FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
10%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 282

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 27 okt 2023, 21:29

JuricaSpindl je napisao/la:
27 okt 2023, 20:46
Napapijri je napisao/la:
27 okt 2023, 18:03
PeppermintSA je napisao/la:
27 okt 2023, 17:45
Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.
Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!
A znas sta je tuzno, sto ti potpuni anonimus koni sigurno pojma nemas o toj struci, tako sigurno, samouvjereno govoris da je neko NEZNALICA je stvarno tuzno. I nismo bolje zasluzili. Pitaj BILO kojeg studenta koji je radio sa njim, BILO KOJEG fudbalera koji je radio kakav je profesor Jeleskovic. Ali ne, trebamo poslusati nekog "strucnjaka" sa foruma koji se javi svako malo sa komentarom "govorio sam vam ja". Covjek je radio kao privatni trener naseg najboljeg reprezentativca toliko!
Covjek je Dzekin kum ili obratno, tako da ti ta prica pada u vodu, posebno jer je Dzeko uvijek radio privatno sa trenerima iz klubova u kojima je igrao.

Pitao ti studente ili fudbalere, cinjenica ostaje da nas masakrira vec drugi puta i ne moze dva puta biti slucajno to sto pod njegovom “palicom” mnogi igraci bivaju povrijedjeni. U samom Sarajevu imas mnogo boljih strucnjaka za fizicku spremu, ali nije to tema, kako ne bi ispalo da favorizujem nekoga.

Bilo kako bilo, podrska i Jeleskovic koliko i svakom drugom uposleniku naseg kluba, a za mane i propuste ce biti vremena, a nadamo se da nece biti ni potrebe za pomenom kad osvojimo TITULU!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 27 okt 2023, 21:34

Nemojte se džaba nervirati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 okt 2023, 21:48

collector je napisao/la:
27 okt 2023, 21:27
malibega je napisao/la:
27 okt 2023, 21:19
90% nas zaboravilo hodati, da ne pričamo o nekim terminima, skupljamo se svi hoce branit, niko trčati, i onda seremo Jeleškoviću za povrede. Na to dosta drugih stvari utiče. Zar uvijek morate praviti negativu od svega? Pa dokad ****
Niko ne pravi negativu, nego imaš nekolicinu forumaša koji namjenski traže neke problema i unose nemir po forumu i kreiraju mišljenje, posebno onih koji su na vagi, što se prenosi na tribine i tako se neko targetira i oblikuje javno mnijenje... Jbg interesne grupe i dušmani...

Uđeš nekim na profile i vidiš, šta i kad pišu i kad se javljaju...
👍
😉👈 tacno u glavu!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 27 okt 2023, 22:01

Pitarsam je napisao/la:
27 okt 2023, 21:48
collector je napisao/la:
27 okt 2023, 21:27
malibega je napisao/la:
27 okt 2023, 21:19
90% nas zaboravilo hodati, da ne pričamo o nekim terminima, skupljamo se svi hoce branit, niko trčati, i onda seremo Jeleškoviću za povrede. Na to dosta drugih stvari utiče. Zar uvijek morate praviti negativu od svega? Pa dokad ****
Niko ne pravi negativu, nego imaš nekolicinu forumaša koji namjenski traže neke problema i unose nemir po forumu i kreiraju mišljenje, posebno onih koji su na vagi, što se prenosi na tribine i tako se neko targetira i oblikuje javno mnijenje... Jbg interesne grupe i dušmani...

Uđeš nekim na profile i vidiš, šta i kad pišu i kad se javljaju...
👍
😉👈 tacno u glavu!
Fakti i činjenice... Ne treba se izmotavati, već stvari treba nazivati pravim imenom...

Puno je lešinara koji bi jedva dočekali da nešto opet zaljuljaju ili nedaj Bože klubu i Mirviću naštete...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 27 okt 2023, 22:04

Napapijri je napisao/la:
27 okt 2023, 21:29
Napapijri je napisao/la:

Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!
A znas sta je tuzno, sto ti potpuni anonimus koni sigurno pojma nemas o toj struci, tako sigurno, samouvjereno govoris da je neko NEZNALICA je stvarno tuzno. I nismo bolje zasluzili. Pitaj BILO kojeg studenta koji je radio sa njim, BILO KOJEG fudbalera koji je radio kakav je profesor Jeleskovic. Ali ne, trebamo poslusati nekog "strucnjaka" sa foruma koji se javi svako malo sa komentarom "govorio sam vam ja". Covjek je radio kao privatni trener naseg najboljeg reprezentativca toliko!
Covjek je Dzekin kum ili obratno, tako da ti ta prica pada u vodu, posebno jer je Dzeko uvijek radio privatno sa trenerima iz klubova u kojima je igrao.

Pitao ti studente ili fudbalere, cinjenica ostaje da nas masakrira vec drugi puta i ne moze dva puta biti slucajno to sto pod njegovom “palicom” mnogi igraci bivaju povrijedjeni. U samom Sarajevu imas mnogo boljih strucnjaka za fizicku spremu, ali nije to tema, kako ne bi ispalo da favorizujem nekoga.

Bilo kako bilo, podrska i Jeleskovic koliko i svakom drugom uposleniku naseg kluba, a za mane i propuste ce biti vremena, a nadamo se da nece biti ni potrebe za pomenom kad osvojimo TITULU!
Upravu si, pada mi prica u vodu, ipak si ti najtrofejniji kondicioni trener a ne on. "U samom Sarajrvu imas vise strucnjaka" slazem se evo ti, povedi nas Napapijri!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 27 okt 2023, 22:04

Napapijri je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:

A sta si ti, izvini na pitanju? Imas neke veze bilo kakve sa strukom o kojoj pricas?
Nikakve veze nema sa istinom, evo izmislio si da je kum jedan drugom ili bilo sta. Ne pisite ba gluposti o kojima blage veze nemate.
Povrede i kondicioni trener. Da jedini veza sa povredama je Jeleskovic
A u pm kakvi bolidi

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 27 okt 2023, 22:05

nokee je napisao/la:
27 okt 2023, 22:04
Napapijri je napisao/la:

A sta si ti, izvini na pitanju? Imas neke veze bilo kakve sa strukom o kojoj pricas?
Nikakve veze nema sa istinom, evo izmislio si da je kum jedan drugom ili bilo sta. Ne pisite ba gluposti o kojima blage veze nemate.
A u pm kakvi bolidi
Ma vidis da bunca, frajer svako 5 dana neke teorije zavjere i nalazi neke nove ublehe u klubu. On sve zna cija je diploma tacna cije nije, ko ima znanje ko nema. Cuj dzekin kum, jao bombi i pitarluka

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 27 okt 2023, 22:23

2.10 na nas sutra, jaka kvota uh
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

chamberlain24
Kontakt:

Post Postao/la chamberlain24 » 27 okt 2023, 22:42

Svi znamo da smo pod jeleskovicem imali 12 kidanja prednjih kriznih eto za sto je on strucnjak.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 okt 2023, 22:49

chamberlain24 je napisao/la:
27 okt 2023, 22:42
Svi znamo da smo pod jeleskovicem imali 12 kidanja prednjih kriznih eto za sto je on strucnjak.
Kakve veze ima njegov pristup u to vrijeme? Tereni bili odvratno loši, ako još na to dodamo da trening ti neće 100% spriječiti mogućnost povrede ACL ne znam kako on može biti kriv. Važni faktori također su prethodne povrede i genetika.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 okt 2023, 23:05

27 okt 2023, 22:05
nokee je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:

A u pm kakvi bolidi
Ma vidis da bunca, frajer svako 5 dana neke teorije zavjere i nalazi neke nove ublehe u klubu. On sve zna cija je diploma tacna cije nije, ko ima znanje ko nema. Cuj dzekin kum, jao bombi i pitarluka
“Danijev kum je bio dugogodišnji Edinov prijatelj i docent Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu Eldin
Jelešković.”

Dovoljno je ukucati Jeleskovic - Dzeko i vidjeti o cemu se radi. Nije njegov, ali je kum njegovog djeteta. Velika razlika, ipak nisu prijatelji i “kumovi”, zar ne? Treba li ti diploma ili oci (a i razum) da vidis kako se u vrijeme spremanja profesora fizickog desava najveci broj povreda?

Evo, ja sam pravnik i ako vecina mojih klijenata zavrsi na robiji (a imali su sansu da budu oslobodjeni), logicno je da ces ti reci da sam los (sto bih i bio u tom slucaju).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 27 okt 2023, 23:15

Ne brukaj se Napapijri

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 27 okt 2023, 23:19

Opet se pokusava nemir unijeti ovakvim nebulozama.. ovo ne treba dozvoliti, hej jedna Barselona ima sve kljucne igrace povrijeđene al sve i niko nista a ovdje pojedinci prave se pametni, idi druze zavrsi skole tj fakultete i onda pametuj... kako se bezveze moze srati i traziti bilo sta samo da se unese negativa to je nevjerovatno.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 27 okt 2023, 23:20

Napapijri je napisao/la:
27 okt 2023, 23:05
27 okt 2023, 22:05
nokee je napisao/la:

A u pm kakvi bolidi
“Danijev kum je bio dugogodišnji Edinov prijatelj i docent Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu Eldin
Jelešković.”

Dovoljno je ukucati Jeleskovic - Dzeko i vidjeti o cemu se radi. Nije njegov, ali je kum njegovog djeteta. Velika razlika, ipak nisu prijatelji i “kumovi”, zar ne? Treba li ti diploma ili oci (a i razum) da vidis kako se u vrijeme spremanja profesora fizickog desava najveci broj povreda?

Evo, ja sam pravnik i ako vecina mojih klijenata zavrsi na robiji (a imali su sansu da budu oslobodjeni), logicno je da ces ti reci da sam los (sto bih i bio u tom slucaju).
GiS je fino napisao. Kada je Jeleskovic otisao ( ne znam tacno koja godina) svi su komentarisali da se vidi izostanak istog. A sada kontra prica, sada su svi sa povredama jer je Jeleskovic ubleha :rol: :rol:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 okt 2023, 23:42

Ako se povrede dešavaju sad u ovom periodu (pola sezone) pogotovo nakon Rožmanovog dolaska tj.pojačanog tempa na treninzima u 99% slučajeva je posljedica nekvaltetih priprema i ujednačenog trenažnog procesa u toku priprema
(Fizika+taktika+motoroka)

Jeleškevičeva greška u ovom svemu je zašto to nije uočio i sprečio jer za to uzima finu lovu, nikako da je on to prouzrokovao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 okt 2023, 23:44

Rozman je odradio odlican posao,krpio od zalizanog i Dudica nerad i javasluk. Mene je iznenadio kako je brzo barem uspio da zakrpi njihov javasluk. Cekam samo 2 prelazna roka da odradi majstor.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 27 okt 2023, 23:45

https://www.tvarenasport.ba/premijer-li ... minu/news/
ko koga ovdje h.ndri danas izadje vijest da je tekma s borcem u 15:15 a sad da je u 19:45
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 okt 2023, 23:59

Pa promjenili termin u 19:45h.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 okt 2023, 00:12

Aduka87 je napisao/la:
27 okt 2023, 23:59
Pa promjenili termin u 19:45h.
Meni je ok bio i 15:15
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 28 okt 2023, 00:28

Ako se ne varam Real Madrid ima najboljeg kondicionigmtrenera na svijetu, Pintusa ili kako već. Ove sezone Real ušao sa 4-5 povrijeđenih igrača u sezonu, i šta sad to treba da znači, da je on kriv?
Pa ne igraju fudbaleri šaha, već treniraju 2x dnevno 300 dana godišnje, povrede su sastavni dio tog posla.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, Bing [Bot], bvsic, skoJaa i 30 gostiju.