FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- morsecode
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne bi trebalo, ali generalno u gostima smo dosta slabiji nego kod kuce, bar po meni. Igman nas je mogao uzeti, bas kao i GOSK.
Ocekujem fuj fudbal, Jagodic ide na bod sigurno, ne vjerujem da ce nas napasti
Ocekujem fuj fudbal, Jagodic ide na bod sigurno, ne vjerujem da ce nas napasti
"To je jednostavno SARAJEVO"
GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:51Normalno je da će biti kad su bili zapušteni, pa sad čim malo više podignu jačinu treninga, odmah belaj.
Seferovic je spremio ekipu tako da bi je ja bolje spremio, dok Jeleskovic evo opet sjebe igrace sa povredama, treba znati i postepeno dizati jacinu treninga i ne moze nikako biti slucajnost da nam 6 igraca ima problem sa lozom, neko se treba zapitati
-
- Kontakt:
Nema cuvanja treba igrati 100% i dobiti utakmicu. Bez ikakvog cuvanja i kalkulacija nakon sloge imat ce 8 dana da se osvjeze i spreme za borac.
-
- Kontakt:
Tako je
Ne ide u Doboj,kazu povreda.Mozda neka laksa ali nista ozbiljno vjerujem.Koliko se sjecam,na onom testiranju ljetos Renan je bio najspremniji igrac u klubu,a nakon toga jos je pojacao sa privatnim treninzima i teretanom.
Prije bi rekao da to malo radi javnosti nego da je ozb povrijedjen.Nek se on fino sad odmori i spremi za dodikovce a Hamza bi trebao korektno odraditi sto se trazi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sloga među najboljim domaćim ekipama, mi nemamo haman pravo kiksa do kraja sezone, ako hoćemo titulu i mi bi sad odmarali naše glavne igrače pred utakmicu koja je glavni faktor u podizanju atmosfere pred Borac, koja je najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone.
Bez Renana smo smo 20% manje opasni. Bojao sam se njegove povrede, jer još nemamo širinu u završnici. Samo su on i Hasić su rutineri, svi ostali kako im dan svane...
Bez Renana smo smo 20% manje opasni. Bojao sam se njegove povrede, jer još nemamo širinu u završnici. Samo su on i Hasić su rutineri, svi ostali kako im dan svane...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 27 okt 2023, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ma i ta prica je bezveze. Sjecam se kad je Jeleskovic otisao pa Šarić došao isto smo imali puno povreda evo sad isto samo obrnuta situacija.guadalupe je napisao/la: ↑27 okt 2023, 12:00GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:51Normalno je da će biti kad su bili zapušteni, pa sad čim malo više podignu jačinu treninga, odmah belaj.
Seferovic je spremio ekipu tako da bi je ja bolje spremio, dok Jeleskovic evo opet sjebe igrace sa povredama, treba znati i postepeno dizati jacinu treninga i ne moze nikako biti slucajnost da nam 6 igraca ima problem sa lozom, neko se treba zapitati
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100 % pojacali intenzitet i rad da se utegne ekipa jos pa da mozes i borac npr s 14 igraca ispreskakati.
Samo mogu izaci jaci i bolji. Nisu ligamenti kidali
Samo mogu izaci jaci i bolji. Nisu ligamenti kidali
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- siroliver69
- Kontakt:
Igraj bordo-bijeli!!!
Kako crno odmaranje i čuvanje za Bojac.
Pa imamo igrača da nam jos jedan tim igra u vrhu PL.
Kako crno odmaranje i čuvanje za Bojac.
Pa imamo igrača da nam jos jedan tim igra u vrhu PL.
Sarajevo - Borac petak 15:15h
Kakve su ovo nebuloze. Jel ovo Vico pokusava da nas sto manje dodje na ovu utakmicu, kakav idiotluk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakve su ovo nebuloze. Jel ovo Vico pokusava da nas sto manje dodje na ovu utakmicu, kakav idiotluk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ljudi koji rade web shop ne radeZutti je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:35Okej promocija artikala iz fan shopa je bolja, marketinški je bolje, al šta ti vrijedi kad je segment rada fan shopa i web shopa loš? Prije par dana neko je napisao pronleme s fan shopom, a ima ti još nedostataka brate. Nevjerovatno je da na web shopu nema mnogih rekvizita iz fan shopaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 okt 2023, 10:38nego, bordo braco pricali smo svi kako su nam slabe akcije fan shopova, promocija kluba itd itd.. A sad ne cujem neke plaho pohvale u vezi popravljanja tog segmenta.
Pa druzenje s igracima, pa nize cijene dresova i sl.
za kritiku sam uvijek, ali prednjacimo u negativnim.
Previše kasni objavljivanje na web shopu za fan shopom. Na ovo još dodati da na web shopu gdje se biraju prezime i broj igrača koji će biti štampan na dresu još uvijek stoje igrači koji nisu više u klubu (Balta 5, Varešanović 10, Viveros 19). Ajde da su otišli prije par dana pa nije sklonjeno, ali par mjeseci već stoji i bode oči. Plus nema igrača koji su, relativno, skoro došli (Pene, Julardžije, Hasića) u ponudi za štampanje na dres. Neke sitnice koje baš prikazuju neprofesionalizam tog segmenta kluba.

Ne znam kako stojimo s robom, posljedni put kad sam bio u fan shopu bilo je na stanju.
- 1 9 4 6 -
Uhh dobro je, ja sam prebrzo procitao zbog glupog naslova na ss "neobican termin utakmica".
Na moment mi nije bilo dobro.
Hvala na korekciji

U novi boj ...
Nedjelja 15:15 protiv borca ebem vas slijepe
odlican termin s obzirom da se noc prije sat pomjera unazad, za nedjelju top termin, jes da je nas iz daleka malo usralo pa ne mozemo doc al de

1946-1987
-
- Kontakt:
Ma ništa nece uticati na posjetu protiv Borca ako se pobjedi Sloga pa i taj termin treba loziti raju i lijevo i desno.
Dobro si, meni u glavi borac za ovaj vikend

1946-1987
SVI U DOBOJ, PREKRETNICA SEZONE
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, epidemija, KarloIvandic, MaroonBjelave, mosarajvosa83, TETRAPAK i 94 gosta.