Ali ima još šanse za malca, samo treba jedno par godina dobrog lemanja po glavurdi kockastoj, i bit će to dobro aBd.

Moderator/ica: GracanicaAA
Radi toga sto smo izgubili odmah isplate problem? Evo bez ikakvog laganja i zamazivanja ociju, plate se regularno isplacuju, 1000% tacno. Rodjak koji igra regularno za prvi tim Slobode mi rekao. Ako on laze, lazem i ja.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:28Vidjelo se na terenu ko ne dobija redovno isplateantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:24Kad vec tako baratas informacijma, daj barem pocni o ćeliku pisat.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:01Mraka smo seljacka jer kazemo da imaju dugovanja![]()
Jako smo bezobrazni![]()
Ne mogu da vjerujem koliko vas boli poraz![]()
Jos bolje za vas ako su to samo dobre vijesti i informacije.
Bolesni ste i iskompleksirani Slobodom i tacka ba.
Logicno da boli. Da smo makar od neke ekipe izgubili, vec od ispodprosječne amaterske ekipe.![]()
Nije Celik u idealnoj situaciji da budemo jasni.
Bar priznamo. Ima stvari koje trebaju ici da boljem.
Al vidjet cemo sta kaze PU za par dana
Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:33Drugi trofej kupa BiH![]()
Minirana Grbavica okupirana od strane četnika, a likČe taslači Slobodu u finaluFinale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Kako to, kako to?
1 titula u ratu i onda dvije duple krune i duplo karanje fukareštine u miru![]()
Neću da priznam jer ostajem bez privilegija i lične koristi. Ok sad? Neko mora i da brani garniture koje vode klub, jer ni od čega se ne živi kao od Slobode. Hoćeš sad prestat?prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:39#Damir
Slazem se s tobom. I sami smo neki dan konstatovali da je najveci problem oko transi od grada, i da ce poslije nove godine vjerovatno dosta toga srediti sto se sada kasni.
Al ja ne mogu ds vjerujem da ovi ljudi sto znaju da se kasni s nekik isplatam nece priznati, meni je to za izucavati .
Da je zohar, jeste, ogroman. Ali mu necu nikad zaboravit ono Allahu ekber u Izraelu
Ja neću nikad Jusi zaboraviti što je došao na Bilino u obilježjima velike Slobode. Zamisli brat poveo djecu da navijaju za nas. Kakav kralj.
Ovo im je rekord koliko su dugo izrdžali
Kako pujdu iskaraše sinoć tamo na temi bh.klubovi u Evropi.
Jos malo pa si i ti na niovu truhle i avenije.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:17Jeste, zato ste vi skontali kako biti "navijac" i jos da te klub placa. Nema sta genijalno.![]()
On misli svi kao Fukare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.