Kakvo društvance

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Upravo to im je plan B, ostaviti civile da izginu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:56Bez da ulazimo u polemike,koliko je poginulo i koliko je majki zavijeno u crno sa obe strane?Koliko je ovaj rat pogotovo od strane Izraela brutalan i osvetnicki postao,povampireno ponasanje bez osvrtanja na zrtve .
Zanima me kako Hamas napreduje?Drzi li linije u Kibucu i na onom mjestu gdje je koncert bio?Koji je plan B Hamasa?Ostavit svoje ljude na milost i nemilost ili ih braniti?
Ako cemo realno pricati i iskljuciti emocije ,Hamasova akcija ce se vjerovatno iducih godina na vojnim skolama vjerovatno predavati pod najgluplji potez jedne organizacije u povijesti covjecanstva.
Nabijen više na i njega i njegove mitinge na qrac.
Pa i jesmo, to je zvanični stav BiHbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:19Ma ja trebali smo i mi bit suzdržani da se opet dodvorimo Americi.
Neukusan humor: Izraelci imitirali izvještavanje BBC-a izrugujući se broju žrtava u Gazi
Samo što je ovo samovolja naseg predstavnika u UN koji ne odrazava stavove predsjedništva i MVP-a kojem je podredjenBosniaBoston je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:22Pa i jesmo, to je zvanični stav BiHbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:19Ma ja trebali smo i mi bit suzdržani da se opet dodvorimo Americi.
Očekivano, ustase jos osjecaju veliki dug prema zidovima jer su jedan od naroda koji ih je najvise pobio..sada ovim misle oprati grijehe i dodvoriti se.
Još jedan dokaz, koliko je glup narod u današnje vrijeme...
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 2 gosta.