Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Gdje su nam cionisti i ustase sa teme ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ovo je strahota..znači 100 puta moćniji Izrael napada već ionako satjerane Palestince i ubija stotine djece dnevno, dok to 460 miliona Muslimana okolo gleda..Ja ne mogu da vjerujem, stvarno ne mogu..hajde sto su nas ostavili da krepemo, daleko smo im, zabiji nam.. al da 10% od svih okolo Palestine bace po kamen bilo bi gutavo kamo li nesto više..gadi mi se ovaj svijet
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Svijet je vec otisao u qrac. Bilo svjetskog rata ne bilo. Od korone na ovamo je sve naopako. Pa vi gledajte.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ukinuli internet, valja sakriti veliki gubitke koje ce imati u Gazi. Na kraju ce je uzeti uz skrivanje ogromnih gubitaka.
Dnevno izraelsko-američki genocidaši ubiju nekoliko stotina djece. Ovo je gore od genocida, treba neku novu riječ smisliti.
Dnevno izraelsko-američki genocidaši ubiju nekoliko stotina djece. Ovo je gore od genocida, treba neku novu riječ smisliti.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 27 okt 2023, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacekaj da izadje kakva dezinformacija kako je IDF pogodio civilnu zgradu, a zapravo je bila napustena fabrika i pojedini objektivci ce brzo se pojaviti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sjeme im se zatrlo cionističko
Ako krene aleme eto nas kod tebe. Spremi stejkove.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gdje je onaj Rossoner što živi na Novom Zelandu da nas ugosti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prvi put dok sam u studiju, pišem status na facebooku-u.
Dok " ide " prilog. Da, nije po propisu.....
Maločas nam se iz Gaze javio naš Tarik Ebu Azum.
Nije bio siguran da li ga uopće čujemo:
" Ako nas čujete, ako me čujete, recite svijetu da ulazimo i u potpunu komunikacijsku blokadu. Ne možemo se više čuti ni sa našim najbližim. "
Dok je govorio, trajao je - i u ovim momentima traje- jedan od najtežih, najrazornijih izraelskih napada na Gazu.
Vodim vijesti dalje.
A u glavi mi, samo Tarikove riječi: " Ako nas čujete, recite svijetu...."
Dok " ide " prilog. Da, nije po propisu.....
Maločas nam se iz Gaze javio naš Tarik Ebu Azum.
Nije bio siguran da li ga uopće čujemo:
" Ako nas čujete, ako me čujete, recite svijetu da ulazimo i u potpunu komunikacijsku blokadu. Ne možemo se više čuti ni sa našim najbližim. "
Dok je govorio, trajao je - i u ovim momentima traje- jedan od najtežih, najrazornijih izraelskih napada na Gazu.
Vodim vijesti dalje.
A u glavi mi, samo Tarikove riječi: " Ako nas čujete, recite svijetu...."
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znači počelo je i zvanično... da ti srce pukne
"Nahranite ih da ne umru praznog stomaka"White House spokesman says the US supports a 'pause' in fighting to allow for humanitarian aid and fuel deliveries to Gaza

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ima li ko kakvu nanu u Švicarskoj da se udam?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Moja teorija je da se ceka da IDF zagazi dublje u Gazu i tada slijedi napad sa sjevera.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AshburtonG
- Kontakt:
Ali kako su bogati i pametni ljudi podmetnuli sirotinji religiju kao neki vodic za moralna nacela i stvaranje simpatija, pa sad ovdje raja ocekuje Erdogana i ove arapske debile da reaguju, jer eto dijele istu vjeru. Let me break it down for u: "Boli ih qrcina, jer im je Izrael 10x bitniji ekonomski partner od bilo koje "bratske" zemlje. Protiv Izraela su trenutno spremni na front izaci samo fanatici iz Hamasa, Hezbolaha i ostalih arapskih teroristickih organizacija, te eventualno Ceceni i Dagestanci. Sve ostale boli kitumbas. Ne bi me cudilo da u ovom trenutku Erdogan dogovara neke poslove sa Izraelcima, dok ovamo lafo tuguje za bracom muslimanima.
Pravda na svijetu ne postoji. Vi mislite da Biden nije svjestan shvatit sta se desava i da ne moze razlucit situaciju? Sigurno da moze bolje od nas svih i uz sve informacije kojima pristupa. Palestince moze spasit ovdje samo neko zestoko uplitanje Rusa i Kineza, koji isto tako nece uci u rat zbog simpatije prema Palestincima, nego samo da idu u kontru Amerikancima i pokusaju se etablirat kao nova svjetska sila.
Pravda na svijetu ne postoji. Vi mislite da Biden nije svjestan shvatit sta se desava i da ne moze razlucit situaciju? Sigurno da moze bolje od nas svih i uz sve informacije kojima pristupa. Palestince moze spasit ovdje samo neko zestoko uplitanje Rusa i Kineza, koji isto tako nece uci u rat zbog simpatije prema Palestincima, nego samo da idu u kontru Amerikancima i pokusaju se etablirat kao nova svjetska sila.
Glupog posta, bolje da nisi nista ni pisao
Da onaj @sumirprimus nije Netanyahu lično?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa Biden jedino sto moze reci Izraelu da bi ih mozda natjeralo dvaput da promisle je ako ne stanu i ako eskaulira u regionalni rat, da su sami u tome.AshburtonG je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:12Ali kako su bogati i pametni ljudi podmetnuli sirotinji religiju kao neki vodic za moralna nacela i stvaranje simpatija, pa sad ovdje raja ocekuje Erdogana i ove arapske debile da reaguju, jer eto dijele istu vjeru. Let me break it down for u: "Boli ih qrcina, jer im je Izrael 10x bitniji ekonomski partner od bilo koje "bratske" zemlje. Protiv Izraela su trenutno spremni na front izaci samo fanatici iz Hamasa, Hezbolaha i ostalih arapskih teroristickih organizacija, te eventualno Ceceni i Dagestanci. Sve ostale boli kitumbas. Ne bi me cudilo da u ovom trenutku Erdogan dogovara neke poslove sa Izraelcima, dok ovamo lafo tuguje za bracom muslimanima.
Mislis da je ekonomski? Pa tamo su se rokali i prije 2-3 hiljade godina, nije im tad bilo nekog interesa...
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 okt 2023, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
+1AshburtonG je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:12Ali kako su bogati i pametni ljudi podmetnuli sirotinji religiju kao neki vodic za moralna nacela i stvaranje simpatija, pa sad ovdje raja ocekuje Erdogana i ove arapske debile da reaguju, jer eto dijele istu vjeru. Let me break it down for u: "Boli ih qrcina, jer im je Izrael 10x bitniji ekonomski partner od bilo koje "bratske" zemlje. Protiv Izraela su trenutno spremni na front izaci samo fanatici iz Hamasa, Hezbolaha i ostalih arapskih teroristickih organizacija, te eventualno Ceceni i Dagestanci. Sve ostale boli kitumbas. Ne bi me cudilo da u ovom trenutku Erdogan dogovara neke poslove sa Izraelcima, dok ovamo lafo tuguje za bracom muslimanima.
Samo politički nepragmatični bošnjaci muslimani to još nisu shvatili
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nesto kao "Srebrenica se pretvara u najvecu klaonicu". A svijet gleda i suti vec godinama, decenijama, prokleti bili!!! Dusa me boli zbog nase brace i sta im rade sjeme im se zatrlo
-
- Kontakt:
Zamjerate bosnjačkim forumasima sto ljudski reaguju na ubijanje civila. žene i djeca? Pa nista da onda ne kmečimo o genocidu nad nama.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 27 okt 2023, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.