Mi se uvlačimo istoku, Hrvati zapadu. Zna se ko će puno dobit u tom slučajubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:44Ko što smo i mi puno dobili sa proglašavanjem dana žalosti zbog dešavanja u Bg (citiram: "vidi ovo neko sve, pokazali smo da nismo ko oni")
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- feniksptica
- Kontakt:
Pa sta se cudite.
Koliko se pisalo ovdje Epi dolazi iz drzave koja otvoreno podrzava Izrael. Cuva lik svoju guzicu..
Sumnjam da je tako glup da zauzima stranu ubica
Koliko se pisalo ovdje Epi dolazi iz drzave koja otvoreno podrzava Izrael. Cuva lik svoju guzicu..
Sumnjam da je tako glup da zauzima stranu ubica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zarad ne znam ti kakvog interesa, ne bih dao svoj obraz i ljudskot, makar to bio i izborni zakon.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zamisli pišeš isto što i Sariel, nije smiješno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa da cuva svoju guzicu mahao bi zastavom Hamasa jer mu je na 200km leglo terorista za Zapadnu Evropu. 

Ovo me tako podsjeća na onu čuvenu rečenicu: " Srebrenica se pretvara u klaonicu"
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Malo cemo se udaljit od teme al opet je i za temu u nekom sirem smislu ..AshburtonG je napisao/la: ↑27 okt 2023, 23:16Pa da cuva svoju guzicu mahao bi zastavom Hamasa jer mu je na 200km leglo terorista za Zapadnu Evropu.![]()
Je l tebi rijec terorista/terorizam vezana samo za muslimana/islam ili to možeš prišiti i drugim narodima ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najjaca

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Benjamina Populista Karic.
Buduci kandidat za bosnjackig clana Predsjednistva.
Nisam cijeli, ali možda najbolji video u vezi ove situacije i početka od 7. oktobra gdje sam rabin govori o mnogim nelogičnostima. Ovo je must see
Pojedinci nek se presele na klix forum
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro svima je jasno da vam je krivo, da ste isfrustrirani, da vam se uvlaci neka tuga, da vas Gaza asocira na nesto, da ne mozete nepravdu. Ali vas ucinak je 0 i cuda se ne desavaju.
Ovdje se citavo vrijeme oko Ukrajine i Palestine prica o tome kako odigrati sa kartama koje imas.
Plenkovic vjerovatno na kafi negdje prica isto sto i vi, a radi kontra na otvorenoj sceni. I to je poenta koju fulate citavo vrijeme.
Ovdje se citavo vrijeme oko Ukrajine i Palestine prica o tome kako odigrati sa kartama koje imas.
Plenkovic vjerovatno na kafi negdje prica isto sto i vi, a radi kontra na otvorenoj sceni. I to je poenta koju fulate citavo vrijeme.
I meni je isto prošlo kroz glavu.
Btw vidio sam ovaj snimak što dijele sa Hajdukove proslave, kakav idiotizam yebote

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- feniksptica
- Kontakt:
Jest, i ameri i svi znaju da stradaju djeca i da se namjerno ubijaju. Sve stoji. Oni imaj interese.
Al ko od nas na forumu ima ikakav interes pa da i anonimno ne smije neke stvari napisat onakve kakve jesu ?
Al ko od nas na forumu ima ikakav interes pa da i anonimno ne smije neke stvari napisat onakve kakve jesu ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa niko od forumasa nije predsjednik da mora paziti sta pise. ovo je forum a ne sjdednica GSUN, dakle ovdje možemo iskreno pisati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 23:24Dobro svima je jasno da vam je krivo, da ste isfrustrirani, da vam se uvlaci neka tuga, da vas Gaza asocira na nesto, da ne mozete nepravdu. Ali vas ucinak je 0 i cuda se ne desavaju.
Jasno je svima da tebi nije krivo, da bi glasao da mogu nastaviti ubijati djecu pa licemjerno pricao kako to nije dobro samo da neb slucajno morao izaci iz svoje zone komforatuzlak1987 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 23:24Dobro svima je jasno da vam je krivo, da ste isfrustrirani, da vam se uvlaci neka tuga, da vas Gaza asocira na nesto, da ne mozete nepravdu. Ali vas ucinak je 0 i cuda se ne desavaju.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 3 gosta.