete da shvatite da mi i na -5 ili -8 još uvijek računamo da možemo do titule jer mi smo Željo. Da je obrnuto vi bi davno digli ruke jer vi ste Borac, drugoligaš, a mi opet Željo (nema veze što nas nije bilo par sezona). J.e.big.a to je tako i tako je vazda bilo. Željo je Željo, Borac je samo Borac, borite se, šta ćete drugo. I ćorava koka nabode zrno pa i drugoligaš Kup (maršala ili bez maršala ne bitno)
Ko ne razumije o čemu se radi, primjer iz bivše lige: Mi smo 84-85 imali najbolju ekipu i sigurno zaslužili jednu titulu, ali jeb.iga nismo imali sreće (ne sportske sreće) već činjenicu da se te godine za titulu moralo boriti sa Zvezdom, a to Željo nije mogao. Titula se mogla uzeti (za manje klubove), ali samo pod uslovom da Zvezda nije direkni konkurent. Pitari su uzeli titulu 85 zato što su se borili sa Hajdukom, da je Zvezda bila u pitanju ispušili bi k'o i mi godinu ranije.
Eto to je otprilike to, More je ovakvih primjera u svakoj ligi svijeta jer svugdje postoje veliki i mali klubovi, a Željo je najveći bh. klub (po svemu) bilo vama to drago ili ne i vi dobro znate da je to tako. Mi smo u stanju uzeti svih narednih 12 tekmi, drugi nisu. Kako, s kojim igraćima, koliko, šta, nemam pojma, ali Željo je to.
Ne želim polemiku i ne pišem ovdje, ali vidim da se većinom sve vrti oko istih stvari pa rek'o da malo pojasnim
Treba još mnogo vremena da prođe da bi Borac neko uzimao za ozbiljno pa i u ovoj ligi. Morate shvatiti da Borac ima taj drugoligaški mentalitet, građen decenijama i to je tako i ne može se to lahko prevazići. Titula ne titula, kup, dupla, ne bitno, morate vi još pure jesti da bi vas iko, a pogotovo mi Željovci uzimali zaozbiljno. Tu mislim prije svega kao klub, a o navijačima da ne govorim to niko pametan i ne upoređuje.
Kad Željo negdje dođe da igra to je savim druga priča i među stanovništvom (kao potencijalnom publikom), a isto tako i među domaćim igraćima (napale se dodatno na Želju) za razliku od Borca na koga se niko ne pali. Apsurd je što u takvoj situaciji Borcu (ovom trenutnom Borcu koji je kao nešto jak) nerijetko lakše i doći do bodova nego nama. Zašto ovo sve pišem? Zato što vi ne možete da shvatite da mi i na -5 ili -8 još uvijek računamo da možemo do titule jer mi smo Željo. Da je obrnuto vi bi davno digli ruke jer vi ste Borac, drugoligaš, a mi opet Željo (nema veze što nas nije bilo par sezona). J.e.big.a to je tako i tako je vazda bilo. Željo je Željo, Borac je samo Borac, borite se, šta ćete drugo. I ćorava koka nabode zrno pa i drugoligaš Kup (maršala ili bez maršala ne bitno)
Ko ne razumije o čemu se radi, primjer iz bivše lige: Mi smo 84-85 imali najbolju ekipu i sigurno zaslužili jednu titulu, ali jeb.iga nismo imali sreće (ne sportske sreće) već činjenicu da se te godine za titulu moralo boriti sa Zvezdom, a to Željo nije mogao. Titula se mogla uzeti (za manje klubove), ali samo pod uslovom da Zvezda nije direkni konkurent. Pitari su uzeli titulu 85 zato što su se borili sa Hajdukom, da je Zvezda bila u pitanju ispušili bi k'o i mi godinu ranije.
Eto to je otprilike to, More je ovakvih primjera u svakoj ligi svijeta jer svugdje postoje veliki i mali klubovi, a Željo je najveći bh. klub (po svemu) bilo vama to drago ili ne i vi dobro znate da je to tako. Mi smo u stanju uzeti svih narednih 12 tekmi, drugi nisu. Kako, s kojim igraćima, koliko, šta, nemam pojma, ali Željo je to.
Ne želim polemiku i ne pišem ovdje, ali vidim da se većinom sve vrti oko istih stvari pa rek'o da malo pojasnim

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jel to istina da se sprema kosarica sadasnjem da kazemo treneru Borca,,,,,Dule 078 je napisao/la:to kao pustio ovaj onome i sl su samo pusta naglabanja bez ikakvih dokaza,da ne kazem trabunjanja!
Da Željo ima +5 ili +8 prvenstvo bi bilo završeno. Borac ima +5 ili +8, ne bitno, i prvenstvo nije završeno jer Željo se bori za titulu. Vidim nekima ovdje to nije jasno, zašto je to tako i kako se to moglo desiti prošle godine. Samo zato se javljam, pa evo o čemu se radi:
iskreno,ni ovde bas raja ne dozivljava zelju kao neku klupcinu,u kupu je bilo oko 3000 ljudi,u prvenstvu mozda 4000 i to je to....prije rata ovde navijaca niste imali,ili su bili u nivou statisticke greske,kao i danas,tako da mi je malo smijesno citati o tom "velikanu"....ne moze se na silu i na pricu odjednom postati velik,ispadali ste i vi u drugu ligu,bili uvijek prosjecan klub daleko ispod ovih ozbiljnih iz velike cetvorke,ulazili u evropska takmicenja jednom u 10 godina,tako da ti prica bas i nije neka...sta bi bilo da navijas za zvezdu ne daj boze,ili hajduk

ali,nije sad poenta ko je sta bio,bitna je sadasnjost i buducnost,vidjecemo kako ce se stvari odvijati....
ali dobro,za razliku od vecine tvojih postova nisi napisao bar da smo seljacine,primitivci ili "suma",kako ti cesto volis za nas napisati (ustvari uvijek),tako da je ovo velika promjena nabolje

-
- Kontakt:
Ono što nije spomenuto, a veoma je bitno jeste - FENOMEN GLAVNOG GRADA. To nije problem samo u BiH, tako je svugdje. Malo veći centri u BiH poput Banja Luke, Mostara, Zenice, Tuzle jednostavno "ne mogu organski" Sarajevo kao grad. Iako je Sarajevo glavni grad tek 15-ak godina, ali i to je bilo dovoljno. Vi, jednostavno, mislite da mi vas gledamo s neke visine, da mi kao nešto .. ali to nije istina. I Željo dođe u goste, naprimjer, Slobodi. Ljudi će 20 puta više zapeti nego protiv Borca, samo zbog ovoga. Naravno, ima tu i toga da je Željo jednostavno Željo, a Borac je samo Borac. Ne znam koliko si upućen, ali Željo je bio najomiljeniji i jedan od najpopularnijih klubova u exYu. Nema nešto puno trofeja ili velikih rezultata, ali, koga briga? Opet kažem, Željo je Željo - klasa za sebe. Vjeruj mi da bi se iznenadio na nekim gostovanjima s kakvim raspoloženjem se dočekuje Željo. To je fascinantno. Borac, sada, ima veoma dobru ekipicu, ali morat' će ove rezultate u kontinuitetu ostvarivati duže vrijeme, sve dok ne dokažu da žele biti velik klub, kad ih tako ostali počnu doživljavati, eh tad će Borac uspjeti.Dule 078 je napisao/la:Da Željo ima +5 ili +8 prvenstvo bi bilo završeno. Borac ima +5 ili +8, ne bitno, i prvenstvo nije završeno jer Željo se bori za titulu. Vidim nekima ovdje to nije jasno, zašto je to tako i kako se to moglo desiti prošle godine. Samo zato se javljam, pa evo o čemu se radi:
iskreno,ni ovde bas raja ne dozivljava zelju kao neku klupcinu,u kupu je bilo oko 3000 ljudi,u prvenstvu mozda 4000 i to je to....prije rata ovde navijaca niste imali,ili su bili u nivou statisticke greske,kao i danas,tako da mi je malo smijesno citati o tom "velikanu"....ne moze se na silu i na pricu odjednom postati velik,ispadali ste i vi u drugu ligu,bili uvijek prosjecan klub daleko ispod ovih ozbiljnih iz velike cetvorke,ulazili u evropska takmicenja jednom u 10 godina,tako da ti prica bas i nije neka...sta bi bilo da navijas za zvezdu ne daj boze,ili hajduk![]()
...da neki od tih klubova dodje na prijateljsku utakmicu ovde,bilo bi jedno 5 puta vise ljudi nego protiv zelje u prvenstvenoj.mada,vjerujem ti (najiskrenije) da ima po bosni sredina kojima je dozivljaj kad zeljo dodje,ali u te sredine koje su imresionirane zeljinim dolaskom,sigurno ne spadaju banjaluka,tuzla,zenica ili mostar koji vas znaju malo duze
![]()
ali,nije sad poenta ko je sta bio,bitna je sadasnjost i buducnost,vidjecemo kako ce se stvari odvijati....
ali dobro,za razliku od vecine tvojih postova nisi napisao bar da smo seljacine,primitivci ili "suma",kako ti cesto volis za nas napisati (ustvari uvijek),tako da je ovo velika promjena nabolje

U mom svijetu važe moja pravila
rodjen sam u ovom gradu,ali (svega mi),nikad nisam upoznao nakoga da navija za zelju,ni prije ni poslije rata!
a to za glavni grad,otkud ti to da je sarajevo glavni grad?
nije provokacija,ali stvarno prvi put cujem za to,je li stvarno to zvanicno?
pitam ovo najozbiljnije,da se razumijemo,nije ni banjaluka glavni grad republike srpske,ali ovo da je sarajevo glavni grad zaista prvi put cujem! kod nas se uci samo da je u sarajevu sjediste zajednickih organa,ali ako neko ima neku drugu informaciju neka kopira ovde,da se malo edukujem,cisto kao stvar licnog obrazovanja,da ne budem neupucen.
a to za glavni grad,otkud ti to da je sarajevo glavni grad?
nije provokacija,ali stvarno prvi put cujem za to,je li stvarno to zvanicno?
pitam ovo najozbiljnije,da se razumijemo,nije ni banjaluka glavni grad republike srpske,ali ovo da je sarajevo glavni grad zaista prvi put cujem! kod nas se uci samo da je u sarajevu sjediste zajednickih organa,ali ako neko ima neku drugu informaciju neka kopira ovde,da se malo edukujem,cisto kao stvar licnog obrazovanja,da ne budem neupucen.
prdomislio sam se,ne trebate me ubjedjivati jer ce tema otici u qrac,bolje je da se nastavi o fudbalu pisati....
odoh spavati,laku noc....
odoh spavati,laku noc....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.