Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2023, 11:40

Pozdrav za Gradacac. Bilo nam je lijepo na putu za G. Rahic.

Preporuka za El Mundo.

p.s. i nemoj ga vise ima i on mater. :urnebes:
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 okt 2023, 11:42

KimJongEsmer je napisao/la:
16 okt 2023, 22:00
Jah, i ?
Mićo jesi li spreman za šamaranje fukareštine naredni vikend :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:43

Valjda ti znaš koliko su te karte, ipak ti presjedaš tri puta do Tuzle.

Nisam znao da može učitelj biti neko ko ne poznaje osnove pravopisa, ne zna gdje se dodaju kvakice i da se na početku rečenice stavlja veliko slovo. :stop:

Još više me čudi činjenica da se neko stidi svog posla i zanata, nije sramota što lomiš leđa za milju. Kao tako finansijski stabilan teško da možeš stan plaćati u Tuzli, a kamoli nešto drugo finansirati ili nekoga finansirati.

Još jedna dilema riješena. Pilić bi volio da je Tuzlak, ali nije.

Fino koprcanje rukicama iz šahta i onda još jednom moja noga te iste ručice gazi. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:44

AllGunsBlazing je napisao/la:
26 okt 2023, 11:40

Preporuka za El Mundo.

Nisu valjda prenosili taj put na streamu? Napredovali ste. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2023, 11:52

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 11:44
AllGunsBlazing je napisao/la:
26 okt 2023, 11:40

Preporuka za El Mundo.

Nisu valjda prenosili taj put na streamu? Napredovali ste. :kafa:
Naravno. Streamali iz Gradacca pored fukara :urnebes:
Celik!3,2,2.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 11:55

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 11:43
Valjda ti znaš koliko su te karte, ipak ti presjedaš tri puta do Tuzle.

Nisam znao da može učitelj biti neko ko ne poznaje osnove pravopisa, ne zna gdje se dodaju kvakice i da se na početku rečenice stavlja veliko slovo. :stop:
Lahko je tebi kad si još u školi, pa ti znanje friško :kafa:
IceTea je napisao/la:
Još više me čudi činjenica da se neko stidi svog posla i zanata, nije sramota što lomiš leđa za milju. Kao tako finansijski stabilan teško da možeš stan plaćati u Tuzli, a kamoli nešto drugo finansirati ili nekoga finansirati.
Vlastito auto, već treće.
Vlastiti stan - uskoro.
Plata veća nego što košta godina vanrednog studija, ipak sumnjam da takvi poput tebe imaju kapacitet za redovno studiranje. Pljus
IceTea je napisao/la:
Još jedna dilema riješena. Pilić bi volio da je Tuzlak, ali nije.
IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 11:07
Super, znači živiš u Tuzli, studiraš u Tuzli, skoro si kao Tuzlak pravi. U prilog tome ide činjenica da navijaš za veliku Slobodu. :njanjanja:
Uvijek spreman da doprinosim boljitku vašeg grada. Nisam ko ti da samo budem teret, te na forumu, te u vlastitom gradu, a sigurno i u vlastitoj kući

iiiiiiiiii pljus, pljus, pljus. Blamiraš se evo već tri sata, kako ti ne dosadi :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 26 okt 2023, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 11:59

Kako se uspališe. :rol: Šta im babuka radi. Kad me nema na forumu sanjaju me, citiraju, samo da ih šamaram. Trojicu - četvoricu Zeničana redovno na temi + ovako nekog bota kad izađe iz svoje pećine i iskuša se u raspravi. :kafa:

Samo je šteta što se ja osjećam kao da sam ušao u učionicu prvog razreda osnovne, pa šamaram nemoćnu dječicu. Eto toliko mi parirate. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 okt 2023, 12:01

⌛

slika

slika

slika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2023, 12:03

Obrisi facu ajs jer je ovo bilo ravno po faci. Podera te VivaLaStella kao cigan napolitanku i ajsti.
Celik!3,2,2.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 12:04

Kakav mazohizam, dan te yebo :rol: :rol: :rol: Dobije erekciju kad vidi da sam ga citirao, jer zna da je dobio po nosu bez i da otvori temu

L'art pour l'art.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 12:13

Dobijem erekciju a on mene citira čitavo vrijeme. Ja samo kulturno postam. Što je zanimljivo, koga god istučem šamarima, odmah krene sa ovim ružnim riječima. To je odraz nemoći i psihičke nestabilnosti. :kafa:

Volja za raspravom sa pećinskim čovjekom se odmah izgubi kad ugledam da ne zna napisati riječ sa kvakicama pravilno + kad počinje rečenicu malim slovom. :stop:

Da bude stvar gora, pokuša se dokazati nečim, ima brat više auta, kakva gromada i moćni biznismen. :tokralju:

I nemojte se lizati bespotrebno da bi mi pokušali šuknuti. Ako već nemate kvalitetne argumente bolje zaobići, nego čoporativno napadati i baljezgati. :yawn:

Edit : Pećinski čovjek je ispravio post i napisao "po nosu" umjesto "po pichki" kako je prvobitno napisao. Osim što je nepismen, sad je i sisica. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 12:18

Vidi ga kako se povlači sada hahahaha
Idi ganjaj uslov :rol: Ozbiljne rasprave prepusti nama odraslima

L'art pour l'art.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 okt 2023, 12:22

kvakica:-)

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 12:22

Šta ću se povlačiti, ne demantuješ me, znači da sam upravu. Hvala lijepo. Ako si već odrastao čovjek, red je da naučiš osnove pravopisa. Kako sam te lagano navukao u zamku, sad primaj šamare. :salut:

Ali tri auta brat ima. Još i stan kupuje, ništa labavo. :tokralju: Čim vidiš da se neko pokušava hvaliti s nečim, znaj da hljeba nema od njeg. Ajde kad izađeš iz pećine i kad tri puta presjedneš do Tuzle, možda bude šta od tebe. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 12:27

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 12:22
Šta ću se povlačiti, ne demantuješ me, znači da sam upravu. Hvala lijepo. Ako si već odrastao čovjek, red je da naučiš osnove pravopisa. Kako sam te lagano navukao u zamku, sad primaj šamare. :salut:

Ali tri auta brat ima. Još i stan kupuje, ništa labavo. :tokralju: Čim vidiš da se neko pokusava hvaliti s nečim, znaj da hljeba nema od njeg. Ajde kad izađeš iz pećine i kad tri puta presjedneš do Tuzle, možda bude šta od tebe. :kafa:
Znači ponestaje materijala, pa se vraćaš na stare gluposti što si pisao :rol: Poražen si ajsti.
slika
Povuci se, sačuvaj to malo digniteta što ti je ostalo :rol:
:rol: :rol:
Pljus, pa pljas. Pozdrav za prvu kvakicu Tuzle :rol:

L'art pour l'art.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 okt 2023, 12:28

IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 12:22

Ali tri auta brat ima. Još i stan kupuje, ništa labavo. :tokralju: Čim vidiš da se neko pokušava hvaliti s nečim, znaj da hljeba nema od njeg. Ajde kad izađeš iz pećine i kad tri puta presjedneš do Tuzle, možda bude šta od tebe. :kafa:
IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 11:59
Kako se uspališe. :rol: Šta im babuka radi. Kad me nema na forumu sanjaju me, citiraju, samo da ih šamaram. Trojicu - četvoricu Zeničana redovno na temi + ovako nekog bota kad izađe iz svoje pećine i iskuša se u raspravi. :kafa:

Samo je šteta što se ja osjećam kao da sam ušao u učionicu prvog razreda osnovne, pa šamaram nemoćnu dječicu. Eto toliko mi parirate. :kafa:
IceTea je napisao/la:
26 okt 2023, 12:13
Dobijem erekciju a on mene citira čitavo vrijeme. Ja samo kulturno postam. Što je zanimljivo, koga god istučem šamarima, odmah krene sa ovim ružnim riječima. To je odraz nemoći i psihičke nestabilnosti. :kafa:

Volja za raspravom sa pećinskim čovjekom se odmah izgubi kad ugledam da ne zna napisati riječ sa kvakicama pravilno + kad počinje rečenicu malim slovom. :stop:

Da bude stvar gora, pokuša se dokazati nečim, ima brat više auta, kakva gromada i moćni biznismen. :tokralju:

I nemojte se lizati bespotrebno da bi mi pokušali šuknuti. Ako već nemate kvalitetne argumente bolje zaobići, nego čoporativno napadati i baljezgati. :yawn:

Edit : Pećinski čovjek je ispravio post i napisao "po nosu" umjesto "po pichki" kako je prvobitno napisao. Osim što je nepismen, sad je i sisica. :kafa:
Samo zadnja 3 posta, nećemo dalje :kafa:
Siuuu :urnebes:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 12:36

Eto vidiš ko koga citira. :kafa:

Ja materijala uvijek imam, da šamaram pećinsku nejač. Vrhunac rasprave pljus i pljas, nemoj me više. :kuknjava:

Ali baš si tanak, pišeš nekome koga ne znaš da ne radi već studira, zatim sebe dižeš i hvališ sa nekim autima, stanovima. To je ono baš odraz nemoći, u fazonu ne znam kako da mu šuknem, pa odoh lupat šta god. :kafa:

Ja sam tebe kulturno šamarao argumentima, da pratiš Slobodu, da si nepismen jer si to pokazao i da je nemoguće da primaš navodnu platu kako bi sebi kupio četvrto auto i stan, a pišeš sad ovdje. :kafa:

I nisam se lizao kao ti sa Zeničanima, da bi tebi spustio, ne treba meni podrška i navijač kao tebi. :bih:
Truhlo je napisao/la:
26 okt 2023, 12:28
Pa jel to hvalisanje? :urnebes: Gdje sam ja pisao imam tri auta, kupujem stan i tako nešto. Ne sramoti se Truhloni, nisi u toku. :kafa:

I šta bi sa onim da ne čitate moje postove? I da me ne citirate? :rol:

Možda mi spustite nekad. Ali veliko možda. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 26 okt 2023, 12:48

Nije hvalisanje kad neko iznosi činjenice da poklopi laži. Rekao si da ja putujem busem, ja te prospem lagano. Dobro pokušaj spinovanja, to moram priznati, ali vidiš da ti u ovoj situaciji baš i ne ide. Trebao si povući ručnu na vrijeme umjesto što sebi kopaš jamu dublje i dublje.

Rekao si isto kako sam bauštelac, kako lomim leđa za milju, a zapravo sjedim u kancelariji i lomim tvoja leđa evo čitavo jutro. :rol:

Sve što ti preostaje je da se hvataš na greške u pisanju, kvakice mala :rol:
Čak si me prestao i citirati, ne bi li slučajno previdio tvoj post i propustio da ti zadam još par šamara.
Pljus, pljus, pljus :bih:

L'art pour l'art.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 26 okt 2023, 12:54

Eno sad i u kancelariji sjedi. :tokralju: Prvo bi plaćao nekome fakultet, zatim autobuske, gostovanja, pa ima tri auta, pa stan. :urnebes:

Zato nam je ovakva država kakva jest, svi sanjaju o tim nekim stvarima, a sjede i bacaju priču ljudima kako su na visokim pozicijama. Baš ono kompleks opasan. :kafa:

Ti si taj koji ispravlja postove jer se boji da ga ne izofiram. Vidio sam da si napisao ono "po pichki". Dakle imamo nepismenu i neodgojenu seljačinu iz okoline Gradačca koja mašta o poslu u kancelariji, da vozi tri auta i da kupi stan u centru Tuzle. :rol:

Ne vidim ko bi mogao biti na toj poziciji a sebi dopuštati ovakve rasprave po forumu. Ali barem se trudiš, dobar si. Evo i ne citiraš me više, ne sanjaš. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2023, 13:09

Nije zar da se sa pilicem raspravljamo? Cuj student :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Edit: "pišaća" nema pravo pisati o gramatici, kvakicama, velikim i malim slovima.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 26 okt 2023, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 10 gostiju.