Covjek je Dzekin kum ili obratno, tako da ti ta prica pada u vodu, posebno jer je Dzeko uvijek radio privatno sa trenerima iz klubova u kojima je igrao.JuricaSpindl je napisao/la: ↑27 okt 2023, 20:46A znas sta je tuzno, sto ti potpuni anonimus koni sigurno pojma nemas o toj struci, tako sigurno, samouvjereno govoris da je neko NEZNALICA je stvarno tuzno. I nismo bolje zasluzili. Pitaj BILO kojeg studenta koji je radio sa njim, BILO KOJEG fudbalera koji je radio kakav je profesor Jeleskovic. Ali ne, trebamo poslusati nekog "strucnjaka" sa foruma koji se javi svako malo sa komentarom "govorio sam vam ja". Covjek je radio kao privatni trener naseg najboljeg reprezentativca toliko!Napapijri je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:03Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!PeppermintSA je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:45Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.
Pitao ti studente ili fudbalere, cinjenica ostaje da nas masakrira vec drugi puta i ne moze dva puta biti slucajno to sto pod njegovom “palicom” mnogi igraci bivaju povrijedjeni. U samom Sarajevu imas mnogo boljih strucnjaka za fizicku spremu, ali nije to tema, kako ne bi ispalo da favorizujem nekoga.
Bilo kako bilo, podrska i Jeleskovic koliko i svakom drugom uposleniku naseg kluba, a za mane i propuste ce biti vremena, a nadamo se da nece biti ni potrebe za pomenom kad osvojimo TITULU!