Ma ja evo stavio laptop u krilo, sjedim pored TVa i ponekad ''zavirim'' . Obradovao se kad sam cuo da **** prenosi, al izgleda da Dzeko nece uci.harishp je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ja mislim da ce uci Dzeko. Vidio sam ga sada kako se zagrijava ..Kad udje prebacujem na kanal.Do tada strogo Seherzada.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Tefez zavro ko june. Ne moze meda 
I sta kazu na bluemoonu, vadi Dzeku, remeti kocnepciju? mamu im ****

I sta kazu na bluemoonu, vadi Dzeku, remeti kocnepciju? mamu im ****
- Goalgetter
- Kontakt:
Drugacije ne bi ni zabili .. 1-0 Richards nakon kornera
Mancini je bas sa onim engleskim ko' Hamus.
''kvari mu koncepciju proooograma''.
''kvari mu koncepciju proooograma''.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad sigurno neće ni ući, zagrijavao se je zajedno sa Balonjom ali ušao je Balonja.
Uci ce, ali tek u 88.Goalgetter je napisao/la:Ma ja evo stavio laptop u krilo, sjedim pored TVa i ponekad ''zavirim'' . Obradovao se kad sam cuo da **** prenosi, al izgleda da Dzeko nece uci.harishp je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ja mislim da ce uci Dzeko. Vidio sam ga sada kako se zagrijava ..Kad udje prebacujem na kanal.Do tada strogo Seherzada.
Kako pogodi Mancini što nije izvadio Richardsa. Majstor!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zabcu na klupi olaksalo. Zasluge sigurno njemu idu 

Koji dziberi. Stadion na nogama zbog pobjede nad ovim nehljebima iz nizeg ranga.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ulazi jos Barry

Evo Barry usao u 82. Dzeko definitivno na klupi do kraja.. steta, *ebat ce mu ovo samopouzdanje...
Jel ovo treca izmjena
da gasim stream ?
da gasim stream ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Gasi !Bosnier je napisao/la:Jel ovo treca izmjena
da gasim stream ?
Nije.Bosnier je napisao/la:Jel ovo treca izmjena
da gasim stream ?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Dzeko je jebbo jeza u ledja prelaskom u City 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nije ovo treca, usli su Balotelli i Barry.Bosnier je napisao/la:Jel ovo treca izmjena
da gasim stream ?
Ostalo je jos 6 min tekme, ako i bude ulazio bit ce to u 90' tako da mozes gasit

Ma bolje i da ne ulazi.. Uci ce zadnjih 5 minuta i onda ce svi pljuvati po njemu sto nije zabio gola u tih 5 min 
U wolfsburgu je makar bio glavni, imao je samopouzadnja i zabijao je sto je bilo dobro za repku..

U wolfsburgu je makar bio glavni, imao je samopouzadnja i zabijao je sto je bilo dobro za repku..
Ma malo je reci da je Mancini majstorŽeljovac je napisao/la:Kako pogodi Mancini što nije izvadio Richardsa. Majstor!

- Goalgetter
- Kontakt:
Sto ? I ova situacija nije losa. Trenira u engleskoj, Sigurno je zeljan igre, jedva ceka da zaigra u repci, tamo je makar prvi napadacMrShadow je napisao/la:Ma bolje i da ne ulazi.. Uci ce zadnjih 5 minuta i onda ce svi pljuvati po njemu sto nije zabio gola u tih 5 min

Trenutno korisnika/ca: HariTz, zastitaIdentiteta i 14 gostiju.