FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li se satnica za utakmicu s Borcem naredne sedmice?
Ne postoji dobar sudija mimo Peljte. Postoje samo ljudi koji su prodali svoj obraz.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I on je kažnjen jer je normalno sudio Borcu protiv Zrinjskog u Banjaluci meni se čini. Nije sudio nikako do kraja sezone i evo sad je nešto malo počeo, mislim da mu je ovo druga ili treća ove sezone? On je dosudio nama penal na Koševu protiv Zrinjskog kad je Penaranda pao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar je Bilbija sudac, samo je upitno da li dolazi po zadatku, onda nije uopste bitno kakav je. Jedini posten u citavoj ligi je Peljto, ovo ostalo ce suditi kako Vico kaze, ja iskreno mislim da ce nas dobro izjebati u Doboju.
-
- Kontakt:
Idemo po jos jednu pobjedu u nizu.
Shvatiti maximalno ozbiljno Slogu i pobijediti bez primljenog gola.
Shvatiti maximalno ozbiljno Slogu i pobijediti bez primljenog gola.
Tacno tako. Pa on vam je sudio onu utakmicu u maju 2021. Borac - Zrinjski 2:1, gdje je napravio nevidjenu lakrdiju. Citavu utakmicu navlacio ne bi li Borac osvojio titulu. Tada je Vranjes dao onaj gol 2 metra u ofsajdu. Sjecam se takodjer da je utakmicu produzio 3, a za svaki slucaj svirao kraj nakon 2. Sudio je i konama na Grbavici prosle sezone protiv Borca, kada je Santos dobio onaj crveni i kada je opcenito gurao Borac.
Tako da prica kako je on posten sudija je presmijesna. Kada hoce, sigurno je nakon Peljte najkvalitetniji, ali cist nije ni u ludilu. Peljto je jedini za kojeg mozes biti siguran da ce odsuditi posteno i da ce pogrijesiti jedino nenamjerno. Ljudi na ovom pdf-u tacno ko da su jucer poceli pratiti ovu ligu, pa zive u ovim zabludama. Takvi smo kao narod opcenito, pa zaboravljamo i blizu proslost.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Cuj ti Kovacevica čhetnika malog,yebo ti cijela Srbija sestru u pakas debilu,RS ili manji entitet nije drzava mamu ti.
+1Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:20Cuj ti Kovacevica čhetnika malog,yebo ti cijela Srbija sestru u pakas debilu,RS ili manji entitet nije drzava mamu ti.
jednom cetnik, uvijek cetnik
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Šta je bilo?Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:20Cuj ti Kovacevica čhetnika malog,yebo ti cijela Srbija sestru u pakas debilu,RS ili manji entitet nije drzava mamu ti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Jel moguce da ovakav cirkus prave od lige,pa Njegomirovic opet Borcu sudi a onako ostetio Velez i to bas protiv Borca,pa zar nema niko da kaze dosta majku mu,da bosnje prodane malo dignu glas,pa ljudi u nasoj drzavi rade sta hoce,kao da zivimo pod njihovom kontrolom majku mu.
H8Z7 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:29Šta je bilo?Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:20Cuj ti Kovacevica čhetnika malog,yebo ti cijela Srbija sestru u pakas debilu,RS ili manji entitet nije drzava mamu ti.
Ja sam iz Banjaluke, to je Republika Srpska, ali je i u Bosni i Hercegovini. Znate, to je zaista teška tema za razgovor, ne znam šta da vam kažem... U Bosni žive Srbi, Hrvati i Bosanci, tri naroda. Uvek će biti podela, ali ja na to ne gledam tako, dosta je politike umešano i zato ne želim da pričam na tu temu. Nikada i nisam. U medijima nisam nikada govorio o reprezentaciji. Čekao sam priliku da branim za Srbiju i to je moja odluka"
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Prijatelju moj ni dan još nije 100% siguran a kamo satnica.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 okt 2023, 16:46Zna li se satnica za utakmicu s Borcem naredne sedmice?
Iskreno bi volio dnevno/nocni termin idu hladniji dani a i sat se vraca zbog djece i mlađe raje koju vodimo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Momak bi radije bio šesti izbor u Srbiji nego jedinica u reprezentaciji BiH (u kojoj je i rođen i zbog koje je postao neko i nešto). Dijagnoza =
!
Bitno je da klub uzme pare od njegovog idućeg transfera ali sumnjam da će sa ovim mentalitetom ostvarit karijeru kojoj smo se nadali. Šteta, ne mislim da je loš momak.
Bitno je da klub uzme pare od njegovog idućeg transfera ali sumnjam da će sa ovim mentalitetom ostvarit karijeru kojoj smo se nadali. Šteta, ne mislim da je loš momak.
Ziljkić na ovim slikama haman pa niži od ove dječice
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da bog da obje polomio
Meni je veći cirkus sto su svi klubovi to dozvolili, a od našeg naroda nemas šta očekivat, jer su svi prihvatili situaciju kakva jest. Kako neki kažu na ovom forumu, čekat ćemo do 2028 kad vico ne bude vise predsjednik, pa onda se možemo nadati. Do tad ćemo nastavit kao do sadSanchez87hz je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:32Jel moguce da ovakav cirkus prave od lige,pa Njegomirovic opet Borcu sudi a onako ostetio Velez i to bas protiv Borca,pa zar nema niko da kaze dosta majku mu,da bosnje prodane malo dignu glas,pa ljudi u nasoj drzavi rade sta hoce,kao da zivimo pod njihovom kontrolom majku mu.

JVVVST je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:21+1Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 okt 2023, 20:20Cuj ti Kovacevica čhetnika malog,yebo ti cijela Srbija sestru u pakas debilu,RS ili manji entitet nije drzava mamu ti.
jednom cetnik, uvijek cetnik

Eki četnik
Smorili ste s vladanom. Nama je bitno da se on proda za milione i da mi dobijemo dobre pare, a hoce li za tunguziju ili srbiju igrati apsolutno je nebitno.
I vladan voli Sarajevo, svako malo je neka slika o nama i poziva na Kosevo.
Mjenjajte temu, 3 bobare su pod moranje prekosutra!
I vladan voli Sarajevo, svako malo je neka slika o nama i poziva na Kosevo.
Mjenjajte temu, 3 bobare su pod moranje prekosutra!
NEMA NAZAD
Ma za Vladana ne treba komentarisat, kad mi sa klupskog aspekta gledamo totalno nebitno za sta se on opredjeluje. A to sto mi sad gledamo da je rodjen ovdje ovo ono, komentari za drugu temu tako da ostavit to po strani. On je nas navijac kluba i jedan od najboljih koji je ikad bio u istom i to je dovoljno za ovu temu
.
Svi u Doboj

Svi u Doboj

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, skoJaa i 41 gost.