Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa najjače su krezave Bošnje koje gledaju u Erdogana kao spasioca, pa dobro možda nam pošalje hurmi ili konzervi - hvala mu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hsjde Hezbollah zarokaj pa nek ide sve u pm
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Eo ga na visokom petom mjestu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jao Ben Shapiro i Jordan Peterson još nisu objavili tweet podrške Izraelu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Zarokat ce karu kad Ameri stite Zidove. Kurko bi bilo ovako da nemaju njih iza sebe. I ovi sto prizivaju Arape nesto. Sta ce oni protiv Amerikanaca realno? Jedino da nuklearne krenu letit pa nek ide sve u qrac.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Boli Arape u Saudiji qrac nek se turisti vrte oko Kabe svaki dan i nek su full puni hoteli, aerodromi, prevoz itd cijelu godinu i elham. Dobro je rekao onaj neki učenjak neku noc na TRT ne razumije ikoga ko ode u Meku dok nedaleko od toga mjesta jevreji vrše pokolj muslimana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ako palestinska djeca nemaju pravo da zive I nek ide sve u k
Ma nece hezbolla ovo gledati jedini sto ima sanse da urade nesto povodom ovog su oni, ovi ostali vise laprdajuBundesliga je napisao/la: ↑27 okt 2023, 20:44Zarokat ce karu kad Ameri stite Zidove. Kurko bi bilo ovako da nemaju njih iza sebe. I ovi sto prizivaju Arape nesto. Sta ce oni protiv Amerikanaca realno? Jedino da nuklearne krenu letit pa nek ide sve u qrac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ironija, nažalost. Jeza me hvata dok ovo pišem ali moguće je da se u ovoj noći desi genocid u pravom smislu te riječi.
"Poručujemo Amerikancima i njihovim izraelskim prijateljima - danas vi šaljete rakete koje ubijaju nevine civile. Partneri ste u zločinu koji će biti kažnjen, jer ovo je kraj Izraela", izjavio je Ebrahim Raisi, iranski predsjednik.
Erdogan je u govoru rekao: "Nećete na svijetu pronaći zemlju ili vojsku koja bombarduje gradove danju i noću da ubija djecu, osim Izraela.
Saudijska Arabija spremna je normalizirati odnose s Izraelom u zamjenu za odbrambeni pakt sa SAD-om i civilni nuklearni program.
„Saudijska Arabija je upozorila Izrael na moguće rizike od eskalacije zbog okupacije i lišavanja legitimnih prava palestinskog naroda, kao i sistematske provokacije protiv njihovih svetih mjesta.
Jači stav je imao Kanton Sarajevo od ovih

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 okt 2023, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A i vi sto prizivate globalni rat nemate bas sve na broju
naprijed rejal
Ma bolestan Evander. Ništa novo od njega.
Ja mislim da Izrael nema ljudstvo da uzme Gazu. Ako je tačna brojka da ih ima 300k, nekako mi je premalo to gdje će borba biti za svaki haustor, kuću i zgradu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imaju Bidenov amin, to im je dovoljno da očiste Gazu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Saudija ne moze da se izbori sa pobunjenicima a da ratuje sa SAD, Izraelom i ko zna ko bi jos iz NATO saveza usao u taj sukobavenija je napisao/la: ↑27 okt 2023, 20:45Boli Arape u Saudiji qrac nek se turisti vrte oko Kabe svaki dan i nek su full puni hoteli, aerodromi, prevoz itd cijelu godinu i elham. Dobro je rekao onaj neki učenjak neku noc na TRT ne razumije ikoga ko ode u Meku dok nedaleko od toga mjesta jevreji vrše pokolj muslimana.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Sta ce oni protiv americko-britanske mornarice i avijacije? Mogu samo i sebe syebat, a nece logicno jer sebi su najbitniji. Samo laprdaju preko medija a znas da nece nista uraditi.alemsa je napisao/la: ↑27 okt 2023, 20:46Ma nece hezbolla ovo gledati jedini sto ima sanse da urade nesto povodom ovog su oni, ovi ostali vise laprdajuBundesliga je napisao/la: ↑27 okt 2023, 20:44Zarokat ce karu kad Ameri stite Zidove. Kurko bi bilo ovako da nemaju njih iza sebe. I ovi sto prizivaju Arape nesto. Sta ce oni protiv Amerikanaca realno? Jedino da nuklearne krenu letit pa nek ide sve u qrac.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 264 gosta.