Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Jedan koji je ostvaren u svemu, jedan prorok, 2 Slobodobrižnika i 2 koja se čitav dan raspravljaju. Svi su tu, a na PDFu stanje uredno i standardno 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Aferim, kako dubokoumni zakljucaklaudrop je napisao/la: ↑26 okt 2023, 17:04To samo govori o vamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 16:20Zlatan im trenutno vodi ekipu u PL.
A ostale siluje.
Lp![]()
![]()
Spremi se naguzit da vas najveći dušman nazijagu samo da ispunite kratkoročne snove

Nala nam je dusman, al su zato zenićani ti koji nam otvaraju oci.
E jbt, sta sve necu procitat.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
A da se osvrnem u tom stilu, ako je tebi Profa top, to onda mnogo toga o tebi govori.laudrop je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:08![]()
![]()
![]()
Profa top, pričali smo malo na utakmici u Zenici, bio je i sin njegov.
Hoda sa Senadom a ove fukareštine ne znaju ni ko im je u klubu![]()
![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
I tek sad vidim ovo, ko ne zna da je Profa u klubu? Pa Mujkić i Dervišagić možda i najbolji igrači uz Delića i Azira, njegovi su igrači. Čovjek zna biti smeće ali da zna posao zna, pogotovo u okvirima federalne pa i PL. Kad si korektan s njim i njegovim, može ti itekako valjati. Nek' vi sve znate, odblokirate račun svake 2 sedmice.
Tek sam ove godine spoznao koliko smo zapravo veliki klub. TUZLANSKI VELIKAN.simonknows je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:37I tek sad vidim ovo, ko ne zna da je Profa u klubu? Pa Mujkić i Dervišagić možda i najbolji igrači uz Delića i Azira, njegovi su igrači. Čovjek zna biti smeće ali da zna posao zna, pogotovo u okvirima federalne pa i PL. Kad si korektan s njim i njegovim, može ti itekako valjati. Nek' vi sve znate, odblokirate račun svake 2 sedmice.
Ovoliko kompleksaša, mrzitelja naše Svetinje, govori najbolje o tome.
Hvala im na tome, nema šta.

I samo je.bi sve redom Slobodo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Brate jezivo je da ovo pišu dosta i ljudi 40+. Jezivo.Sky9 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:42Tek sam ove godine spoznao koliko smo zapravo veliki klub. TUZLANSKI VELIKAN.simonknows je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:37I tek sad vidim ovo, ko ne zna da je Profa u klubu? Pa Mujkić i Dervišagić možda i najbolji igrači uz Delića i Azira, njegovi su igrači. Čovjek zna biti smeće ali da zna posao zna, pogotovo u okvirima federalne pa i PL. Kad si korektan s njim i njegovim, može ti itekako valjati. Nek' vi sve znate, odblokirate račun svake 2 sedmice.
Hvala im na tome, nema šta.![]()
I samo je.bi sve redom Slobodo.![]()
Mislim, nije problem u godinama, čovjek od 60 uđe na forum i sve ok, ali ove neke rasprave u tim godinama, jbt... Strašno
Ne znam, 100 puta sam rekao, meni kad je lijepo, ne obraćam pažnju na komšiju i ne govorim trebaš ovo ovako ono onako, uživam u svom i ne diram drugog, što oni nas "savjetuju", imam 1 objašnjenje, a to je da nas vole, a to je baš nerealno.
Ja im naiskrenije zahvaljujem na ovome.simonknows je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:44Brate jezivo je da ovo pišu dosta i ljudi 40+. Jezivo.Sky9 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:42Tek sam ove godine spoznao koliko smo zapravo veliki klub. TUZLANSKI VELIKAN.simonknows je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:37I tek sad vidim ovo, ko ne zna da je Profa u klubu? Pa Mujkić i Dervišagić možda i najbolji igrači uz Delića i Azira, njegovi su igrači. Čovjek zna biti smeće ali da zna posao zna, pogotovo u okvirima federalne pa i PL. Kad si korektan s njim i njegovim, može ti itekako valjati. Nek' vi sve znate, odblokirate račun svake 2 sedmice.
Mislim, nije problem u godinama, čovjek od 60 uđe na forum i sve ok, ali ove neke rasprave u tim godinama, jbt... Strašno
Ne znam, 100 puta sam rekao, meni kad je lijepo, ne obraćam pažnju na komšiju i ne govorim trebaš ovo ovako ono onako, uživam u svom i ne diram drugog, što oni nas "savjetuju", imam 1 objašnjenje, a to je da nas vole, a to je baš nerealno.

Još više volim i cijenim našu Svetinju, kad vidim ko i koliko je mrzi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Profa zesci ljakse.....antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:35A da se osvrnem u tom stilu, ako je tebi Profa top, to onda mnogo toga o tebi govori.
🔴⚫️
Seljačka država, seljačka liga, seljački fudbal, ne može ni profa puno odstupati.Skver je napisao/la: ↑26 okt 2023, 19:01Profa zesci ljakse.....antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:35A da se osvrnem u tom stilu, ako je tebi Profa top, to onda mnogo toga o tebi govori.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovaj je malo drugaciji, ovaj je stabilni seljak, profiter, etc......Sky9 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 19:03Seljačka država, seljačka liga, seljački fudbal, ne može ni profa puno odstupati.Skver je napisao/la: ↑26 okt 2023, 19:01Profa zesci ljakse.....antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:35
A da se osvrnem u tom stilu, ako je tebi Profa top, to onda mnogo toga o tebi govori.![]()
🔴⚫️
Zajebi ti to profa je nama uvijek dovodio dobre igrace. Da jr smrad jest ali je dosta bolji od ovih sto su nas istjerali iz lige..
ma ja ne tnam kako imaju volje ovoliko pisati i raspravljati se…
ma ja ne tnam kako imaju volje ovoliko pisati i raspravljati se…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
A neka, očito je da imaju komplekse prema većem i jačem klubu, ali hajmo biti objektivni, šta bi mi jedni bez drugih. Oni će tek vidjeti kako će im iduća sezona bit nezanimljiva. Ovako pojačavamo štimung, malo mi provociramo, malo oni, sve u svemu zakuha se pa automatski i utakmice zanimljivije pratiti.Sky9 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:42Tek sam ove godine spoznao koliko smo zapravo veliki klub. TUZLANSKI VELIKAN.simonknows je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:37I tek sad vidim ovo, ko ne zna da je Profa u klubu? Pa Mujkić i Dervišagić možda i najbolji igrači uz Delića i Azira, njegovi su igrači. Čovjek zna biti smeće ali da zna posao zna, pogotovo u okvirima federalne pa i PL. Kad si korektan s njim i njegovim, može ti itekako valjati. Nek' vi sve znate, odblokirate račun svake 2 sedmice.

Jest da oni ne dolaze na utakmice i da se tale za stream, a pokušavaju nas isprozivat i ponizit, a mi fakat stalni na utakmicama jbt, bar ovi sa foruma, rijetko ko da ih fula.

Sve u svemu, mi kad se plasiramo ako Bog da u bh. Premiership, valja se laktati sa jačima. Biti će i tu neke zanimljivosti nema šta, samo što očekivanja od prve sezone neće biti velika, dakle laganica. Zeničani ovdje bukvalno neće imati sa kim pisati, grohnut će tema opasno. Zato se i mole da Stupčanica bude prva.
Dodao bih i da je ružno što nam psuju onako, spominju roditelje, ali dobro, svakom svačije, kućni odgoj i bonton jbg. Ja još uvijek nisam upratio da naši tako reaguju, baš ono prenisko.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Vezano za ovaj zadnji pasos. Vidi se da si pratio samo F1 predhodni vikend.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
nemojte njemu odgovarat nek mu zivot izgubi svaki smisao
Nikad naši ne psuju mrtve i ne spominju članove porodice.

Kako je bilo danas korisniče fangle, špahtle i mistrije? Kaži mi jel valjao zidarski, pola hljeba, kila majoneze i dva koluta salame. Jesu se motane ispušile? Mogu ti ja dati majonezu ako želiš.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Drži se ti Ferraria i Mercedesa.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Donirao sam vam za stream, a ti tako. Malo poštovanja.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.