FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Renan nam je potrebniji protiv bojca. Neka odmori malo i potpuno spreman zabije poČetnicima.
Hamza na teren. Ako je istina za Avrama onda imamo problem
Hamza na teren. Ako je istina za Avrama onda imamo problem
Da li postoji neka zvanicna info za te povrede i sta se desava uopste, nezamisljivo mi je da je toliki broj igraca u qrcu
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- morsecode
- Kontakt:
Meni nije iskreno, za ocekivati je. Ekipa nije spremna, sjeti se par prvih utakmica Rozmana, nakon 30. minute nisu mogli disati. Mozda su neke cak i lazne povrede, cisto da se sacuvaju momci za Borac, to je utakmica vrijedna 6 bodova
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Kako stojimo za sutra, jel ima neko ko je treci zuti zaradio, povrijedjen?
Mislim da nas ocekuje tvrda tekma, jako od prve minute i traziti pogodak, moja prognoza 0-2 abd !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!
Mislim da nas ocekuje tvrda tekma, jako od prve minute i traziti pogodak, moja prognoza 0-2 abd !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!
04.10.2009 !
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.
Interestantno je da je Meridianbet generalni sponzor Sloge, a kod nas je odmah do generalnog
Samo se nadam da ta cinjenica nece sutra krojiti rezultat 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sutra uzimamo Slogu taman da igramo sa 11 juniora. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!PeppermintSA je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:45Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U svemu tome, najgore je prošlo Sarajevo, koje je kažnjeno sa 15.000 KM. Bordo klub će u kasu Saveza morati platiti ovaj iznos zbog toga što su navijači koristili pirotehnička sredstva tokom derbija protiv Željezničara, a uz sve to, ubacivali su i predmete na teren.
Za istu utakmicu je kažnjen i Željezničar, pa će tako klub sa Grbavice morati platiti 5.500 KM zbog toga što su navijači Plavih, popularni Manijaci, koristili pirotehniku na Koševu.
Osim Sarajeva i Željezničara, kažnjen je i Zrinjski. Plemići će do kraja ovog mjeseca, tačnije do 30. oktobra, morati platiti Savez 6.687 KM zbog nastale štete, budući da je oštećeno 73 stolice, počinjene od strane navijača mostarskog kluba, koji su bili smješteni na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje u Zenici tokom utakmice finala Kupa BiH.
Pored Zrinjskog, zbog pirotehnike sa po 2.000 KM su kažnjeni i Velež i Široki Brijeg.
Ono što je zanimljivo, a to je da Disciplinska komisija N/FSBiH nije kaznila Borac. Navijači banjalučkog kluba su slali političke poruku sa tribina i to na mečevima protiv Širokog Brijega, odnosno Veleža, ali nisu kažnjeni zbog toga.
Također, poslije meča sa Širokim Brijegom, kapiten Borca, Srđan Grahovac, između ostalog, u svojoj izjavi je poručio: ‘‘Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobjedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i naša osjećanja su uz njihove porodice. Neka im Bog podari mir‘‘, ali zbog toga nije kažnjen.
Za istu utakmicu je kažnjen i Željezničar, pa će tako klub sa Grbavice morati platiti 5.500 KM zbog toga što su navijači Plavih, popularni Manijaci, koristili pirotehniku na Koševu.
Osim Sarajeva i Željezničara, kažnjen je i Zrinjski. Plemići će do kraja ovog mjeseca, tačnije do 30. oktobra, morati platiti Savez 6.687 KM zbog nastale štete, budući da je oštećeno 73 stolice, počinjene od strane navijača mostarskog kluba, koji su bili smješteni na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje u Zenici tokom utakmice finala Kupa BiH.
Pored Zrinjskog, zbog pirotehnike sa po 2.000 KM su kažnjeni i Velež i Široki Brijeg.
Ono što je zanimljivo, a to je da Disciplinska komisija N/FSBiH nije kaznila Borac. Navijači banjalučkog kluba su slali političke poruku sa tribina i to na mečevima protiv Širokog Brijega, odnosno Veleža, ali nisu kažnjeni zbog toga.
Također, poslije meča sa Širokim Brijegom, kapiten Borca, Srđan Grahovac, između ostalog, u svojoj izjavi je poručio: ‘‘Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobjedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i naša osjećanja su uz njihove porodice. Neka im Bog podari mir‘‘, ali zbog toga nije kažnjen.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zašto misliš da on još uvijek ima veze sa fizičkom spremom igrača pored cijelog tog Roanovog tima. Ko sad tu zadaje tempo?Napapijri je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:03Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!PeppermintSA je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:45Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Anicic i Pena cijelu sedmicu u trenaznom procesu, Franics i Zeljkovic jos pod upitnikom, nije spomenuo Renana.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne vidim koja je njegova svrha, ako nije da fizicki spremi ekipu? Mozda saradjuje sa Rozmanovim timom, mozda radi samostalno, ali ono sto je sigurno jeste da uvijek unisti igrace.AVNOJ je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:11Zašto misliš da on još uvijek ima veze sa fizičkom spremom igrača pored cijelog tog Roanovog tima. Ko sad tu zadaje tempo?Napapijri je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:03Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!PeppermintSA je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:45Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Pa i prije 2-3 godine kod Jeleskovica svaki dan neka nova povreda.Nista novo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel može neko da rastabiri što je rekao ovo....nisu oni su raspolaganju
Mulja ga malo Simon i prošlu izjavu je rekao da su htjeli biti malo.lukavi pa nisu htjeli otkriti pravo zdravstveno stanje igrača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Zrinjski recimo tolike tekme odigra i svi zdravi dobri,a kod nas 8-9 povredjenih a vecinom samo igras vikendomNapapijri je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:03Mene su napadali i prethodni puta, ali nazalost ispostavilo se da sam u pravu, a vjerovatno sam i sada. Jeleskovic je neznalica i jedina osoba (pored Vice) koja nas moze kostati sezone!PeppermintSA je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:45Ovo s povredama nije normalno. Ako imaš po 8-9 povreda svake sedmice, nešto se ne radi dobro. Nema tu naročite filozofije.

Kondicionog potraziti na zimskoj pauzi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijelisampion, brojjedan, Confiance, Hamagara, KarloIvandic, laznokrilo, PingoFTW, Serha, Shategabri, StarmoCity, Strahinja, THEC, TheTruth34, USB i 126 gostiju.